Кои са най-харесваните мъжки парфюми

Мъжки аромати,  "владеещи" света

Пазарът изобилства от мъжки парфюми, но има няколко имена, които остават все толкова харесвани, въпреки новите тенденции. Някои от тях излъчват мъжество и сексапил, други – загадъчност и провокация. Ето кои са най-предпочитаните мъжки парфюми през последните години:

1 million by Paco Rabanne

Този чувствен и свеж аромат излъчва лукс, богатство и власт. Съвършеното ухание е насочено към съвременните мъже, които следват мечтите си и знаят как да ги постигнат. Парфюмът е лансиран през 2008 година и от тогава владее сърцата на милиони мъже по света. Дизайнът на неговия флакон интерпретира златно кюлче и е безупречно красив. Също толкова впечатляващ е и ароматът, който се крие в него. Нотките, които се съдържат в божественото ухание са червена мандарина, мента, грейпфрут, пикантни подправки, канела, роза, бяло дърво, пачули, кехлибар и кожа.

212 Men by Carolina Herrera

Tози цветен дървесно-мускусен аромат е изтънчен, запомнящ се и изключително мъжествен. Името му идва от телефонния код на Ню Йорк и е създаден за мъжете, които покоряват големите градове. Парфюмът е секси, магнетичен, иновативен. Интензивната смесица от контрастиращи си ухания е съставена от грейпфрут, бергамот, лавандула, джинджифил, гардения, зелени нотки, градински чай, виолетка, пипер, сандалово дърво, тамян, ветивер, лабданум и мускус.

Passenger by S.T.Dupont

Освежаващият дървесно-пикантен аромат е лансиран през 2008 година. Той представлява истинска експлозия от аромати. Аристократичният дизайн на флакона е подсилен от кожената му опаковка и го прави несравнимо стилен и мъжествен. Парфюмните нотки в него са листа на виолетка, грейпфрут, бергамот, лавандула, розов пипер, кардамон, джинджифил, пачули, бензоин, дървесни есенции и кожа.

Bvlgari Aqva Pour Homme by Bvlgari

Лансираният през 2005 година аромат е вибриращ, мъжествен и чист. Той пресъздава по неповторим начин жизнеността и естествената свежест на океана. Парфюмът е изтънчен и привлекателен – символ на изкушаващата мъжественост. Флаконът ясно подчертава аромата – океан в стъклена обвивка. Нотките, от които е съставено вълшебното му ухание са мандарина, листа от горчив портокал, цвят т памук, лавандула, посидония – морско водорасло, кехлибар, дървесни есенции, кедър и пачули.

Hugo by Hugo Boss

Парфюмът е лансиран през 1995 година. Изпълнен е с аромат, предизвикващ усещане за северен въздух, дълбоки и гъсти гори, вълни, които се разбиват в морските скали. Нотките, които се преплитат в него няма да ви оставят безразлични – босилек, мента, жасмин, лавандула, ела, карамфил, градински чай, зелена ябълка, здравец, кедър, пачули и грейпфрут – истинска природна магия.

Lalique by Encre Noire

Това е впечатляващ модерен аромат със свежи дървесни нотки. Лансиран е през 2006 година и е посветен на загадъчните и тайнствени мъже, които притежават сила, страст и чувственост. Уханието е леко, свежо, опушено и сладко. Съставките му са кашмеран, мускус, хаитянски ветивер, кипарис.

Gucci Pour Homme by Gucci

Модерен, стилен, дървесен аромат – това е Gucci Pour Homme. Той съчетава класическата мъжественост със съвременната елегантност и изтънченост. Интензивният и топъл парфюм е перфектният завършек на визията на модерния мъж, който притежава сила, чувственост и изисканост. Ароматът е лансиран през 2008 година. Невероятното му ухание е постигнато чрез комбинирането на нотки като смола, жасмин, кехлибар, пачули, виолетка, тамян, кипарис, тютюн и бергамот.

Givenchy Pour Homme by Givenchy

Мъжете, които използват Givenchy са джентълмени, имат изискан вкус и се наслаждават на лукса без излишна показност. Тези мъже са родени аристократи и жените ги обожават. Те са съблазнители, влюбват се и знаят как да задоволят една жена. Флаконът на парфюма има едновременно класическо и модерно звучене – уникален и семпъл, направен е, за да пасва идеално на мъжката ръка и се явява нейно естествено продължение. Дизайнът на шишенцето е вдъхновен от автомобилната индустрия и най-вече от спортните коли. Ароматът е лансиран през 2002 година и е част от ежегодните хитови заглавия в парфюмерийните класации. Нотките в него са кориандър, грейпфрут, мандарина, виолетка, лавандула, ветивер, лабданум и кедър.

Versace Pour Homme by Versace

Този вълнуващ, едновременно модерен и класически парфюм, е лансиран през 2008 година. Водещата идея при създаването му е да бъде постигнат стилен мъжки аромат, който има изразен характер, а композицията му да е максимално опростена, но всяка една съставка да може да изпъква сама по себе си. Мисията е изпълнена. В него присъстват и успешно изпъкват нотки като нероли, роза, лимон, бергамот, градински чай, кедър, зюмбюл, здравец, кехлибар, тонка и мускус.

Armani Code by Giorgio Armani

Armani Code е ориенталско-пикантен аромат, който е създаден за успелият, елегантен и модерен мъж, открояващ се от другите със силата на обаянието си и умението да живее живота си пълноценно като се наслаждава на всяка една минута от него. Парфюмът е лансиран през 2004 година. Върховното му ухание е постигнато чрез съчетанието на нотки като лимон, бергамот, цвят от маслина, звездовиден анасон, дървесни есенции, тонка, тютюн и кожа.

Polo Supreme Oud by Raplh Lauren

Този парфюм е сравнително нов – появи се в началото на 2015 година. Това е първият мъжки аромат на известният дизайнер и набира все по-голяма популярност. Парфюмът е дървесно-ориенталски, леко пикантен, опушен и безспорно е много мъжествен. В него се съчетават по перфектен начин нотки на ветивер, агар, розов пипер, гваяково дърво и канела.

Intenso Pour Homme by Dolce & Gabbana

Парфюмът на известната дизайнерска къща бе лансиран през 2014 година и е версия на своя предшественик от 2012-та. Новият аромат е насочен към съвременния мъж, който е активен, преуспявящ, обичащ предизвикателствата и промените в живота. Ароматът е дървесен и много елегантен. Актьорът Колин Фарел е рекламно лице на парфюма. Формата на флакона се запазва, а цветът е тъмнокафяв.  Нотките, които съставят невероятното му ухание са пресен босилек, лавандула, водни нотки, лабданум, сандалово дърво, кипарис, пшенични трици, сено, тютюн и дървесни есенции.

Jimmy Choo Man by Jimmy Choo

Това е първият аромат за мъже на световно известният дизайнер на обувки. Лансиран е през 2014 година. Ароматът е вдъхновен от стилния и изтънчен мъж, който е уверен в своите възможности. Парфюмът е свеж и модерен. Определят го като аромат за космополитните плейбои, които са чувствени, трудни, но все пак романтични. Уханието е изградено от нотки на пъпеш, лавандула, мандарина, розов пипер, здравец, листа от ананас, кехлибар, велур и пачули.

Allure Homme Edition Blanche EDP by Chanel

Новият луксозен аромат е последовател на парфюма, лансиран през 2008 година. Това съвършено ухание бе представено през 2014-та. Ароматът е ориенталски, но с ясно изразени дървесни нотки и топло-студена композиция. Съставките му са лимон, бергамот, дървесни есенции, сандалово дърво, ванилия и ветивер.

Елате в света на мъжките аромати и посетете нашия он лайн магазин Parfium.bg!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките ухания, които белязаха ароматния свят през 2021

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Новите унисекс парфюми за Есен 2018 – част 1

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-предпочитаните мъжки парфюми за 2017 г.

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив