Унисекс парфюмите са на мода – ето кои да изберете

Унисекс парфюмите са на мода – ето кои да изберете

Изключително развълнувани сме днес – ще си говорим за унисекс парфюмерия! Щастливи сме, че все повече хора отварят съзнанията си и са готови тотално да размият досега съществувалите граници. Унисекс парфюмите са нещо повече от аромати – те представляват изкусителни произведения на изкуството, надникващи в двойнствеността на човешката природа.

Добро и зло, черно и бяло, щастие и тъга, мъжко и женско, горе и долу, небе и земя – светът ни е изграден върху дуалностите. Много философи и психолози са на мнение, че разковничето към достигането на вътрешния мир се крепи върху баланса. В този ред на мисли, как бихме могли да го достигнем, ако непрестанно се лутаме между полюсни чувства, разбирания, мисли? Ето защо посвещаваме днешната си статия, съдържаща селекция от унисекс парфюми, на смелите и отворените към новото. Заповядайте с нас на едно пътешествие, което гарантирано ще ви запознае със следващите ви любими аромати!

Унисекс парфюмът – най-доброто от двата свята

Унисекс парфюмерията е изящно балансирано съчетание между женското и мъжкото начало, между нежното, красивото и ефирното и дръзкото, силното и запомнящото се.

Ръководейки се от подобно описание, кой не би искал да изпробва някой и друг унисекс аромат? Обещаваме, че ще останете повече от очаровани – определено този тип благоухания заслужават своя шанс и не след дълго ще паднете в плен в притегателната им сила.

Селектирахме 7 невероятни есенции и нямаме търпение да ги споделим с вас

Селектирахме 7 невероятни есенции и нямаме търпение да ги споделим с вас

Неповторимостта на ароматите на Tiziana Terenzi

Tiziana Terenzi със сигурност е повече от вълнуваща марка – вписваме я в редиците както на унисекс парфюмите, така и на нишовите такива.

Kirke Extrait е може би един от най-популярните аромати на бранда, вдъхновен от древногръцката митология и историята за богинята Цирцея. Еднакво любим както на дамите, така и на господата, този енигматичен парфюм ни завладява с ухания на пясък, касис, праскова, круша, сандалово дърво и момина сълза.

Andromeda Extrait De Parfum е определено звезден, както подсказва и самото му име. Това унисекс благоухание наистина ще ви остави без дъх и категорично заслужава почетно място в ароматната ви колекция. Акорди на дървесина, амбра, бели цветя и сочни плодове се носят из въздуха, сякаш пренасяйки ни в съвсем друга вселена.

Al Contrario Extrait De Parfum заслужава не по-малко място сред най-изкусителните аромати на марката. Чувствен, запомнящ се и предизвикателен, този унисекс парфюм ще се отпечата в съзнанието ви завинаги. Потопете се в света от нотки на какао, малц, абаносово дърво, ванилия, тонка, орхидея, захарна тръстика, лешник и сандалово дърво, за да превърнете мечтите си в реалност.

Унисекс парфюми - селекция

Британската изтънченост на бранда Jo Malone

English Oak and Hazelnut е брилянтно парфюмно съчетание на популярния английски бранд Jo Malone, известен с опростените си и изчистени ароматни линии. Уханието гали сетивата и е подходящо за онези дами и господа, които категорично ценят нежността. Впечатлява ни изтънченият баланс между нотки от лешник, кедър и дъб – със сигурност е парфюм, който бихме избрали за ежедневието си.

Класа и елегантност от Ted Lapidus

Oud Blanc е също толкова нежен и елегантен, колкото подсказва и самото му име. В никакъв случай няма да сгрешите, ако го изберете за подарък или за себе си. Ще ви очарова ароматната му бленда, изградена около стремежа към чистота и изтънченост – в съдържанието с гордост долавяме уханията на роза, смола, ванилия и пикантни подправки.

Страстта е второто име на уханията от Xerjoff

Erba Pura е повече от впечатляващ унисекс парфюм – едва ли ще се намери човек, който да не се омае от уханието. Ако желаете да притежавате есенция, която е символ на страстта, танца и чувствената съблазън, то сте попаднали на правилното ухание. Блендата, изградена от ароматното присъствие на портокал, лимон, бергамот, плодове, мускус и ванилия, ще ви накара да се влюбите още от първото впръскване.

Магията на Ориента в бутилка от Swiss Arabian

Shaghaf Oud е унисекс парфюм, който сякаш разказва енигматична и изпълнена с приключения и мистика приказка от Близкия Изток. Ориенталският привкус на аромата го прави изключително подходящ за пламенните по душа. Не пропускайте да се докоснете до магията на Ориента чрез букет от съставки като шафран, агар, роза, пралина и ванилия.

Вече нямате търпение да изпробвате някои от изброените унисекс парфюми, нали?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Унисекс парфюмите, които ни накараха да мечтаем тази пролет

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нишовите парфюми на лято 2021 – задължителните ароматни комбинации

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои са любимите парфюми на световните звезди

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив