Ухание на съблазън – най-секси парфюмите

Ухание на съблазън – най-секси парфюмите

За жени

Christian Dior Poison Girl

Christian Dior Poison Girl е представен за директна продажба на пазара през 2016 година и оттогава до днес се превръща в един от най-секси ароматите на всички времена. Създаден е от парфюмеиста Francois Demanchy. Аромат на контрастите, в който своето място са намерили горчиво - сладки флорални съставки, които са предпочитани от непокорните млади дами, съвременните диви, които искат във всеки един момент от ежедневието си да привличат мъжкото внимание.

Chanel Coco Mademoiselle

Coco Mademoiselle от Chanel както почти всички парфюми на модния лейбъл е абсолютен ароматен шедьовър. Създаден е през 2001г. от парфюмериста Jacques Polge. Определението за него е за Chypre флорален, излъчващ исключителна класа, стил и изискан секспил. Усещането, че сте в компанията на луксозен аромат е силно, но не и натрапчиво. Невероятно чувствен и привлекателен. След като сте го имали, винаги оставате с усещането, че имате нужда от него.

Thierry Mugler Angel

Thierry Mugler Angel е невероятен ориенталски аромат, представен на пазара 1992г. Носител на много престижни награди в областта на парфюмерията Hall Of Fame 2007. Безспорен фавотит. Това е един дамски парфюм, към който никой не остава равнодушен. Дамите, които го харесват, твърдят, че води до пристрастяване. Изключително магнетичен, харизматичен и женствен. Всяка жена, поне веднъж в живота трябва да се потопи в магията на Angel.

За мъже

Tom Ford Noir Extreme

Tom Ford Noir Extreme е мъжки парфюм, представен на пазара през 2015 година. Дървесно - ориенталската му композиция, умее да улови настроението на деня и да ни направи по - смели и невъздържани. Ароматът му е топъл, смел, опушен и луксозен. Лицето на кампанията е самият Том Форд.  Tom Ford Noir Extreme е парфюм, който ще потопи всеки, който го усети, в аура на кадифена мекота и вулкан от емоции. Ухание на сексапил, към което никоя жена не може да остане безразлична!

Carolina Herrera CH Prive

Carolina Herrera CH Prive е представен на пазара 2015 г. Аромата е зареден с неустоим чар, класически и неподвластен на времето и едновременно с това модерен и провокативно съблазнителен. Предназначен е за елегантни и страстни мъже, които имат вкус към лукса. CH Men Prive е ориенталски - дървесен, кожен аромат, вълнуващ, богат и луксозен. Men Композицията съчетава наситени нюанси на  уиски  в съответствие с интензивена и чувствена черна кожа. Отваря се с акорди на грейпфрут, помело и уиски, които водят до сърцето на  лавандула, градински чай, мащерка и червен кардамон. Базовите нотки са кожа, бобова тонка и тамян.

Christian Dior Fahrenheit 32

Специално за мъжете с безупречен вкус и елегантност Christian Dior лансира на пазара през 2007 година вълнуващия аромат Fahrenheit 32 EDT. Този състав се позиционира като продължение на своя огнен и брилянтен предшественик Fahrenheit, издаден през 1988 година. Fahrenheit 32 EDT за силната половина от човечеството е с вълнуващ и противоречив характер, което го прави различен и интригуващ. Christian Dior Fahrenheit 32 EDT - оригинална компилация от огън и лед, сила и страст! Свеж и цветен аромат за мъже, който притежава и отдава невероятно приятен свеж полъх и изискано и елегантно излъчване.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какви са спецификите на мъжката кожа и как да се грижим за нея 

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да подготвим кожата си за морето и да се грижим за нея след това

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои парфюми са подходящи за подарък за тийнейджъри

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив