Toп 10 на най-продаваните дамски парфюми на Valentino

Дамски парфюми от Валентино

Как ухаят жените в Италия? Отговорът е ясен – италианките ухаят на стил, класа, страст и… на Valentino! Добрата новина е, че всяка дама може да се докосне до съблазнителните аромати на една от най-известните дизайнерски къщи и то от всяко кътче на света. Специално за вас подбрахме 10-те най-продавани и харесвани парфюми на Valentino. Ето и нашата класация:

1.Valentino Donna EDP

Това е най-новият аромат на Valentino, лансиран през 2015 година. Ароматът, който олицетворява вечната любов към Вечния Рим, е дело на опитните парфюмеристи Соня Констант и Антоан Мондео. Уханието прелива плавно и нежно. Началните акорди на композицията започват с бергамот, а сърцевината – българска роза и ирис абсолю. Елегантната основа на парфюма е изградена от ванилия, пачули и кожа. Ние сме абсолютно убедени, че новият аромат ще постигне невероятния успех на своите предшественици, защото преди всичко той ухае на жена – фина, съблазняваща, страстна.

2. Valentina Oud Assoluto EDP

Представяме ви зашеметяващата Черна перла с марка Valentino, лансирана през есента на 2013 година, последовател на Valentina Assoluto от 2012-та. Парфюмът е вдъхновен от богатството и красотата на Ориента. Композицията му е плътна и страстна. Връхните му нотки са кардамон и нежен портокалов цвят. Сърцевината съдържа силни нотки на Agarwood, кожа и българска роза. Страстната основа е съставена от шафран, дървесни акорди и мека ванилия. Парфюмерист на този вълшебен аромат е Оливър Кресп.

3. Valentina Acqua Floreale 

Парфюмът е представен през 2013 година и е трети от линията Valentina, която е създадена за чувствените млади жени. Ароматът е многопластов, ориенталски, флорален, женствен. Под зашеметяващото ухание отново се подписва Оливър Кресп. На върха на композицията са съчетани портокалов цвят и бергамот, а в сърцето на парфюма – жасмин, тубероза, мимоза и нероли. Основата е елегантна и топла, съставена от кехлибар и пачули, придаващи неповторимия ориенталски мирис на аромата.

4. Valentina Pink 

Парфюмът бе пуснат в доста малка серия в началото на 2015 година. Композицията е цветно-плодова и е дело на Фабриче Пелегрин и Дафни Бъгей. Ободряващият и изключително чаровен аромат има начални нотки на ягода и боровинка, подкрепени от акорди на неразцъфнала роза, божур и майска роза. Основата е изградена от пралина, кашмир и кехлибар. Пролетното ухание се отличава с умерена трайност и интензивност. Новото попълнение към известната линия е насочено към младите, жизнерадостни дами, които се наслаждават на живота и следват мечтите си.

5. Valentina Rosa Assoluto 

Парфюмът е продължение на разказа за пътуванията на Валентина в Ориента. Нежният аромат е вдъхновен от скъпоценните съставки и ухания на Средния Изток. Създаден е за дамите, които обичат да се чувстват женствени, но и желани. Лансиран е през 2014 година. Композицията му е концентрирана изцяло върху аромата на цитруси, роза и бели цветни акорди.

 6.Very Valentino EDP

Това е един от първите парфюми на модната империя и е представен през 1998 година. Дизайнер на флакона е Пиер Динанд, ароматната композиция е дело на парфюмеристът Даниела (Роше)  Андриер. Парфюмът не е подходящ нито за много студено, нито за много топло време, така че перфектни сезони за него са пролетта и есента. Насочен е към дамите, които обичат уханието на плодове и цветя. Връхните нотки на парфюма са мандаринов портокал, момина сълза, бергамот, магнолия, черна боровинка и естрагон. Сърцевината крие в себе си светли дървесни нотки, розмарин, виолетки, жасмин и роза. Базата е съставена от кехлибар, сандалово дърво, мускус и топла ванилия.

7. Valentino Rock’N’Rose

Toва е поредното изкушаващо ухание от Valentino, което ни омагьосва с очарователния си плодово-цветен аромат. Парфюмът е насочен към дамите, които обичат живота. Началото на ароматната композиция започва с нотки на сочен касис, бергамот и свежи зелени листа, олицетворяващи непорочната младост. Сърцевината включва роза, момина сълза и цвят от портокал. Базата е изградена върху нотки на сандалово дърво, перуника, хелиотроп, мускус и ароматна ванилия. Това ухание определено знае как да провокира сетивата и желанието да се докоснете до него.

8. Valentino Rock’N’Rose Couture

Страст, класа и стил – всичко това в божественото ухание, скрито в пламенния червен флакон. Създаден е за елегантните дами, които знаят какво искат и как да го постигнат.  Началните акорди на парфюма са дива якога, тъмен шоколад, мента, кедър и ананас. Не звучи ли адски вкусно и съблазнително?!  Неповторимото ухание продължава през целия ден, а в спомените на хората около вас… кой знае, може би години.

9. Rock’N’Rose Pret А Porter

Върховният аромат е вдъхновен от любимото цвете на Валентино, а това е именно розата. Парфюмът е елегантен и свеж, флорален и подходящ за ежедневна употреба. Ароматната му композиция е съставена от нотки на роза, касис, сандалово дърво, мускус, бергамот, ванилия и уханна гардения.

10. Valentina

Когато говорим за парфюмите на Валентино на първо място в съзнанието ни се появява Valentina – съвършено парфюмерийно бижу, което завладя жените по света и е един от най-обичаните дамски аромати през годините. Valentina се появява на пазара през 2011 година, а женственото му ухание е вдъхновено от италианските цветя в Рим. Уникалната ароматна композиция е дело на Алберто Морилас и Оливър Кресп. Парфюмът изглежда доста противоречив, но може би точно това го прави наистина уникален. Уханието му е изключително интересно, свежо и цветно-ориенталско. Връхните нотки са бергамот и трюфел. Сърдечните нотки са смесица от жасмин, тубероза, дива ягода и африкански портокалови цветове. Основата му е съставена от кехлибар, кедър и ванилия. Парфюмът е същинска магия – провокира сетивата и дарява истинска наслада.

Елате в блестящия свят  на Валентино ! В Parfium.bg ще ви  предложат индивидуална консултация, която ще ви улесни при избора на подходящия продукт!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Подходящите дамски парфюми през лятото – аромат на свежест и...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-популярните дамски парфюми на Mercedes Benz

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

JLove – парфюм от линията на Дженифър Лопес

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив