Кои са най-продаваните мъжки парфюми за 2015 година

Актуални  мъжки парфюми за настоящата година Сред огромното разнообразие от мъжки аромати се отличиха няколко, които завладяха сърцата на господата през 2015-та. Запознайте се с най-предпочитаните и изтънчени мъжки парфюми през тази година. Споделяме с вас някои от нашите изискани мъжки аромати

Eau de Cartier Vetiver Bleu – Свежо ухание, което завладя мъжете през 2015-та. Този парфюм се превърна в хит през лятото, благодарение на леките цитрусови нотки и забележимия нюанс на кожа.

Givenchy Gentlemen Only Casual Chic – Този парфюм бе лансиран през 2013 година, но през тази е много по-силен, пикантен и свеж. Джинджърът и кардамонът са нотките, които ясно се усещат в аромата, но е по-подходящ за ежедневието, отколкото за официални събития.

Bottega Veneta Pour Homme Extreme – Това е чувствен, мъжествен и интензивен парфюм, освен това е и по-силен от своя предшественик.

Tom Ford Noir Extreme – Парфюмът бе лансиран през 2012 година. Ароматът тази година обаче е абсолютно нов и непознат. В аромата са включени силни ориенталски и дървесни нотки. Създаден е за мъже с отношение към по-дръзките детайли.

Davidoff Champion Energy EDT -  Олицетворява силата на волята и енергията. Ароматен коктейл съставен от нотки грейпфрут, бергамот, галбанум, свежи подправки, кедрово дърво и дъбов мъх.

Dunhill Brown EDT – Традиционна „мъжка” комбинация от аромати – сандалово дърво, мускус, дъбов мъх и кедър. Уханието е сладко-пиперливо и носи усещане за сексапил, класа и лукс.

Bentley Infinite Intense – Марката е известна не само с хубавите си коли, но и с парфюмите – все неща, които мъжете обожават. Отличителните нотки на аромата са дървесни и цитрусови. Парфюмът е подходящ за употреба по всяко време на денонощието.

Burberry Brit Rhythm EDT – Изключително секси аромат за мъже. Привлича жените като магнит и единствените думи, с които би могъл да се опише този парфюм е провокативен и съблазнителен.

Valentino Uomo EDT – Този парфюм безспорно е неподвластен на времето и вероятно винаги ще успява да впечатлява дамите със същия успех, както през изминалите години. В състава му влизат нотки на бергамот, шоколад, кафени зърна, кедър и лешник – комбинация, събуждаща сетивата на нежния пол и допринасяща за самочувствието на всеки мъж.

Karl Lagerfeld Private Club EDT – Този парфюм е създаден за дръзки и стилни мъже, които обичат вниманието на околните да е приковано в тях.

Dior Homme Cologne 2013 EDT – Елегантен и свеж аромат, който е създаден за изисканите мъже, които излъчват увереност, знаят какво могат и правят, но се държат естествено – комбинация, която свидетелства за усещането за успех.

Заложете на своята индивидуалност ! Доверете се на Parfium.bg !

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните мъжки парфюми на Narciso Rodriguez

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-популярните подаръчни комплекти за мъже

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Hugo Boss Red – уханието на младите, енергични и секси мъже

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив