Топ 5 козметични продукти на Lancome

Топ 5 козметични продукти на Lancome

Lancome Hydra Zen Anti - Stress Moisturising cream SPF 15 Хидратиращ и успокояващ дневен крем SPF 15

Lancome Hydra Zen Anti - Stress Moisturising cream SPF 15 е овлажняващ и успокояващ дневен крем подходящ за всеки тип кожа. Обогатен е с естествени растителни екстракти и NeuroCalm  комплекс, който има предпазва и облекчава кожата от вредното действие на околната среда. Използвайте сутрин на иделано почистено лице. Скоро ще се радвате на свежа и спокойна кожа през целия ден. Продуктът притежава нежна текстура, която много леко и без усилия се приема от кожата.

Lancome Hydra Zen Anti - Stress Moisturising cream SPF 15 Хидратиращ и успокояващ дневен крем SPF 15

Lancome Renergie Nuit Multi Lift  - регенериращ лифтинг нощен крем

Lancome Renergie Nuit Multi Lift е презареждаща нощна терапия за лице, шия и деколте. Продуктът възстановява и регенерира женската кожа, като прониква и в най-дълбоките подкожни слоеве. Предназначен е за всички типове кожа. Сред най-големите предимства на крема е, че свежда до минимум признаците на стареене, кожата подобрява своята еластичност и е изключително мека и нежна.  Продуктът се нанася вечер на идеално почистено лице, шия и деколте. Lancome Renergie Nuit Multi Lift Регенериращ лифтинг нощен крем

Lancome La Vie est Belle  -душ гел за жени

Lancome La Vie est Belle душ гел превръща вземането на душ в любимо ароматно преживяване. Той съдържа съставки, които нежно почистват и хидратират кожата, оставяйки след себе си ефирното и чувствено ухание на парфюма Lancome La Vie est Belle. Душ гелът не изсушав кожата и не причинява дразнения. Продуктът е дерматологично тестван и съобразен със структурата на деликатната женска кожа. Употребата му се препоръчва заедно с ароматния лосион за тяло Lancome La Vie est Belle.

Lancome La Vie est Belle душ гел за жени  

Lancome Douceur Eau Micellaire  - мицеларна вода за почистване на лице без опаковка

Lancome Douceur Eau Micellaire е козметичен продукт, който перфектно отстранява грима от лицето, устните и очите. Кожата остава чиста, сияйна, спокойна и добре хидратирана. Продуктът съдържа и екстракт от роза за допълнителна мекота и избистряне на тена. Начин на употреба: нанесете нужното количество мицеларна вода върху памучен тампон. Почистете лицето, устните и очите с нежни и плавни движения. Не е нужно допълнително измиване с вода. Продуктът е подходящ за всякакъв тип кожа и е дерматологично тестван.

Lancome Douceur Eau Micellaire Мицеларна вода за почистване на лице без опаковка  

Lancome Regenerie French Lift  - регенериращ лифтинг нощен крем без опаковка

Lancome Regenerie French Lift e един от най-известните лифтинг кремове с доказан и видим ефект. Подходящ е за кожи, които са загубили своята свежест, еластичност и имат видими фини линии. Продуктът е вдъхновен от прецизните и изискани френски методи за повдигане на кожата и за постигане на младежка визия. Лицето сияе и кожата е свежа, млада и стегната. Начин на употреба: нанесете крема на почистено лице, като се потопите във вашия вечерен ритуал за подмалдяване. Използвайте масажния диск, с показаните движения за по-голям и бърз ефект. Стягащия нощен крем е обогатен с  Resveroside ™ + комплекс. Продукта е дерматологично тестван.

Lancome Regenerie French Lift Регенериращ лифтинг нощен крем без опаковка

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Празничният грим, с който ще заблестите

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Clarins - грижата за лицето и тялото, от която имате нужда

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-харесваните парфюми с нотки на цветя

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив