Какво трябва да знаем при избора на дамски парфюм за подарък

Какъв би бил подходящия  подарък  за една дама

Парфюмът безспорно е един от най-желаните подаръци за дамите, независимо от повода. За да не развалите момента на изненадата, то по-добре е вместо да се допитвате до конкретната дама, да се запознаете със съветите ни за избора на правилния парфюм за подарък.

За какви жени са предназначени различните аромати?

  • Дървесните аромати символизират лукса, високия статус и класата.
  • Флоралните аромати са подходящи за романтичните дами с изразена женственост.
  • Зелените свежи аромати са идеални за свободолюбивите дами, които обичат природата.
  • Ориенталските аромати са перфектен избор за сексапилните и чувствени жени.

По-свободолюбивите дами с младежки дух предпочитат цитрусови и плодови аромати. Те обичат да се забавляват и са изключително активни – в спорта, в работата и т.н.

Флоралните аромати се харесват повече на жени, които се наслаждават на живота. Те са женствени и често са мечтателки. Нежните цветни ухания ги карат да се усмихват, а не е ли това целта, когато подарявате нещо?

Дървесните парфюмни нотки са любими на дамите, които знаят какво искат и как да го постигнат. Тези жени излъчват увереност и стил. Класическите аромати биха били чудесен избор за подарък.Ориенталските ухания са за съблазнителките – жени, които обожават да усещат мъжките погледи върху себе си. Дръзките аромати се съчетават перфектно със самочувствието и сексапила им.

Какъв парфюм да изберете според възрастта на дамата?

Съвсем логично е, че за младите момичета са по-подходящи прозрачните и леки ухания, а за зрелите жени – тежки и по-сложни аромати. Класическите скъпи парфюми отразяват положението и статуса на жената, така че тя трябва да заслужи правото си да ги носи. И все пак няма нищо лошо в това да бъдат използвани и по-леки и свежи аромати.

Как да изберете парфюм според стила на обличане на дамата?

Разбира се, че облеклото има значение за избора на подходящ парфюм. В тази връзка значение има и начина на живот на конкретната дама, ежедневието й, работата й, любимите занимания. Помислете дали притежателката на парфюма ще го носи през вечерите или ще го използва предимно през деня, дали ходи на важни срещи и т.н. Ако избирате аромат за половинката ви, то тогава е най-добре да заложите на романтично ухание, чието послание да е „любов”.

По отношение на стила -младежките свежи ухания са подходящи за спортния стил на обличане, за разходки в парка и т.н., а строгата класика върви ръка за ръка с елегантното облекло и специалните събития. Светлите дрехи е добре да се носят с по-леки парфюми, а на тъмните подхождат по-наситените аромати. Понякога дори формата на самия флакон е важна при избора на парфюм, тъй като тя отразява характера на съответния аромат.

И накрая не забравяйте, че подаръците се избират и поднасят с любов.Обърнете се към Parfium.bg, там ще ви предложат индивидуална консултация, която ще  ви улесни при избора на подходящ продукт !

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои са парфюмите, които ще се използват и след 100 години

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Есен 2018: Нови дамски парфюми – Hermes, Creed, Nina Ricci, Lacoste...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Bvlgari Le Gemme - шестте скъпоценни камъка при парфюмите

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив