Кои са любимите парфюми на световните звезди

Какви парфюми предпочитат звездите

Голяма част от световноизвестни личности разполагат със собствена „линия“ парфюми, от която не само, че генерират огромни печалби, но и чрез тях показват своята класа и стил пред останалия свят. Любопитен факт е обаче, че някои от звездите имат любими аромати на други световноизвестни дизайнерски марки, които не са склонни да заменят за нищо на света и пренебрегват дори своите собствени ухания за сметка на тях. В това число влизат Брус Уилис,Натали Портман, Рафаел Надал, Мария Шарапова и ред други звезди от подобен ранг.



В днешния материал ще ви споделим кои са любимите ухания на част от световноизвестните личности. Все пак, ако не можете да изглеждате като своите любимци, то поне да „ухаете“ на тях.

Представяме ви ароматите на някой от известните личности

Музикалната поп-звезда Риана е почитателка на Hypnotic Poison EDP на Dior. Тя споделя, че ползва този парфюм още от 15-годишна възраст, когато е била тийнейджъра и само си, е мечтаела за музикална кариера на световната сцена. Любопитен факт е, че Риана вече създава собствени парфюми, но въпреки това няма никакво намерение да се разделя с благоуханието създадено от Кристиян Диор. Холивудската актриса Ема Уотсън пък споделя, че харесва Lancome Tresor Midnight Rose. Трябва да отбележим обаче, че тя е рекламно лице на въпросния аромат и дори е участвала при неговото създаване. Така че, не можем да бъдем на 100 % сигурни, че зад думите й не се прие „пиар кампания" 

Друга актриса Ашли Бенсън, е заклет фен на Шанел. Нейният любим аромат е Coco Mademoiselle EDP и неведнъж, е казвала, че всяка жена трябва да има поне един парфюм  на Шанел в колекцията си. Определената за най-красива холивудска актриса Андежлина Джоли пък не излиза никъде без своя Black на Bvlgari. Тя споделя, че има още няколко парфюма в аксесоара си, като един от тях е Creed Love In White.


Ема Стоун също е върл почитател на продуктите на Шанел. Актрисата споделя, че благоуханията на дизайнерските парфюми й помагат да се отпуснат и преди да си легне впръсква малко от Chanel Gardénia върху възглавницата си, за да може да се отпусне и да се отдаде на заслужена почивка. Звездата от „Отчаяни съпруги“ Ева Мендес пък харесва Angel на Тиери Мюглер. Според нея това е аромат, който е подходящ за всяка възраст, което го прави универсален и сполучлив избор за всеки случай – ежедневие, официален повод и т.н.


Рапърът 50 Cent залага на парфюмите, които сам произвежда. Той участва в процеса на тяхното създаване и всеки един от ароматите с неговата марка, е преминал през одобрението му. Роджър Федерер е върл почитател на Армани, а Джъстин Тимбърлейк залага на изтънченото ухание на парфюмите от колекцията на Долче и Габана. Тенис звездата Григор Димитров сподели в едно от своите интервюта, че харесва Creed-Aventus. 

Споделяте ли вие самите ароматите  на звездите ? 

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Mugler Cologne - 5 аромата с 5 послания за щастие

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Есента блести с нишови унисекс парфюми от Guerlain

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да направим разликата между марков парфюм и менте

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив