Топ 3 най-популярните летни аромати за мъже

Лятото вече е в разгара си, но вие още не сте намерили своето „тайно оръжие“ за него, то тази статия е точно за вас. Факт е, че както жените, така и мъжете си имат своите малки хитринки, чрез които през най-любимия и горещ сезон стават още по-привлекателни и неустоими за противоположния пол. Всеизвестно е обаче, че при мъжете откриването на подходящия аромат понякога е по-трудно. Затова, за да ви улесним, сме ви подготвили списък с едни от най-популярните и обичани летни мъжки аромати, които не бихте сбъркали, ако изберете.

Carolina Herrera 212 Summer парфюм за мъже EDT

Carolina Herrera 212 Summer е представен за първи път пред световната аудитория през 2013 г. в лимитирано издания. Парфюмеристите, които го създават, са вдъхновени от изисканите летни партита, свежестта, залеза, младостта и нюйорскските места за забава. Затова не е изненадващо, че ароматът е изключително свеж, непретенциозен и зареждащ. И най-важното – ако Вие сте мъж, който обича винаги да привлича женското внимание на плажа, то Carolina Herrera 212 Summer е точно за Вас. Гаранция, че няма да има жена, която да не се обърне след Вас, щом усети аромата. Целият този ефект се дължи на перфектната колаборация между нотки на джин, грейпфрут, мандарина, лимон и кардамон във върха, които в сърцето преливат в комбинация от хедион, амброксан пипер и жасмин. А накрая са отварят нотките на мускус, пачули и дървесни ухания.

Benetton United Dreams One Summer Парфюм за мъже EDT

Benetton United Dreams One Summer едно от най-новите и свежарски допълнения към световната колекция от мъжки летни аромати. Въпреки че се появява официално през 2017 г., парфюмът бързо записва името си със златни букви в световната парфюмерийна история. Уханието е създадено, за да направи летните ви дни още по-вълнуващи, незабравими, слънчеви и радостни. То е изпълнено със зареждащи, енергезиращи и освежаващи екзотични плодови нюанси, цитрусови нотки, морски вълни и дори лек уди акцент. Любопитното е, че в композицията създателите поставят и екстракт от марихуана, който комбинират с джинджифил.

Calvin Klein Eternity Summer 2015 парфюм за мъже EDT

Calvin Klein Eternity Summer 2015 е един от най-обичаните и популярни летни мъжки аромати на бранда. Мъже от цял свят се доверяват на това свежо, наситено с много настроение и интересно ухание, за да направят незабравими своите летни дни и нощи. Парфюмът събира в себе си плодов микс, свеж кипарис и вълнуващи морски акорди, чрез които не само носи духа на лятото, но и може да го пренесе дори и в градска среда. Подходящ е за мъже, които обичат да пленяват дамите още на първата среща и така да завъртят глава им, че да ги накарат да се влюбят от пръв поглед. Calvin Klein Eternity Summer 2015 представлява уникална комбинация от връхни нотки на грейпфрут, розов пипер и различни морски акорди. Сърцето е изпълнено с нотки на плодове от хвойна, смокинови цветя и кипарис, а в базата са скрити незабравимите drintwood, мускус и кехлибар. 

Ако сте фенове на марката, през лятото можете да опитате още и Calvin Klein Eternity Aqua парфюм за мъже EDТ и Calvin Klein Eternity парфюм за мъже EDT.  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюми, подходящи за подарък за Св. Валентин за мъже

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 парфюма, които мъжете трябва да притежават през 2019 г.

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията “Eau Sauvage” на Christian Dior – символът на истинския...

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив