Toп 10 на мъжките парфюми, които ще са хит през 2016 година

Тенденции при мъжките аромати за 2016 година

В тази статия ще ви запознаем с актуалните мъжки парфюми за 2016-та. Бъдете крачка пред другите като закупите парфюм, който ще част от хитовите имена идната година. Ето какво подбрахме за вас:

1. Mr. Burberry by Burberry

В началото на 2016 година ще бъде представен новият аромат на Burberry – Mr. Burberry. Той представлява ароматно билково-дървесно ухание и е съобразен с последните тенденции в парфюмерийния бранш. Парфюмът ще се предлага като 30, 50, 100 и 150мл тоалетна вода (EDT).  Флаконът на Mr. Burberry за мъже е с изчистени линии и е украсен с панделка, която е с формата на папионка и е изработена от габардин – характерен тренчкот за продуктите на тази марка. Парфюмът има дървесен аромат, ухае на пресни подправки, топло пикантен е, леко балсамов, леко цитрусов, много мъжествен. Основните нотки в него са кардамон, грейпфрут, естрагон, листа от бреза, кедър, масло от индийско орехче, гваяколово дърво, сандалово дърво и ветивер – фантастична хармония от аромати. Mr. Burberry обещава да се превърне в един от най-обичаните мъжки парфюми през 2016-та, а може би и дълго след това.

2. Montblanc Legend Spirit by Mont Blanc

Известната дизайнерка къща подготвя страхотна изненада за почитателите на поредицата аромати с името Legend. Montblanc Legend Spirit ще бъде представен в началото на 2016 година. Парфюмът е насочен към успешния и модерен мъж, който е постигнал мечтите си. Той е ароматен дървесен аромат и ще се предлага като тоалетна вода (EDT), ще запази формата си, но този път цветът на флакона ще бъде елегантно бял. Уханието на Montblanc Legend Spirit  е дървесно, цитрусово, мускусово, с дъх на пресни подправки и леко воден. Преплитащите се нотки в него са розов пипер, грейпфрут, бергамот, водни бележки, лавандула, кардамон, бял мускус, светло дърво, кашмир, дъбов мъх. Няма никакво съмнение, че подобно на предшествениците си, този парфюм ще постигне огромен успех и ще се утвърди като един от фаворитите на пазара.

3. CK2 by Calvin Klein

Изминаха малко повече от 20 години откакто Calvin Klein пусна на пазара CK One – унисекс аромат, който се превърна в абсолютен хит през 90-те години сред младежите. През 1996 година се появи CK Be, който не успя да се наложи колкото своя предшественик. Хубавата новина е, че през 2016 година ще стартира CK2 – нов парфюм за мъже и жени, който олицетворява съвременното поколение. CK2 е изключително свеж дървесен аромат и ще се предлага като тоалетна вода (EDT) в 30, 50 и 100мл. Формата на флакона ще бъде цилиндрична и ще е положена в поставка, която позволява на бутилката да лежи дори на едната си страна и леко наподобява шейкър. Съставните му нотки са мандарина, уасаби, виолетови листа, корен от перуника, акорди от мокър калдъръм, роза абсолю, тамян, сандалово дърво и ветивер – екзотична, младежка и хипнотизираща комбинация. Твърдо вярваме, че този аромат ще завладее младежите през идната година и че ще последва успеха на CK One.

4. The One for Men by Dolce & Gabbana

Няма как да пропуснем  The One (EDP). Италианското изкушение стартира през 2015-та и е подобрена версия на своя предшественик от 2008 година, който се утвърди като класика за голяма част от мъжете по целия свят. Парфюмът е с пикантен дървесен аромат, кехлибарен, с леко ухание на тютюн, леко цитрусов, с мирис на пресни подправки, леко сладък и много секси. The One за мъже се предлага като парфюмна вода (EDP) в 50 и 100мл. Флаконът е от тъмно стъкло и подчертава основните съставки в уханието – кехлибар и тютюн. Нотките в този божествен аромат са босилек, грейпфрут, кехлибар, кориандър, тютюн, кедър, кардамон и портокалов цвят . Ето така ухаят истинските мъже! Явно така и ще продължават да ухаят през 2016-та и т.н. през всяка следваща година, така че ви препоръчваме да не се замисляте дали да заложите на класиката или не.

5. Pi Extreme for Men by Givenchy

В края на септември 2015-та на пазара се появи зашеметяващия аромат на френската модна къща Givenchy – Pi Extreme for Men. Той е версия на хитовия Pi от 1998г. Съвременната версия на оригинала е насочено към новаторите, към мъжете с приключенски дух и тези, които умеят да се наслаждават на живота. Ориенталско-дървесната му композиция е изградена от желязно дърво, кожа и бензоин. Ароматът е топъл, балсамов, мъжествен. Парфюмът набира голяма популярност и очевидно ще задържи позициите си през идната година, затова не се колебайте да се потопите във вълшебното му ухание.

6.  Sauvage by Christian Dior

Новият мъжки парфюм на Dior излезе през септември 2015 година. Той е благороден, свеж и суров. Натуралните му съставки са внимателно подбрани , а ароматът му е силен и изключително мъжествен. Рекламно лице на новото парфюмерийно бижу е актьорът Джони Деп. Sauvage се предлага като тоалетна вода (EDT) в 60 и 100мл. Изчистеният стъклен флакон е оцветен в тъмно синьо – елегантна и стилна визия. Основните нотки в парфюма са сечуански пипер, молекули амброксан и калабрийкси бергамот. Уханието е леко мускусно, топло пикантно, свежо, цитрусово, ароматно, с дъх на кехлибар. Истинските мъже ще оценят неповторимото парфюмно съчетание и в следващите месеци.

7. 1 Million Cologne by Paco Rabanne

Лятото на 2015-та беше белязано от появата на новият мъжки парфюм на Paco Rabanne – 1 Million Cologne – осъвременената версия на 1 Million от 2008 година, който доби широка популярност по цял свят и се подреди сред най-продаваните мъжки парфюми. Новото ухание е по-леко и е подходящо за летните дни. Ние вече знаем, че парфюмът ще е хит и през следващите летни месеци. Ароматът му е пикантно-дървесен. Нотките, които преобладават в него са цитрусови, морски – кардамон, мандарина, пачули, плодове от хвойна, тонка, кожа и роза.

8. Boss The Scent by Hugo Boss

Новият неустоим аромат за мъже се появи на пазара в края на август 2015. Той е неповторимо ароматно изживяване за сетивата – екзотично ухание и изящество. Флаконът му е стъклен, изчистен и стилен. Напомня за „шефско” присъствие. Предлага се като тоалетна вода (EDT) в 50 и 100мл. Съставките на този изключително мъжествен парфюм са джинджифил, лавандула, кожа и притежава пикантното ухание на подправки. Амбициозните и целеустремени мъже ще оценят подобаващо този парфюм.

9. Bleu Noir by Narciso Rodriguez

Това е новата версия на оригиналния парфюм Narciso Rodriguez for Him, който беше лансиран през 2007 година. Новият парфюм се появи през 2015-та и е насочен към елегантния и модерен мъж, който притежава чувственост и силен характер. Ароматът е дървесно-пикантен и затвърждава категоричното мъжко присъствие. Предлага се като тоалетна вода (EDT) в 50 и 100мл. Основните му нотки са индийско орехче, абанос, кардамон, кедър и мускус. Флаконът му е изискан и стилен – точно като мъжете, за които е създаден този парфюм.

10. L’Homme Ideal Cologne by Guerlain

Moтото на парфюма е: “Идеалният мъж е мит. Реалността е неговият парфюм”. Това невероятно ухание бе лансирано през пролетта на 2015 година и е по-лека версия на своя предшественик от 2014-та – L’Homme Ideal. Формата на флакона е същата, но цветът му е бял – точно това, което излъчва парфюмът – чистота. Ароматът е дървесно-плодов. Предлага се като тоалетна вода/одеколон (EDC) в 50 и 100мл. Нотките, преплитащи се в него са портокал, грейпфрут, бергамот, нероли, розов пипер, бадеми, ветивер и бял мускус. Ухае на чистота и напомня за секси мъжко присъствие. Та кой мъж не се стреми към това? Сигурни сме, че успехът ще последва и този аромат на Guerlain, точно както се случи с неговият предшественик.

“Идеалният мъж е мит. Реалността е неговият парфюм”   Guerlain.

В Parfium.bg ще ви  предложат индивидуална консултация, която ще ви улесни при избора на подходящия продукт!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките парфюми през лятото - ухание на море и адреналин

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

За мъже - най-изисканите парфюми

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Празнични подаръци за мъже - парфюми и комплекти, част 2

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив