Toп 10 на най-продаваните мъжки парфюми на Givenchy

Съчетание на класа, качество и креативност

Ако трябва да опишем с няколко думи мъжките парфюми на Givenchy, може би бихме казали само това – класа, стил, мъжественост, аристократизъм. Години наред модният бранд ни радва с невероятните си световно признати ухания, но специално за вас сме подбрали 10 от най-продаваните и най-обичани аромати с марка Givenchy. Ето кои са те:

10. Gentlemen Only EDT

Парфюмът се превърна в тоталния хит на 2013 година и е обновена версия на оригинала от 1974-та. Ароматът е насочен към съвременния мъж, към мъжа, който знае какво иска. Невероятното ухание е постигнато чрез връхни нотки като нуга, чай на листа, мандарина и розов пипер. Сърцевината е съставена от кедър, пачули и ветивер. Базовите нотки са мускус и тамян. Очакванията са още дълги години да е един от най-продаваните и обичани парфюми в света и то съвсем заслужено.

 9. Play EDT by Givenchy 

Givenchy Play ЕDT е лансиран през 2008 година и е дело на парфюмеристите Емили Коперман и Лукас Сюзак. Рекламно лице на парфюма е поп звездата Джъстин Тимбърлейк. Флаконът на аромата е с формата на MP3 плейър. Уханието е свежо, дървесно и мъжествено. Givenchy Play EDT е създаден за съвременните, модерни и активни мъже. Ароматната композиция започва с началните акорди на мандарина, горчив портокал, грейпфрут и бергамот, а сърдечните нотки са цвят на тютюн, кафе, черен пипер и амирис. Топлата основа е изградена от пачули и ветивер.

8. Givenchy Pi EDT

Pi безспорно е един от най-добрите ванилови аромати на парфюмерийния пазар. Този парфюм събира в едно всички неща, които правят мъжете изключително съблазнителни и желани – кураж, интелигентност, чувственост и действие. Ароматът е изискан, дървесен, ориенталски и е подходящ за вечерта. Флаконът е дело на Серж Мансе, притежава високотехнологичната система за затваряне и създава контраст между изчистените линии и идеалното съотношение. Връхните нотки на уханието са босилек, естрагон, мандарина и ароматен розмарин. Сърдечните нотки са анасон, момина сълза, здравец и нероли. Базата е съставена от кедър, кафява захар, сладка ванилия, тамян, бадем и тонка. Парфюмът е лансиран през 1998 година и от тогава е любим аромат на много мъже по света. По всичко изглежда, че още дълги години ще присъства в класациите за най-добри мъжки аромати.

7. Pi Neo EDT

Парфюмът е представен през 2008 година и е вдъхновен от хитовият филм “Матрицата”. Ароматът играе с ограниченията на времето, материята и пространството – футуристичен, приключенски и мъжествен парфюм за мъже, който създава илюзията за виртуален свят в напълно ново измерение. Композицията съчетава в себе си за първи път натурални съставки – мандарина, бергамот, митра, пачули, кедър и ванилия в комбинация със синтез на три молекули (Cosmone, Safraleine и Toscanol). Уханието е наистина експлозивно.

6. Givenchy Pour Homme Blue Label EDT

Ароматът е по-свежата и лека интерпретация на оригиналния Givenchy Pour Homme. Той въплъщава в себе си мъжествеността, обаянието и чара на естествената простота, на младежкото излъчване и на непосредствеността в общуването. Създатели на свежото и динамично ухание са Алберто Морилас и Илиас Ерменидис. Лансиран е през 2004 година. Връхните нотки на аромата са съставени от свежия южен полъх на мандарина, бергамот и грейпфрут. Сърцевината трепти с горещ дъх на подправки – черен пипер, кардамон, пелин и уханна лавандула. Основата е комбинация от ветивер и кедър – ухание на редки треви и скъпо дърво. Парфюмът постигна невероятния успех на своя предшественик и има защо.

5. Very Irresistible EDT

Мистерия, чар, власт, разум – всичко, което съчетава в себе си Very Irresistible by Givenchy. Създаден е през 2005 година и е насочен към мъжете, които са наясно със собствените си способности и власт, но умеят да ги използват разумно. Ароматът му е наистина завладяващ и е способен да ви накара да забравите за сивотата на студените зимни дни като вместо това се отдадете на почивка с чаша уханно капучино с дъх на лешник.  Парфюмът е приятен и топъл, носи усещане за блажено спокойствие. Дава ни възможност да се насладим на рядко срещаната за парфюмерията нотка на лешник. Началните акорди са свежи и плодови – грейпфрут и мента. Следват ги сърдечните нотки на сусамово семе и мока кафе. Сладкият полъх на лешник се съчетава с чувственото ухание на кедър в основата и изграждат истинското лице на магическия аромат на парфюма. Може би вече разбирате защо това вдъхновяващо ухание заема почетна позиция в нашата класация за най-обичани мъжки парфюми.

4. Very Irresistible Fresh Attitude EDT

Това е жизнен и енергичен аромат, който носи усещане за свобода, оптимистично настроение и наслада от живота. Парфюмът е насочен към мъжете, които отдадени на риска и се отличават със спонтанност и освободен дух. Представен е през 2007 година и е любим аромат за топлите дни. Връхните нотки са бергамот, мента, кориандър и грейпфрут – всички съставки, носещи свежест и прохлада. Композицията продължава със сърдечните нотки на босилек и ароматна лавандула. Базата е изградена от уханно кафе и кедър.

3. Play Sport EDT

Tова е по-свежата и спортна версия на успешния мъжки парфюм Givenchy Play и е на пазара от 2012 година. Ароматът връхлита като огромна вълна от свежест, енергия и адреналин. Създава усещане за освободеност и увереност за поемане на рискове. Отново Джъстин Тимбърлейк изпълнява главна роля в рекламната кампания на парфюма. Началото на уханието започва с нотки на лимон, бергамот, мента и цвят на джинджифил. Сърцевината е изградена от амирис и черен пипер, а базата е съставена от мускус. Енергичните и активни в спорта мъже не биха подминали този неповторим парфюм с марка Givenchy.

2. Xeryus Rouge EDT

В парфюма от 1995 година откриваме дълбока и чувствена композиция от аромати. Уханието е вдъхновено от силата на гръцките богове и е първият ориенталски парфюм на френската модна къща. Създател на аромата е парфюмеристът Аник Менардо. Флаконът е класически, в страстно съчетание на черно и червено. Xeryus Rouge EDT by Givenchy е насочен към пламенните и страстни съблазнители. Връхните нотки са комбинация от пелин, кактус и китайски портокал. Сърцевината включва нотки на кедрови иглички, червена чушка и африканско мушкато. Основата съдържа сив кехлибар, бял мускус, кедър и сандалово дърво. Подходящ е за ежедневна употреба. Определено този парфюм няма да излезе от мода дълги години напред.

1.Givenchy Pour Homme EDT

Заслужено първо място в класацията ни заема вечният Givenchy Pour Homme. Мъжът, който носи този парфюм е изискан, 100%-ов джентълмен, наслаждаващ се на лукса без излишна показност. Този мъж е роден аристократ – интелигентен, чувствен, елегантен. Жените са луди по него, а той от своя страна е отдаден на жената, която владее сърцето му. Флаконът на парфюма е едновременно класически и модерен, уникален, семпъл, направен така, че да пасва перфектно на мъжката ръка, изглеждащ като нейно естествено продължение. Аеродинамичните му линии са вдъхновени от автомобилната индустрия. Ароматната му композиция стартира със свежи нотки на мандарина, горчивината на грейпфрута, уханна виолетка и пикантен кориандър. Сърцевината разкрива нотки на лавандула и ветивер. Основните нотки са лабданум и кедрово дърво – точно тези съставки добавят мъжествен, омагьосващ и загадъчен привкус в ароматната пирамида на Givenchy Pour Homme EDT. Парфюмът е представен през 2002 година. Вярваме, че потопите ли се в този зашеметяващ аромат няма да му изневерите никога. Сигурни сме, че и дамите около вас също ще го оценят подобаващо. Съветваме ви и никога да не забравяте на първо място да бъдете джентълмени, защото точно това се харесва най-много на жените, а и винаги е на мода.

Стил и елегантност от Parfium.bg!

Стил и елегантност от Parfium.bg
Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Достоен заместител на Creed Aventus на страхотна цена? О, да!

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките парфюми, които очакваме през пролетта на 2017-та

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията „Cool Water“ на Davidoff – квинтесенция за истинския мъж

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив