Тренди грим визия в няколко стъпки

Тренди грим визия в няколко стъпки

Категорично изпратихме 2021г. по-красиви, по-целеустремени и по-готови отвсякога да изпробваме нови и нови бюти трендове. Днешната си статия посвещаваме специално на почитателите на грима – едва ли има дама, която няма да се съгласи, че красивият макиаж изключително много допринася за бляскавата визия, достойна за червения килим.

Както и в модата, така и по отношение на грима следваме определени тенденции, наложили се въз основа на въздействието от работата на най-доказалите се и световноизвестни гримьори. Добрата новина е, че всеки би могъл да има досег до актуалните визии и ежедневно да се вдъхновява от тях. Сметнахме, че бихте се зарадвали на събрана информация от източника – днес ви представяме всички грим тенденции, които ще са особено актуални през 2022г.!

Тренди грим визия през новата година лесно и без усилия – ето как

Тренди грим визия през новата година лесно и без усилия – ето как

Смело можем да кажем, че още от миналата година сред тенденциите се прокрадна идеята за максимално изчистена и опростена визия, що се отнася до ежедневния грим. Вероятно дамите сред вас добре си спомнят модерния макиаж от преди няколко години, когато се наблягаше на тъмните линии и силно подчертаните части на лицето. Е, напоследък грим гурутата се стремят точно към противоположния на този стил – ако съумеете да се гримирате така, че лицето ви да изглежда максимално свежо, озарено и натурално, то със сигурност сте нацелили трендовете в десятката!

Насочете се към грижата за кожата – няма нищо по-модерно от добре поддържаното лице

Фактът, че тенденциите налагат минималистични грим тенденции означава, че трябва да вложим още повече усилия в грижата за кожата и заличаването на кожните несъвършенства. Ако искате да се сбогувате с тежките фон дьо тени, то заложете на добрата хидратация и терапия със салицилова или хиалуронова киселина. Третирането на пъпките и акнето ще ви позволи да се насочите към носенето на лек нюанс BB крем и прозрачна пудра – така действително ще изглеждате максимално естествено!

Не прекалявайте с контурирането, ако искате да сте в тренда

Вече споменахме, че една от грим тенденциите преди няколко години несъмнено беше силното и контрастно контуриране на лицето за постигане на ефект на повече изваяност. Към днешна дата уверено заявяваме, че не е необходимо толкова много да се стараете да създадете перфектните светлосенки – заложете на руж и хайлайтър за здравословен, избистрен и свежо изглеждащ тен на лицето.

За ежедневните си визии залагайте повече на неутралните и телесни сенки за очи

Един от триковете за създаването на грим “без грим“ се крие в използването на максимално неутрални в цветово отношение пигменти. За целите на ежедневния стайлинг е повече от достатъчно да изберете палитра с повече кафеви, бежови, златисти и кремави нюанси – с тяхна помощ отново ще можете да придадете дълбочина и изразителност на клепача, а и макиажът ви ще подхожда на всеки тип дреха.

Кажете „Чао!“ на изкуствените мигли, заложете на ламинирането и подходящата спирала

Започна да отминава времето на прекалено обемните и свръхдълги мигли – вместо това гримьорите съветват да се обърнете към добрата стара спирала за очи, която съвсем успешно ще придаде желаните дължина и драматизъм. Напоследък много нашумя и процедура, наречена ламиниране на мигли, която представлява естествено извиване, удължаване и боядисване на косъмчетата с помощта на естествени бои, витамини и кератини. Така отново можете да се радвате на впечатляващи мигли, без да се налага да опирате до изкуствени снопчета.

Червилото, за сметка на това, категорично владее модата и стайлинга

През 2022г. казваме „Да!“ на изразителните устни, обагрени в изкусително червило в различни нюанси. Не се страхувайте да експериментирате – денем избирайте свежи и нежни тонове, а вечер залагайте на драматични и запомнящи се такива. Всички продукти за грижа за устните са в тренда – молив за устни, червило, независимо дали матово, или течно, гланц, балсам.

Убедени сме, че съумяхме да ви вдъхновим и вече в съзнанието си виждате следващата грим визия, която ви се иска да изпробвате. Не чакайте дълго – ако следвате добре структурираните ни съвети, то със сигурност само за няколко минути ще се сдобиете с визия като от модно списание.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Новите парфюми за зима 2017/2018 - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Хидратация за различните типове кожа

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

През юли това са нашите парфюми любимци

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив