Как да изберем парфюм за Свети Валентин

Как да изберем аромат за празника на влюбените ?

Свети Валентин е празник, който сплотява двоиките и прави чувствата им по-силни. Но какво би бил един празник, без да е налице и подходящ подарък? Парфюмът е страхотно решение за подарък както за жените, така и за мъжете. Още от древни времена хората са си подарявали парфюми, но тогава това е било скъпа и недостъпна за обикновените хора стока. Разбира се, освен достъпната цена, важен фактор при избора е и да закупите парфюма от утвърден производител, който предлага качествени, но и актуални аромати.

Ето кои са нашите предложения за парфюми, които да омагьосат половинката ви на Свети Валентин: За нея:

Allure EDP by Chanel

Това е невероятно женствен ориенталски аромат, отличаващ се с изисканост и усещане за неподправен съблазън. Парфюмът съдържа в себе си нотки на жасмин, роза, божур, ветивер и мандарина – фантастичен коктейл от ухания, насочен към жените, които притежават стил и пламенна страст – точно в стил Chanel.

J’Adore EDP by Christian Dior

Това безспорно е обожаван от дамите парфюм. Известен е като „златното бижу” на Dior, a и няма как – утвърдил се е като абсолютна класика за всичките 17 години откакто е на пазара. Той е модерен, бляскав и обгръща с магнетична нежност. Създава усещане за лукс и елегантност. В него присъстват нотки на ванилия, мускус, пъпеш, магнолия, праскова, амарантово дърво, кедър, мандарина, круша и къпина – същинско богатство.

Тhe One EDP by Dolce & Gabbana

Tова е топъл ориенталски аромат, който подчертава силната индивидуалност на жените и тяхната уникална чувственост. Създаден е за чаровните модерни и бляскави дами. Той омагьосва с привлекателните нотки на жасмин, лилия, момина сълза, мускус, праскова, личи, ванилия и кехлибар.

Dahlia Divine EDP by Givenchy

Това е истински шедьовър, насочен към романтичните, класни и модерни дами. Той изкушава с нотки на сандалово дърво, жълта мирабела, жасмин самбак, ветивер и бели пролетни цветя. Парфюмът създава предпоставки за вълнуващи емоции, подчертава женствеността и излъчва сексапил – всичко, от което очаква една жена от своя аромат.

Donna EDP by Valentino

Този аромат е неподвластен на времето. Елегантен, изискан, нежен и топъл – зашеметяваща комбинация. В уханието присъстват романтичните нотки на ирис, пачули, българска роза, ванилия и бергамот. Този чувствен парфюм е обичан от дамите по целия свят години наред и определено им защо. За него:

Guilty Diamond Pour Homme EDT by Gucci Този парфюм е част от лимитираната колекция на марката. Той е мъжествен, модерен и съблазнителен. В него се преплитат нотки на италиански лимон, розов пипер, кедър, лавандула, нероли, цвят от портокал, зелени листа и пачули.

Narciso Rodriguez For Him EDT by Narciso Rodriguez

Този парфюм е първият мъжки аромат на дизайнерската къща и бързо постигна небивал успех. Той е мистичен, сексапилен, страстен, мъжествен и много елегантен. Нотките, от които е съставен са на лавандула, кехлибар, мускус, розов пипер, пачули и дървесни аромати.

Aqva Amara EDT by Bvlgari

Парфюмът се отличава със своя воден средиземноморски луксозен аромат. Той е изпълнен със светлина, енергия и хладна мъжественост. Уханието съдържа нотки на индонезийски пачули, водни нотки, бял тамян, сицилианска мандарина и масло от нероли.

Dior Homme EDP by Christian Dior

Toзи въздействащ аромат носи в себе си непоколебима мъжка страст – тази, която побърква жените и респектира околните. Чувствен, завладяващ, стилен – всичко, което означава Dior Homme. Той е съставен от нотки на сандалово дърво, мускус, кожа, портокал, розов цвят, ирис и кедър.

Парфюмът е създаден за мъже, които харесват както класиката, така и небрежния стил – съвременен, интригуващ и богат на ухания. Ароматните нотки, които го съставят са на изпечени кафени зърна, лешник, кедър, шоколад, кожа, кедър и бергамот.

Не пропускайте да разгледате и всички невероятни ухания, които нашия онлайн Parfium.bg магазин предлага. Там ще намерите най-качествените, оригинални парфюми от всички марки на достъпни цени. Изненадайте любимия човек с парфюма, който заслужава и не забравяйте да си подарите повече нежност в този прекрасен ден!   

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ароматен дует: двойните парфюми - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмите на Lancome, които ще ви накарат да притаите дъх

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюм за среща

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив