Топ 5 дамски парфюми за зима 2018/2019 г.

Топ 5 дамски парфюми за зима 2018/2019 г.

YSL Black Opium Glowing 2018

YSL Black Opium Glowing 2018 Парфюм за жени без опаковка EDT дамски парфюми

От края на 2018 г. всяка дама по сфера може да си открадне частица блясък с новия аромат от Yves Saint Laurent Black Opium. Композицията се разкрива със сладостта, напомняща за Ориента, освежена с вкусна круша и цитруси. Модният гигант представя парфюма с ново ослепително ухание, изящно украсено с емблематичните акорди черно кафе, бели цветя и ванилия. Той е енергичен и импулсивен, създаден за жена, която се радва на нови преживявания, живее за момента и не се страхува от неочакваното. Ароматът е изключително подходящ за студените зимни дни.

Narciso Rodriguez Narciso Rouge

Narciso Rodriguez Narciso Rouge Парфюм за жени EDP дамски парфюм

Narciso Rouge е страстен, наситен и изключително женствен аромат от Narciso Rodriguez, който е представен специално за зимата на 2018 година. Ухание, което загатва дълбоката чувственост в една дама. Тя е пламенна, уверена и притежава уникална харизма. Парфюмът е съчетание от фина хармония между романтично флорално ухание и дълбока мускусна сърцевина. Той оставя след себе си опияняваща пътека, която увлича и пробужда сетивата. Страст, събрана във формата на класическия флакон, облечена в ярък червен цвят. Той е символ на любов, изкушение и мистериозност – олицетворение на неустоимото ухание, което се крие вътре.

YSL Mon Paris Couture

YSL Mon Paris Couture Парфюм за жени без опаковка EDP дамски парфюми

Mon Paris Couture разкрива нова пенлива, цитрусова интерпретация на прелестния Mon Paris. Свежи цитрусови плодове разтварят уханието, а сърцето му бие с вкус на малина и ягода, характерни за колекцията. Сладостта от мандарина и грейпфрут превръщат аромата в изкусително и нежно ухание. Топлината на пачули подчертава деликатния бял мускус, с който се съчетава идеалната основа за Mon Paris Couture, и го прави чудесен свеж избор за всеки студен зимен ден. Визията му е вдъхновена от Haute Couture на Yves Saint Laurent и бутилка е обвита с прелестен черен шал, украсен със сребърен блясък. Символ на класическата елегантност, допълнена с лека шикозност, която завладява погледите. Романтичното пътешествие към любовта в най-разкошния град Париж започва през 2018 година.

Paco Rabanne Olympea Aqua Legere 2018

Paco Rabanne Olympea Aqua Legere 2018 Парфюм за жени EDP   дамски парфюми

Paco Rabanne Olympea Aqua Legere 2018 идва от дълбините на океана като нов величествен аромат, създаден специално за съвременната богиня. Едно възхитително аква-флорално ухание, носещо едновременно свежест и неустоима сладост. Това е Paco Rabanne Olympea Aqua 2018, нежната половинка от новата ароматна двойка. Великолепното издание притежава една особена изтънченост и жизненост, които гарантирано ще се харесат и на по-младите почитателки на луксозния бранд. Модерната ароматна композиция се открива с нотки на прелестни лимонови цветчета и сочна клементина. В сърцето, парфюмеристите Loc Dong и Fanny Bal, поставят енергични слънчеви акорди, воден жасмин и водна лилия. Заедно те придават на парфюма възхитителна аура. Базата отговаря за трайността и финалното представяне на ароматната симфония. В нея откриваме морска сол, солена ванилия, амбра и кашмеран. Всичко това прави Paco Rabanne Olympea Aqua 2018 идеален избор за както за по-топлите, така и за по-студените месеци от годината.

Shiseido Ever Bloom Ginza Flower

Shiseido Ever Bloom Ginza Flower Парфюм за жени EDP дамски парфюми

Shiseido Ever Bloom Ginza Flower изразява същността на модерната и уверена женственост и я подчертава дори и в най-студените зимни дни. Ароматът представлява нежно цвете, което оставя ценна следа върху тялото на дамата, която го носи. С този нов аромат Shiseido нарушава традиционните правила на обонятелната пирамида, като създава един модерен, мелодичен и чувствен аромат. В неговата композиция той отрежда място на уханни красиви цветя, потопени в мускусна база. Shiseido Ever Bloom Ginza Flower е ухание, основано на чиста емоция и чувствена свежест с букет от гардения и портокалови цветове. Този хармоничен аромат, намира своето място в света на ароматите през 2018 година, облечен в красив стъклен флакон със съблазнителни червени нюанси.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-желаните парфюми през есента са тук – представяме ви Топ 5...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои парфюми са подходящи за студеното време

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив