Adidas Pure Lightness 50 ml. парфюм за жени EDT

Описание на продукта

Adidas Pure Lightness EDT - лек и свеж парфюм за жени, изпълнен с чувственост и женственост. Ухание, разработено изцяло върху основите на лекота и свежест, насочено към младите активни хора, обичащи и занимаващи се със спорт. Pure Lightness EDT - незаменим придружител по време на тренировка във фитнес, за лек джогинг или просто разходка в парка. Парфюм за дамите, които искат да са в хармония със себе си, да поддържат стабилно вътрешно равновесие. Pure Lightness - когато всичко работи! Излиза на пазара през 2008 година. 

 

Ароматна комбинация

Връхни нотки: пъпеш и червена ябълка

Средни нотки: жасмин, магнолия, теменужка и момина сълза

Базисни нотки: мускус

 

Повече за Поръчката на самия Парфюм

Дамски парфюм Adidas Pure Lightness EDT 50 ml за жени се предлага в интернет магазина Parfium.BG на изгодни цени. В нашата селекция дамски продукти ще откриете отличен избор от Парфюми, подходящи като подарък за Вас или Вашите близки.Уверяваме Ви, че при нас ще получите професионалнo обслужване и коректна консултация!

 

Престижния интернет магазин Parfium.BG, ще Ви насочи в избора на парфюм. Adidas Pure Lightness 50 ml. дамска тоалетна вода се предлага в оригинална опаковка на конкурентна цена. Усетете удоволствието да да се снабдите с любимите парфюми от нас! Ние ще поговорим с Вас, за да бъдете модерни, благодарение на своя избор от Дамски парфюми.

Оценка на продукта

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук.Затвори