Слънцето в нас и по нас - топ 5 летни парфюма

Слънцето в нас и по нас - топ 5 летни парфюма

С идването на летните месеци ние все по-често гледаме нагоре към небето - търсим светлината, която е предвестник на много незабравими мигове и топли дни и нощи, изпълнени с добро настроение и магия. Мислейки за лятото, освен за море, усмивки, любов и плаж, се сещаме и за аромати - мислим за онези маркови парфюми, които ще са идеалната последна съставка за това да постигнем перфектната визия за тялото и духа.

Затова и запретнахме ръкави и се поразровихме сред колекциите от зашеметяващи благоухания. Целяхме да изберем за вас онези парфюми, които категорично ще се превърнат в неотменния летен аксесоар. Залагайки на тях, вие сякаш ще пренесете лятото върху кожата си - няма да ви остава нищо друго, освен да се насладите на топлото време и множеството приключения, които ви очакват през любимия сезон.


Ето нашата селекция от топ 5 летни парфюма


So Amber на Montale е символът на лятото тази година


Ако има парфюмна съставка, която най-близо да се доближава до асоциациите, свързани с лятото, топлото време и страстта, то това неминуемо е амбрата. Плътността и дързостта на аромата й са любими както на мъжете, така и на жените - може би и това е причината, поради която от Montale решават да я направят основния си компонент в прекрасния си аромат So Amber. Изтънченото унисекс благоухание ни пренася на екзотични места и ни провокира да изглеждаме и мислим дръзко. Цялостната съставна комбинация на парфюма е пример за нишовата козметика, побирайки най-качествените и притегателни компоненти.

  • мароканска роза окриваме във връхните нотки;

  • в сърцето на парфюма намираме шафран, сандалово дърво и амбра;

  • в базата ни очакват ванилия, малина и мускус;

Есенцията е предпочитана от милиони мъже и жени по света и извежда френския бранд на едни от челните места по отношение на качествената и първокласна парфюмерия.


За изключителните дами препоръчваме Be Delicious


Be Delicious от Donna Karan - от марката правят реверанс пред личността на изключителната, самоуверена и прекрасна дама. Именно тези жени служат за вдъхновение на дизайнерите, вплели в аромата есенции от:

  • краставица и грейпфрут във връхните акорди;

  • бели цветя в сърцето - тубероза, момина сълза, магнолия, бяла роза;

  • сандалово дърво и бяла амбра в основата за още повече изключитеност;

Флоралните елементи спомагат за силното въздействие на аромата върху съзнанието ни - всеки, който го е използвал, споделя, че трудно благоухание като това може да бъде объркано или забравено. Със сигурност го препоръчваме на онези представителки на нежния пол, които не се страхуват да експериментират и да откриват постоянно нови любими аромати.


Дама за милиони с благоухание от Paco Rabanne


Paco Rabanne Lady Million парфюм за жени

Lady Million е от вечните класики - парфюмът е от онези, които живеят извън времето и остават сякаш във вечността, за да напомнят за своето прекрасно благоухание. Не една и две дами по света избират именно него за своя запазена марка. Любим на милиони, парфюмът на Paco Rabanne ни очарова с наличието на:

  • нероли, лимон и малина;

  • жасмин, гардения и африкански портокалов цвят;

  • пачули и бял мед;

Сладостните нотки в аромата го правят подходящ за дамите, които излъчват живителност и позитивна енергия. Дизайнерите са успели сякаш да заключат слънцето в бутилката на парфюма - ето толкова горещо ни действа той.


Antonio Banderas представя аромат, предвестник на множество летни приключения


Имаме изненада и за мъжката част - мислейки за това кой именно парфюм в най-пълна степен би могъл да предаде усещането за лято, безспорно в съзнанието ни изникна The Secret. Предложението на Antonio Banderas ни завладява със своите пикантност и непоправим чар, които ни карат да мечтаем на мига. За тези усещания спомагат съставки като:

  • цитрус, бергамот и мента;

  • кардамон, канела, ликьор и пипер;

  • кожа, мускус, пачули, ванилия и тонка;

Убедени сме, че всеки господим ще припознае силата и устремеността си именно в този аромат. Внесете лятото във визията си, избирайки това пламенно благоухание.


S.T.Dupont и предложение, на което не може да се устои


S.T.Dupont, в лицето на Be Exceptional Gold , е идеалният парфюм за летните горещи нощи, когато единственото, от което ще имаме нужда, са повече летни емоции и прекрасно благоухание. Този мъжки аромат очарова и приковава вниманието, бързо се превръща в запазена марка и категорично се настанява в сърцата на господата, които го носят. Сред съставките му откриваме:

  • черен пипер, здравец и мандарина;

  • лавандула и кедър;

  • амарис, пачули и кехлибар;

Именно комбинацията от пачули и кехлибар в основата на аромата го правят толкова подходящ за лятото - излъчвайки топлина, тези две съставки категорично отвеждат съзнанието към асоциации за слънце и горещи летни нощи.

А вие кой парфюм ще си изберете за сезона?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Clarins - грижата за лицето и тялото, от която имате нужда

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Beauty routine: как да третираме кожата си след баня

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Гримът и топлото време - някои трикове

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив