Всяка дама иска тези аромати - ето с какво очароват те

Дамски аромати

Вкусовете биват най-различни - независимо дали ще говорим за предпочитания в облеклото, местата, които обичаме да посещаваме, любимата козметика или парфюмите, които най-много обичаме.


Това особено много важи за дамите, които често предпочитат да експериментират с ароматите


Доказано е, че жените са в пъти по-склонни да пробват нови и различни аромати и вкусът им бива много по-гъвкав и отворен към възможности за откриване на още любими парфюми.

Съществуват обаче някои есенции, които сякаш трайно са се настанили в сърцата и съзнанието на своите потребителки - независимо какви други аромати биха изпробвали, те, рано или късно, се завръщат отново към онези, в които са се влюбили от първото впръскване.


Ето за кои парфюми говорим - те властват над женските сърца и няма изгледи скоро да слязат от пиедестала


Спряхме се на тези аромати, които считаме, че трябва да притежавате:

  • Roses Musk - Montale
  • Extraordinaire Bois Dore - Van Cleef & Arpels
  • Passenger - S.T. Dupont
  • Just Cavalli - Roberto Cavalli
  • Omnia Pink Saphhire - Bvlgari

Продължете да четете, за да разберете какво ги прави толкова специални.

Няма как да си говорим за приказни аромати и да не споменем онези, в чийто състав откриваме рози. Това цвете всеки път ни впечатлява с прекрасното си благоухание и почти няма дами, които да не се прехласват по красотата и аромата му. В Roses Musk на Montale с радост се натъкваме на именно такава съставка - компания на божествените рози правят жасминът и мускусът и заедно трите съставки са отговорни за този така любим на мнозина аромат.

дамски аромати

И, макар и все още зашеметени от сладостния аромат на розите, се отправяме към чувствените благоухания на ванилия, бадем и тютюн в екстравагатното предложение от Van Cleef & Arpels Extraordinaire Bois Dore, което оставя трайни отпечатъци в съзнанието и е любим аромат на хиляди дами. В състава му срещаме още и кедър, черен пипер и тонка - наслаждаваме се на истински букет от превъзходни есенции.

S.T.Dupont правят реверанс към любимите си клиентки, представяйки своя епохален аромат Passenger - чувствен аромат, побиращ в себе си съставки като бергамот, круша, касис, ирис, сандалово дърво и мускус. Дамите обичат този парфюм, защото ги обгръща с нежно и меко благоухание, което ги съпътства през целия ден, карайки ги да се чувстват желани, красиви и впечатляващи.

дамски аромати

И нека не забравяме една вечна класика - от бранда Roberto Cavalli ни предоставят дамския аромат, който вече години наред заема челните места сред любимите на дамите парфюми. Just Cavalli е благоухание, което оставя след себе си аромат на страст, съблазън и желание. Това именно постига с помощта на съставки като нероли и палисандър. Чувственият парфюм бързо и лесно се превръща в запазена марка на притежателките си и не оставя никоя от тях равнодушна. Убедете се сами във величието на този аромат само с едно впръскване.

Дали има дама, която да не харесва комбинацията от грейпфрут, розов пипер, франджипани и ванилия? Силно се съмняваме в това. Именно на такъв тандем се радваме в предлагания комплект на Bvlgari Omnia Pink Sapphire - натъкваме се не само на любимия си парфюм, но и на още няколко изненади, с които ни зарадват от модния бранд. В комплекта, така идеален за подарък, откриваме още и лосион за тяло, душ-гел и козметичен несесер. Продуктите се обединяват под общия аромат на прекрасния парфюм от серията на Булгари, а чантичката би ни свършила изключително полезна работа, ако ни се налага да потеглим на път и желаем да носим със себе си любимите си козметични продукти.

Макар и всяка дама да се отличава с разнообразие от вкусове и предпочитания, особено що се отнася до любимите аромати, ние вярваме, че всеки един от тези парфюми би намерил още много свои привърженички, които ще го добавят към козметичната си колекция. Не се страхувайте да експериментирате - именно така често се натъкваме на новия си предпочитан продукт. Заложете на гореизброените аромати и позволете пред вас да се разкрие един съвършено нов и изтънчен благоуханен свят.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 дамски парфюма на Bvlgari

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамските аромати, задължителни за морската почивка

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 женски аромати на Bvlgari

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив