Тенденции в грима за 2020

Тенденции в грима за 2020

Декоративната козметика винаги е очаровала всички любители на красотата и естетиката. Рядко се срещат дами, които да нямат подчертани интерес и влечение към грима и грижата за лицето.

И също както и при модата, дрехите и аксесоарите, така и при грима и декоративната козметика, има тенденции и неписани "естетически правила", които не е никак лошо да следваме, ако искаме да сме наистина в крак с всичко модно и всепризнато от професионалистите.

За да не се лутате из изобилието от предлагани продукти на пазара и за да не се чудите какви именно ще са дирижиращите тенденции в грима за 2020, се постарахме в този текст да синтезираме най-важното, което да имате предвид. А сега, във време, което прекарваме основно вкъщи и разполагаме с предостатъчно свободни часове, имаме възможността и да експериментираме на воля - грабвайте четките и палитрите и се гримирайте за удоволствие, вкъщи, следвайки съветите на топ специалистите. Кой каза, че не трябва дамите да са красиви и у дома? Създайте любимите си грим-визии в уюта и сигурността на дома си.


Независимо от тенденциите, гримът ще е винаги на мода


Грижата за лицето и добре поддържаната и красива кожа са приоритети, които вече десетилетия не отстъпват челните места. Белег на проява на добър вкус и стил е носенето на грим, когато е направен добре и в норма. И тук, както и при модата, важи правилото за "балансираната златна среда" - откривайки оптималния вариант, вие не рискувате да попаднете в някоя от двете крайности. Пълното отсъствие на грим, както и прекомерното му използване, със сигурност не са за предпочитане.

Запознайте се с тенденциите в грима за тази година и ще си гарантирате, че ще заблестите!


Контурирането остава в миналото - заложете на чиста и сияйна кожа


Вероятно си спомняте, че, доскоро, абсолютен тренд в грима беше "играта със светлината" - контурирането на лицето посредством фон дьо тен, коректор и хайлайтър беше хит сред всички любители на макиажа. Следва да отбележим, обаче, че през 2020 наблюдаваме отлив на привържениците на този тип грим - през тази година се залага на чистото лице с равен тен. Постигнете този резултат чрез фон дьо тена на Givenchy с изключително лека формула, подходяща за вече стоплящото се време - Teint Couture ще скрие кожните ви несъвършенства и ще озари лицето ви. Ако пък страдете от непреборими кръгове под очите, коректорът от същата серия е вашият верен съюзник - нанесете малко количество под очите, за да прикриете признаците на умора и недоспиване.


Тенденции в грима за 2020 - Givenchy Teint Couture 03 фон дьо тен & Givenchy Teint Couture 02 Коректор за перфектен тен


Избягвайте да смесвате различни нюанси фон дьо тен, каквато беше честата практика при контурирането. Заложете на продукт, който идеално пасва на тена на вашата кожа, и се придържайте само към неговата употреба.


Ако очите са вашият акцент в грима, ...


... то в никакъв случай не се ограничавайте откъм използването на цвят. Именно пролетта е времето, когато е повече от предпочитано да внесете малко настроение и свежест в макиажа си. За постигането на такъв резултат ще ви помогнат от Chanel със своята знакова палитра сенки Les 4 Ombres - четворното изкушение е всеизвестно с високата си пигментация и почти незабележимото напрашаване - все характеристики на сенките от наистина високо качество. Палитрата съдържа бежов цвят, съвсем подходящ за изпълнението на всеки дневен грим. С помощта на най-тъмната сянка с лекота постигате опушен ефект, а дръзките синьо и лилаво са онази допълнителна щипка предизвикателност, която ще ви накара да изглеждате наистина съблазнително.


За многобройни страстни целувки


Какво наистина е добрият, завършен грим без правилното червило, което да накара устните ви да разцъфнат за целувка?

Отново Givenchy се заемат с нелеката задача да създадат перфектното червило. И, безсъмнено, успяват. Le Rouge A-Porter е продукт, който е задължително да притежавате с козметичния си несесер или дамската чанта. Умело балансираните отблясъци ще направят устните ви да изглеждат толкова апетитно и красиво. Действително ще бъдат готови само за целувки!


Тенденции в грима за 2020 - снимка 2


Всеки грим изисква завършеност на визията


След като сте се справили с направата на наистина красив, изтънчен и модерен грим, е време да го завършите, както подобава.

Настъпващото топло време прави "задържането" на макиажа по лицето ви все по-трудно изпитание. Ето защо тук идват пудрите - фиксиращите грима продукти, които, от една страна - спомагат гримът ви да се задържи за дълго, а, от друга - преборват лъщенето на кожата. Prisme Visage Silky Face Powder от Givenchy е точният продукт за тази цел. Копринената текстура сякаш се слива с кожата ви, правейки я наистина гладка, а грима ви - завършен и впечатляващ.

Знаем, че нямате търпение да се впуснете в поредните грим-приключения и да експериментирате с декоративната си козметика. Настъпващата пролет внася толкова много настроение в душите ни - нека тези емоции да са изписани и на лицата ни с помощта на наистина хубав и модерен грим.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Грижа за кожата през пролетта

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Filorga - синонимът на младостта

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Корейска козметика ви озарява с естествена красота и свежест

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив