Betty Barclay No1 Дезодорант за жени

Този продукт вече не е част от офертите на Parfium.bg. Продуктът не може да бъде доставен.
Подобни Продукти
Напишете Ревю

Betty Barclay № 1 е женски дезодорант за свободомислещи жени, които излъчват радост от живота. Те запленяват с невероятния плодов аромат, който навява свежест и непринуденост.

 

Betty Barclay № 1 е женски дезодорант за свободомислещи жени, които излъчват радост от живота. Те запленяват с невероятния плодов аромат, който навява свежест и непринуденост. Тези жени преодоляват предизвикателствата на ежедневието с лекота и усмивка. Ароматът е многопластов, което означава, че във всеки момент от деня ще ухаете с различен нюанс.

Betty Barclay № 1 е цветен плодов аромат за жени. Съдържа: портокал, мандарина, червени горски плодове, жасмин, божур и кайсия, мускус, кехлибар и ванилия.

Ароматът е въведен през 2008 година.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Betty Barclay No1 Дезодорант за жени  
Категория Дамски дезодоранти
Описание За жени
ID 55213
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори