Топ 5 на най-популярните подаръчни комплекти за мъже

Топ 5 на най-популярните подаръчни комплекти за мъже

Ако искате наистина да изненадате и да зарадвате любимия си мъж с повод или без, то няма да сбъркате, ако се спрете на подаръчен комплект. Сред предимствата на комплектите са красивият им и елегантен външен вид, празничната опаковка, възможността да получите серия от продукти на атрактивна цена и идеята да подарите стилен подарък, от който всеки ще остане истински очарован. За да ви помогнем при избора, сме ви подготвили топ 5 на най-популярните подаръчни комплекти за мъже.

Zadig & Voltaire This is Him

Zadig & Voltaire This is Him подаръчен комплект за мъже включва най-касовото, модерно и уникално парфюмно ухание за 2016 година. Освен страхотният парфюм в сета ще откриете и два душ гела, които нежно и деликатно почистват и хидратират кожата, оставяйки след себе си прекрасното ухание Zadig & Voltaire This is Him. Препоръчително е продуктите от комплекта да се използват заедно, за да може да се разкрият напълно. По този начин не само ще се постигне още по-голяма наслада от уханието, но и ще се допринесе за ароматната му продължителност.

Zadig & Voltaire This is Him е новото парфюмно творение на френската модна къща, официално представено през септември 2016 година. Заедно със своята по-нежна половинка Zadig & Voltaire This is Her за кратко време уханията им печелят хиляди почитатели по света.Тези страхотни издания са вдъхновени от Boho и рок стиловете.

Zadig & Voltaire This is Him подаръчен комплект за мъже

Paco Rabanne Invictus

Любимият аромат на хиляди мъже по света Paco Rabanne Invictus вече може да бъде открит и във вариант подаръчен комплект на супер изгодни цени. Усещането е, че се докосваме до един силен, динамичен и енергичен аромат зареден с много свежест и спортен дух. Създаден е от група парфюмеристи - едни от най-известните в момента Anne Flipo, Dominique Ropion и Olivier Polge. Изискано и стилно предложение за подарък. И никак не е случайно, че името на парфюма в превод на заглавието буквално значи "непобедим".

Paco Rabanne Invictus Подаръчен комплект за мъже

Hermes Terre d`Hermes

Hermes мисли за своите парфюмни почитатели и специално за тях създава няколко луксозни подаръчни комплекта Hermes Terre d`Hermes в различни варианти. Неустоимият мъжествено-елегантен аромат може да бъде комбиниран с невероятни продукти за тяло, носещи уханието на парфюма. За още по-големите фенове на аромата се предлага и вариант  с допълнителен пълнител.

Hermes Terre e аромат за мъже представен на пазара 2006г. Създаден е от забележителния парфюмерист Jean-Claude Ellena. Превърнал се е в символ на мъжественост, стил, сила и елегантен, но неустоим сексапил. Безспорно един от-най-добрите мъжки аромати, гаранция за успех и хипнотично въздействие върху срещуположния пол. Харесвам мъже, "умеещи да ухаят на Terre". Ароматният коктейл представлява преливащи от портокал, горчивина от грейпфрут и жизнеността на пипер и свежи зелени нюанси в основата към допълнение с  грапавината на ветивер. Доминиращи  нотки на кедър правят уханието по-дълбоко, а нотката на смола и много ситен сладострастен бензоин правят аромата по сладък и наситен.

Hermes Terre d`Hermes подаръчен комплект за мъже

Dolce & Gabbana Intenso

Dolce & Gabbana Intenso е един от най-мъжествените и уверени аромати на бранда, като многобройните му почитатели вече имат удоволствието да му се насладят и под формата на луксозен подаръчен комплект. В комплектите са включени както любимият парфюм, така и допълнителни ароматни продукти за тяло, които заедно ще направят ароматното преживяване Dolce & Gabbana Intenso още по-специално.

Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso e представен на пазара 2014 година. Определението за него е, че е изключително мъжествен и елегантен, аромат от ново поколение, който изразява инстинкти и емоции, силата на мъжа, корена му и традициите.  Ароматът е подходящ за мъжа, който не иска да се открива напълно - който е обвит в мистерия, но иска да привлича.

Dolce & Gabbana Intenso подаръчен комплект за мъже

Mercedes Benz Club

Нищо не би зарадвало повече един мъж от страхотен подаръчен комплект на Mercedes Benz Club, особено ако той е почитател на марката и аромата. В луксознозния сет е включено невероятно мъжественото и неустоимо ухание и допълнителен продукт за тяло.

Mercedes Benz Club е третият парфюм от колекцията на марката, насочен към младите мъже, които държат да са в крак с последните модни тенденции. Аромат за новата генерация, която е способна да промени бъдещето. Benz Club е поставен в издължена стуклена бутилка, обгърната от метал, загатващ внимание към детайла - точно в стила на Мерцедес. Изискан и стилен аромат, напълно в духа на марката. Компилацията е построена около нотки на цитруси, морски акорди, пикантни акорди, кардамон, боровинки, пачули, дървесина и тонка. Излиза на пазара през 2013 година.

Mercedes Benz Club Подаръчен комплект за мъже

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Колекцията Invictus - величие в бутилка от Paco Rabanne

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките парфюми, които ще бъдат хит за 2020

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Hugo Boss Red – уханието на младите, енергични и секси мъже

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив