Защо да изберем медицинска козметика?

Защо да изберем медицинска козметика

Грижата за кожата на лицето и тялото безспорно е най-краткият и ефективен път към постигането на съвършената красота и изтънчената визия. Независимо каква декоративна козметика използвате, ако кожата ви не е в най-оптималният си и здравословен вид, то със сигурност няма да успеете да постигнете задоволителни резултати.

Топлото време и увеличаването на нездравословния ефект от UV лъчите ни провокираха да си поговорим в повече подробности за важността от употребата на висококачествена козметика. Безспорно бихме казали, че красотата е комбинация от здравословен начин на живот и използването на продукти с доказан и оригинален произход, съобразени с нуждите и спецификите на вашата кожа. Ето защо в днешната статия ще си поговорим за бялата медицинска козметика, която определено заслужава вниманието на широката общественост.


Защо е важно да спрем избора си на медицинска козметика, що се отнася до грижата за кожата?


Сбор от купища фактори са отговорни за преждевременното стареене и влошаване на състоянието на кожата – диетата ни, тренировките, ходът на времето и използваната козметика са само част от предпоставките. Затова и медици, козметици и дерматолози препоръчват холистичен подход, що се отнася до разкрасяващите процедури – опитайте се максимално да съчетаете ползотворното действие на колкото е възможно повече фактори.

Стане ли дума за медицинска козметика, то е повече от ясно, че ще говорим за продукти, внимателно създадени и съобразени с нуждите на всеки тип кожа. Зад производството на такъв тип бяла козметика стоят екипи от доказали се професионалисти, вплитащи в съдържанието на продуктите богата гама от витамини, минерали и добавки, които имат доказан ефект срещу голяма част от най-често срещаните дерматологични проблеми. С медицинската и високо ефективна бяла козметика съвсем успешно бихте могли да се справите с:

  • Преждевременното стареене на кожата, възпрепятствайки появата на бръчки и фини линии;
  • Понижената кожна хидратация;
  • Отпускането и загубата на еластичност;
  • Липсата на озарение и свежест;
  • Появата на пигментни петна;

Бялата козметика на Filorga успешно се преборва с всички дерматологични проблеми


Добрата новина е, че съществува козметичен бранд, който съвсем успешно таргетира именно гореспоменатите кожни проблеми и съвсем успешно се справя с тях.

Filorga е световно доказала се френска компания за бяла козметика, чиито продукти категорично се отличават с безкомпромисно качество и наличие на важни елементи и минерали, способстващи кожната регеранция. В днешната статия сме селектирали някои от тях, на които е добре да заложите в грижата за кожата на лицето и тялото.


Не бива да пропускаме крема за околоочния контур

Околоочната зона се характеризира с доста деликатна и нежна кожа – ето защо е от съществено значение да използваме продукт, специално предназначен за нея. Filorga Time-Filler Eyes способства възпрепятстването на образуването на бръчици и фини линии, като, същевременно с това, формулата му е перфектно балансирана и предназначена за третиране именно на тази нежна зона.

медицинска козметика


Висококачествените кремове за лице са от основополагащо значение за поддържането на красива кожа

Знаем, че дневните и нощните кремове съумяват да хидратират, възстановят и балансират кожата на лицето – ето защо тяхната употреба е от съществено значение, говорейки за ежедневната бюти рутина.

Filorga Oxygen-Glow Cream

Този изглаждащ кожата крем съумява да изравни тена и да изглади лицето като, същевременно с това, го оставя дълбоко хидратирано, освежено и кадифено меко. В състава на продукта откриваме перлени частици, спомагащи добиването на сияен и неотразим вид на лицето.

Filorga Nutri-Modelling

Ежедневният ремоделиращ крем за тяло на марката е верен съюзник на всеки, който иска да впечатли с изваяна и стегната фигура. Маслото от бръшлян е ценната съставка тук – със своето дрениращо действие растението успява да извлече токсините от организма, с което спомага пречистването и оформянето на тялото.

Filorga Lift-Structure

Представяме ви дневен крем с лифтинг ефекти, извънредно подходящ за дами в зряла възраст, които започват да се сблъскват с първите признаци на кожното стареене. Леката формула на продукта позволява наистина лесно нанасяне, оставяйки кожата хидратирана и изгладена. Активните съставки в съдържанието доказано повишават тонуса на кожата.

медицинска козметика

Filorga Global Repair

Близо 50 мезо-съставки са отговорни за впечатляващия ефект от този крем. Възстановяването на кожата е пряко свързано с клетъчната стимулация и регенерация и именно към тези стъпки е насочено действието на козметичния продукт. Кожното обновяване е сред най-добрите способи за борба срещу бръчките и фините линии.

Filorga Sleep and Lift

Нощният крем на Филорга с лифтинг ефект е чудесно средство за кожна грижа нощем, когато лицето ни има нужда от набавянето с ценни съставки и минерали, които да подхранят кожата. Колагенът и хиалуроновата киселина категорично способстват обновяването и добиването на сияен и здрав, свеж вид на сутринта.


Серумите за лице са повече от надеждно средство за постигане на съвършена кожа

Както вероятно знаете, серумите за лице съдържат силно концентрирани формули, насочени към хидратиращо, обновяващо и регенериращо действие в дълбочина. Употребата им се препоръчва на добре почистено лице преди нанасяне на крема.

Filorga NCTF Intensive

Интензивен подмладяващ серум със стягащ ефект и пшенични зародиши – този продукт за лице определено ще накара кожата ви да заблести. Продуктът предотвратява отпускането на кожата и насочва действието си към кожната регенерация.

Filorga Lift Designer

Този серум за лице с лифтинг ефект е снабден с удобен масажен апликатор за още по-лесно и ефективно нанасяне. Продуктът действа в дълбочина, тонизирайки и изглаждайки кожата. Масажните действия с апликатора пък спомагат за подобряването на циркулацията на кръвта, което също допринася за добиването на свеж и младежки вид.

медицинска козметика


Използвайте висококачествени маски за лице веднъж или два пъти седмично за оптимален дерматологичен ефект

Маските за лице са чудесно почистващо средство за лице, което дерматолозите и козметиците препоръчват да използвате веднъж или два пъти седмично. Категорично смятаме, че е повече от добра идея да включите употребата им в разкрасяващите си процедури.

Filorga Time-Filler Mask

Тази почистваща маска с лифтинг ефект и колаген е чудесно подмладяващо средство, което да включите в грижата за кожата си. Осигурява интензивен и стягащ ефект и се препоръчва да я оставите да действа върху лицето ви за срок от не повече от петнадесет минути. Снабдена е с черни влакна, които подпомагат пълното й прилепване към лицето ви.

Filorga Meso Mask

Ако сте насочили усилията си в посока на това да се борите с появата на бръчките, то този продукт задължително трябва да намери своето местенце сред козметичната ви колекция. Маската за лице на Филорга с противобръчков ефект е незаменим помощник, що се отнася до редуцирането на появата на фините линии.


Сигурни сме, че сме съумели да ви докажем важността от употребата на медицинска и сертифицирана бяла козметика. Продуктите на Filorga със сигурност ще ви зарадват с впечатляващ ефект, с помощта на който кожата на лицето и тялото ви винаги ще изглежда в най-добрата си форма.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

8 идеи за подаръци, които са подходящи за 8 март

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюми с ухание на море

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да хидратираме кожата си през летния сезон

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив