Времето оставя своя отпечатък върху лицето ви - доверете се на Filorga

Filorga козметика

Знаем, че доброто състояние на кожата на лицето зависи от множество фактори - начин на живот, полагани грижи, използвана козметика.

Колкото и да се стараем да се храним здравословно и щателно да почивстваме лицето си, безспорно съществено значение за младежкия и стегнат вид на кожата имат и козметичните продукти, които избираме да включим в ежедневието си.

Тази статия посвещаваме на онези, които вече забелязват първите следи от времето върху лицето си - признаците на отпуснатата кожа, тази без блясък и белязаната от първите видими бръчици категорично създават дискомфорт. Добрата новина е, че съществува козметика, специално разработена да се бори именно с тези проблеми, индикиращи стартиращия процес на остаряване на кожата.


Представяме ви Filorga - марката, която се уповава на медицината, за да създаде най-добрата грижа за лицето


Брандът се класифицира сред редиците на медицинската козметика - продуктите са изцяло подчинени на внимателни и задълбочени проучвания и изследвания, за да осигурят на кожата ви всичко необходимо, за да възвърне тя сияйния си и здрав вид. Козметиката на Filorga е предназначена за онези от вас, които вече забелязват неоспоримите ефекти на времето - кожата ви е изгубила някогашните си тонус и еластичност, бръчките стават все по-видими и дълбоки, усещате, че сякаш липсва достатъчно количество хидратация. Ако припознавате своите кожни проблеми в гореописаната симптоматика, то днешната статия пристига специално за вас - открийте най-подходящите продукти, чрез които да регенерирате лицето си и да го усещате свежо отново.


Кремовете на Filorga са перлата в короната им от качествена козметика


Излишно е да споменаваме колко важна е употребата на качествен крем за лице, съобразен с неговите специфични нужди. Именно ролята на този продукт е да подхранва, снабдявайки лицето с ценни витамини и минерали, действащи в дълбочина.

Globar Repair е точно такъв подхранващ крем против стареене на кожата. Мезо-съставките и четирите клетъчни бустера, с които е обогатено съдържанието на крема, подпомагат действието му в дълбочина, правейки кожата:

  • изключително сияйна и мека;
  • с видимо намалено количество на бръчки;
  • хидратирана и тонизирана за възвръщане на младежкия и стегнат вид.

В крема се натъкваме още и на Омега 3-6-9 мастни киселини, както и на витамините A, D, K и Е. С увереност бихме заключили, че този козметичен продукт безспорно оглавява множество класации за качество и ефективност.

Time-Filler Mat пък е продукт, предназначен за мазна кожа, тъй като има матиращ ефект и способства за свиването на порите.

  • хиалуроновата киселина в състава способства за задържането на хидратацията в кожата и така успешно бори бръчките, получили се в следствие от прекомерна кожна сухота и загуба на еластичност;
  • трипептидите стимулират производството на колаген и така също противодействат на мимическите бръчици;
  • екстрактът от морски копър обира призовете в съдържанието на крема - той стимулира клетъчната регенерация, което заличава бръчките, и помага за свиването на порите.

Препоръчва се кремът да се използва ежедневно сутрин след добро почистване на лицето. Съвсем скоро ще забележите положителния ефект от употребата му - едва ли друг продукт е давал толкова категоричен резултат.

Филорга козметични продукти


Хидратиращ серум за още повече еластичност и здравина на кожата


Hydra Hyal е интензивен хидратиращ серум с изглаждащ ефект. Ключов компонент в състава му, правещ го толкова ефективен и предпочитан, са четирите вида хиалуронова киселина - обединени, те насочват взаимните си усилия в посока на допълнителната хидратация в дълбочина на кожата. Съвсем скоро ще забележите, че бръчките, причинени от дехидратация, са видимо намалели. Специалистите съветват да се използва сутрин и вечер, непосредствено преди нанасянето на дневен и нощен крем.


Никак не трябва да пренебрегваме околоочната зона, полагайки грижи за кожата на лицето


Мнозина от нас акцентират вниманието си върху подбора на тоници, измивни продукти и кремове, но често пропускат да обърнат внимание и на зоната около очите си. Нежната и деликатна кожа на околоочния контур изисква много по-щадящи козметични продукти - именно с два такива ще ви запознаем и днес.

Optim Eyes от Filorga успешно се справя с отоците, тъмните кръгове и появата на първите мимически бръчки около очите. Формулата на крема стимулира венозната и лимфната циркулация, за да предотврати подпухването на долните клепачи.

Time-Filler Eyes пък е противостареещ крем, който доказано има положителен и благоприятен ефект срещу първите появили се бръчки в зоната около очите. Растителните и лифтинг комплекси подпомагат действието на продукта и ще забележите видима разлика още след първия месец ползване. Има и доказан положителен ефект, що се отнася до сгъстяването и повишаване здравината на миглите.

Продуктите на Filorga са категоричен лидер на козметичния пазар. Доверявайки им се, вие си дарявате възможността в съвсем кратки срокове да притежавате онази кожа, за която винаги сте мечтали. Забавете въздействието на времето и се радвайте на видимо подмладена и озарена кожа всеки ден.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на козметичните продукти на Chanel

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Козметична подмладяваща грижа за лице – как да избистрим тена

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Новите парфюми за зима 2017/2018 - част 3

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив