Versace - парфюмната империя, която не спира да ни вдъхновява

Versace

Оприличаваме парфюмите на Versace с първата любов – вероятно именно това са ароматите, до които сте сме докоснали за първи път, и непрестанно в мислите си се връщаме към тях отново и отново.

Парфюмната империя вече дълги години успява да ни вдъхнови и ентусиазира, създавайки едни от най-добрите и запомнящи се есенции на козметичния пазар. Изящни благоуханни съчетания за мъже и жени безспорно привличат вниманието ни и всеки досег с парфюм на Versace действително успява да ни накара да се пренесем в един ароматен свят на съблазън, творческо изящество и лукс, в който всеки би искал да се потопи.

В този ред на мисли бе немислимо да не отдадем дължимото на марката, посвещавайки днешния си текст на едни от най-емблематичните и правещи впечатление парфюми. Избрахме от каталога на Versace онези благоухания, които според нас най-добре съумяват да предадат посланието на бранда – красотата, изяществото и луксозната елегантност с лекота могат да бъдат побрани в съдържанието на една бутилка парфюм.


С радост ви представяме нашите Versace любимци днес


Нямаме търпение да пристъпим към детайлното представяне на всеки един от ароматите, на който спряхме избора си днес. Селектирахме за вас три дамски и един мъжки парфюм, убедени, че не бихте сгрешили, независимо на коя есенция решите да се спрете.

  • Versace Bright Crystal
  • Versace Crystal Noir
  • Versace Woman
  • Versace Eros

Нека се отправим заедно на едно ароматно приключение!


Bright Crystal категорично пленява сетивата на всяка дама, държаща на безупречността във външния вид


Юзу, нар и водни акорди – как ви звучи тази комбинация за връхни нотки? Убедени сме, че и вие се опиянявате от свежестта и деликатната сладост. Лотусът, магнолията и божурът са главните герои пък в сърцевината на аромата – същинска феерия от флорална елегантност, така добре подхождаща и прилягаща на изтънчеността на всяка дама. В базата пък дизайнерите на аромата са заложили на мускус, кехлибар и махагон за още повече трайност и плътност на композицията.

Versace Bright Crystal определено е от онези дамски парфюми, които блестят със своята категорична разпознаваемост, нареждайки се сред редиците на най-търсените и харесвани аромати за жени в световен мащаб.

Versace Bright Crystal & Versace Crystal Noir


За повече енигматичност и драматизъм бихме могли да се спрем на Versace Crystal Noir


И докато все още сме на „кристална“ тематика, бързаме да споделим и друг епохален аромат на марката. Създаден за по-енигматичните, есктравагантни и дръзки дами, Versace Crystal Noir се характеризира с повече плътност и тежест на аромата, правейки го изключително подходящ за по-вечерни и официални събития.

Надниквайки в съдържанието на аромата, с възхита и удоволствие се натъкваме на джинджифил, кардамон и пипер във връхните нотки, задаващи пикантен и ориенталски привкус на цялата композиция. В сърцевината от Версаче залагат на флорално-плодовата гама: попадаме на есенции от портокалов цвят, божур, гардения и кокос. Базата въздейства изключително притегателно и съблазнително – откриваме сандалово дърво, мускус и кехлибар. Категорично отбелязваме, че Crystal Noir е задължителният моден и козметичен аксесоар, придружаващ всяко изискано и елегантно вечерно облекло.


Versace Woman привлича вниманието с елегантност, изчистен дизайн и прекрасен аромат


Третият дамски парфюм на Версаче, който избрахме да ви представим днес, е Versace Woman – както може би подсказва и самото му име, този аромат съумява да рамкира и предаде същността на истинската жена. От флакона ни завладява усещане за елегантност и нежност като, същевременно с това, дизайнерите са успели да запазят изискания и изчистен дизайн на самата композиция.

Жасмин, дива роза и бергамот са съставките във връхните нотки, следвани плътно от лотус, слива и сочна малина в сърцевината. Прекрасната и елегантна база е изградена от акорди от мускус и сив кехлибар. Със сигурност споделяме, че парфюмът е изключително разпознаваем и милиони жени по цял свят непрестанно спират избора си върху тази невероятна и истински женствена ароматна есенция.

Versace Woman & Versace Eros


Мъжкият Versace Eros е ултимативният избор, що се отнася до аромати за господа


Стигнахме и до предложението от Versace, предназначено за господата. Едва ли за някого ще е изненада, че сме спрели избора си именно върху Versace Eros. През последните години този аромат предизвика същински фурор в парфюмерийния свят и до ден днешен се слави като един от най-харесваните и носени мъжки парфюми не само на Версаче, но и в световен мащаб въобще.

След толкова суперлативи, съвсем естествено ще се обърнем и към съдържанието на аромата, тъй като именно в него се крие разковничето на успеха. Мента, лимонови кори и зелена ябълка откриваме във връхните нотки, които умело задават свежия и енергизиращ тон на цялостната композиция. Говорейки пък за сърцевината, с наслада откриваме съставки като тонка, здравец, кехлибар и ванилия, участващи в допълващите сладостни нотки на парфюма. В базата пък съсредоточаваме вниманието си върху кедровото дърво, ветивера и дъбовия мъх, така умело придаващи плътност и изтънченост на Eros.


Истински се радваме, че успяхме да обърнем подобаващо внимание на парфюмите от една от най-известните и предпочитани марки в световен мащаб. Искрено се надяваме да сте успели да откриете следващия си ароматен любимец сред разнообразието ни от предложения.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Избрахме най-добрите нишови парфюми за 2021 – разкош,...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Легендарните парфюми, които омайват поколения

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Вкусните аромати на лятото

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив