JLove – парфюм от линията на Дженифър Лопес

Какво послание ни носи един от  любимите аромати на Дженифър Лопес ?

„20-ят парфюм е юбилеен. Запитах се коя съм и каква съм. Моето послание винаги е било любов.” Дженифър Лопес

JLove – парфюм от линията на Дженифър Лопес

През октомври 2013 г.  на пазара излезе JLove – новият юбилеен аромат на Джей Ло. Темата е любов, а невероятното ухание съчетава в себе си розов грейпфрут, бяла малина, ананас и мандарина, комбинирани с нотки на кожен мускус, водна лилия и ванилия.

Известни аромати от J. Lo

Дженифър Лопес разкрива, че името на парфюма е JLove именно заради това, че с тази обикновена малка дума, той казва всичко за нея. 44-годишната актриса и певица споделя още, че се е влюбила в този бизнес, след като на пазара се появява нейният първи парфюм Glow, направен, за да бъде най-красивият и най-добрият аромат, който някога е създаван. Успехът й в парфюмерийния бизнес е безспорен. Припомняме, че именно след представянето на Glow, Джей Ло счупи рекордите по продажби, което за пореден път доказа невероятния й талант да създава красота.

Новият парфюм на латино звездата идва в най-романтичния период от годината, когато всички сме се потопили в семейния уют и сме се отдали изцяло на любовта.

Джей Ло е едно наистина много заето момиче, но въпреки това тя не спира да търси вдъхновение във всичко. Обикновено вдъхновението й е свързано именно със създаването на нов невероятен аромат. Например, дамският й парфюм DESEO е повлиян от ароматите в собствената й градина. Върховните нотки в него носят уханието на италиански бриз, бамбукови листа, фрезия и сицилиански бергамот. В сърцевината на парфюм е съставена от розова гардения, звезден жасмин, френска мимоза и портокалов цвят, а основата – сандалово дърво, дъбов мъх, мускус, кехлибар, пачули и кедър. Истинско вълшебство!

Дженифър Лопес има невероятния талант да създава фурор с всеки свой следващ аромат, който излиза на пазара, затова не се съмняваме в успеха на JLove. Звездата участва в рекламната кампания на новия си парфюм , където се появи във фантастична фотосесия, вдъхновена от стария Холивуд и реализирана от известния фотограф Марио Тестино.

Благодарение на грандиозния успех на своите парфюми, Джей Ло натрупа цяло състояние през последните 13 години. Тя създава своята компания Jennifer Lopez Beauty и лансира първия си хитов аромат през 2002 година. Днес зад марката Jennifer Lopez могат да бъдат едни от най-популярните женски парфюми като Glowing, Glow after Dark, Live by Jennifer Lopez, Still Jennifer Lopez, Luxe by Jennifer Lopez, Deseo, Love & Glamour, JLuxe, Love & Light, а сега до тях се подрежда и JLove, който без съмнение ще спечели сърцата на дамите, подобно на своите предшественици.

Време е за любов с JLove !

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрите дамски парфюми на Versace

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, които са подходящи за офис

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюми, които са най-подходящи за коледен подарък

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив