За мъже - най-изисканите парфюми

За мъже - най-изисканите парфюми

Парфюмът отдавна е неразделна част от мъжкия образ - рядко представител на силната половина на човечеството не се радва на ползите, които предоставя. Но за съжаление, мъжете не са толкова съвестни в оценяването на ароматите като жените и често правят прибързан избор. Затова сме подготвили класацията на най-добрите изискани мъжки парфюми, сред които всеки може да избере най-подходящия за него.

Armani Acqua di Gio Absolu

Armani Acqua di Gio Absolu отразява един различен аспект от мъжкия характер - мистериозен и тъмен аромат, който впечатлява  с чувственост и сила от ново измерение. Появява се на пазара през 2018 година, като е предназначено за мъжете с елегантен и делови стил.  Armani Acqua di Gio Absolu е ароматно-дървесно творение на прочутия парфюмерист Алберто Морилас.

Armani Acqua di Gio Absolu Парфюм за мъже EDP

Chanel Allure Homme Sport

Chanel Allure Sport EDT е по-лека и енергична вариация на парфюма за мъже Allure. Той е адресиран към съвременния, спортен, динамичен мъж, който обича да поставя пред себе си високи цели и се стреми към предизвикателството винаги и навсякъде. Мъжа Chanel Allure Sport е свикнал да побеждава както в личен така и в професионален плам, той не търпи компромиси. Модерен, елегантен, динамичен и много секси. Може да се носи навсякъде и по всяко време. Изтински ароматен връх, който излиза на пазара през 2004 година.

Chanel Allure Homme Sport Cologne парфюм за мъже EDT

YSL Kouros

YSL Kouros е парфюм за зрели мъже, представен на пазара през далечната 1981 година. Той е различен, нестандартен и много желан аромат и не случайно се е превърнал в икона на истинската мъжественост и сексапил. Pierre Bourdon е създадел на богатата ароматна Fougere композиция, която прави това издание актуално и днес. Почитателите на този мъжки парфюм са на мнение, че  никога не е имало и никога няма да има друг толкова специфичен аромат като този на Kouros.

YSL Body Kouros парфюм за мъже EDT

Ralph Lauren Polo

Ralph Lauren Polo е типичен представител на класическите аромати, които имат свой кръг почитатели. Създаден  е от парфюмериста Carlos Benaim през 1978 година. Прекрасно подхожда на мъже, които имат предпочитания към мъжествените, стилни и изискани аромати, както и на такива, които са леко консервативни и предпазливи в избора си. Свежата и зелена аура е много приятно тонизираща и освежава сетивата.

Ralph Lauren Polo Red парфюм за мъже без опаковка EDT

Jean Paul Gaultier Le Male

Jean Paul Gaultier Le Male е интензивен, модерен, топъл и мъжествен аромат за мъже представен на пазара през 1995 година. Създаден е от парфюмериста Francois Kurkdjian. Магнетично привлекателен мъжки парфюм, който съблазнява със своята уникалност и структура изградена върху контрасти. Силен и чувствен, той е абсолютно неустоим за жените. Ароматна комбинация създадена на основата на контрасти. Съставена е от нотки прясна мента, лавадула, ванилия, бергамот, канела, кимион, портокалов цвят, бобова тонка, сандалово дърво и кедър.

Jean Paul Gaultier Le Male парфюм за мъже без опаковка EDT

Baldessarini Ambre

Baldessarini Ambre  е дървесно-ориенталски аромат с плодови нюанси, появил се на пазара през 2007 г. Това е изображението на истинския мъж, който се разделя с ярка граница от непорасналите момчета. Неговата лекота, чар и абсолютна увереност в себе си произхождат от вътрешната свобода. Парфюм за успелите представители на силния пол, които са пример за благородство и които имат неоспорим усет за елегантност и стил. Изтънчените маниери и изискания вид в съчетание с ароматната аура е перфектната комбинация за завоюване на женско внимание. Дъбово-дървесните акценти и аромата на уиски допълва картината.

Baldessarini Ambre парфюм за мъже без опаковка EDT

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните мъжки парфюми на Christian Dior

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките парфюми, които се отпечатаха в съзнанието ни през...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои са най-продаваните мъжки парфюми за 2015 година

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив