1 Million и Lady Million – милион причини да се влюбите в златото

Блясък и лукс от Paco Rabanne

One Million и Lady Million by Paco Rabanne – златните парфюмерийни бижута, които завладяха сърцата на милиони жени и мъже по света, не излизат от класациите за най-продавани и обичани аромати през последните години и има защо.

1 Million by Paco Rabanne е лансиран през 2008 година и е създаден от Оливър Печекс, Майкъл Жирард и Кристофър Райнълд. Този уникален парфюм успя да завладее всички мъже по света със своя луксозен и мъжествен аромат. Връхните нотки в него са съчетание от грейпфрут, мента и червен портокал, а сърцевината му е изградена от роза и кимион. Базовите нотки са кожа, кехлибар, светли дървесни нотки и пачули.

1 Million $ by Paco Rabanne е новата лимитирана версия на 1 Million by Paco Rabanne – оригиналът от 2008 година. Той е вдъхновен от доларовите банкноти, което обяснява и неговата форма, а именно златната матрица, декорирана със знака на долара. Ароматът е подходящ за вечерта и за студените месеци. Създаден е за мъже на възраст от 25 до 40 години. Съдържанието му е същото като на оригиналният парфюм 1 Million.

1 Million Cologne by Paco Rabanne стартира през лятото на 2015 година и е версия на оригинала от 2008-а. Новото ухание е подходящо за топлите дни и е с пикантно-дървесен аромат. Връхните му нотки са мандарина, кардамон, морски и цитрусови нотки. Сърцевината му е комбинация от роза и плодове от хвойна, а базовите нотки са пачули, тонка и кожа.

1 Million Intense for Men by Paco Rabanne е лансиран през 2013 година. Тази версия на легендарният парфюм 1 Million е създаден за преуспелият, екстравагантният и делови мъж. Композицията му е леко ориенталска и повече пикантно-дървесна. Връхните нотки на парфюма са шафран, кардамон, червен портокал и черен пипер, а сърцевината – канела, нероли и роза абсолю. Базовите нотки са съчетание от сандалово дърво, пачули, кожа и ирис.

1 Million Absolutely Gold by Paco Rabanne е невероятното допълнение към златната колекция, наречена 1 Million, но тази версия е концентрирана като чист парфюм. Това е чувствен и силен мъжки аромат. Връхната му нотка е сладка мандарина, сърцевината е съставена от цветни нотки, а базовата – кожа. Лимитираното издание е представено през 2012 година и е наистина трудно за откриване.

Lady Million by Paco Rabanne е невероятно дамско ухание, вдъхновено от златото, богатството и лукса.  Парфюмът е лансиран през 2010 година и съдържа изискана ароматна композиция. Връхните нотки, преплитащи се в уханието са малина, амалфи лимон и нероли, а сърцевината му е изградена от гардения, цвят от африкански портокал и жасмин. Базовите нотки на парфюма са бял мед и пачули. Lady Million спечели сърцата на дамите в цял свят и все още е сред най-предпочитаните аромати. Същият успех сполетя и следващите парфюми от тази линия.

Lady Million Eau My Gold by Paco Rabanne се появи на пазара през 2014 година. Той е новата версия на Lady Million Eau de Toilette. Флаконът на парфюма е с чисто нов дизайн и с доста различна композиция от аромати. Парадиращият луксозен вкус, който бе наложен от оригиналният парфюм е заместен от по-прост, но по-зрял , носещ истинска наслада от уханието. Ароматната композиция е дело на Ан Флипо. Връхните нотки са грейпфрут, манго, нероли и бергамот. Сърцевината на парфюма е съставена от портокалов цвят и виолетови листа, а базовите нотки са кедър, сандалово дърво, мускус и кехлибар.

Lady Million Absolutely Gold by Paco Rabanne бе пуснато през 2012 година като лимитирана версия на Lady Million. Въпреки ограничените бройки на парфюма, няма как да не отбележим, че този аромат заслужава внимание. Уханието на този парфюм е трайно и интензивно, тъй като се предлага като чист екстракт, а не като тоалетна вода. Изключително подходящ е за вечерта и за студените месеци. Връхна нотка в аромата е малината, а сърцевината е комбинация от портокалови цветове и жасмин. Кашмир и нероли са базовите нотки.

Paco Rabanne определено ни дава милиони причини да обожаваме златото. Всяко “кюлче” от тази невероятна линия заслужава да бъде оценена подобаващо и да намери своето място на тоалетките ни. Ароматите носят истинска наслада и усещане за стил, богатство и лукс, затова никой не може да остане безпристрастен към тях. Потопете се в магията на дамските и мъжки Million – парфюми и бъдете сигурни, че след това за вас няма да съществуват други аромати.

Блясък и разкош от Parfium.bg!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои са любимите парфюми на световните звезди

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Унисекс парфюмите, които да не пропускаме да закупим през лятото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Есента блести с нишови унисекс парфюми от Guerlain

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив