Серията на Lanvin Eclat

Серията на Lanvin Eclat

Модната марка Lanvin съществува от повече от век и продължава да радва феновете си не само с качеството на цялата широка продуктова линия, но и със своята оригиналност, изтънченост и истински френски шик. Създателката му - Жана-Мари Ланвен, успява да сътвори уникална марка, която завинаги ще бъде свързвана с лукса и великолепието. И днес Lanvin не спира, а продължава да се развива.

Жана-Мари Ланвен е най-голямото от децат в семейството, като по време на детството й често й се е налагало да се грижи за своите по-малки братя и сестри, което я кара да израстне по-бързо от своите връстници. В личния си живот тя не е била щастлива. Бракът й с италиански граф се разпадна след осем години. Но дъщерята, родена в този съюз, Мари-Бланш Маргерит, става истински източник на вдъхновение, давайки много енергия във всяко начинание на първата жена дизайнер. За своето време Жана Лавен става истинска самостоятелна жена - тя се справяла много добре едновременно с ролята на грижовна майка и със задълженията на една много заета и успешна бизнес жена. Не искайки да бъде в центъра на събитията, тя винаги избягва публичността и не се опитва да спечели признание сред онези, които са на власт. Тя винаги слуша вътрешния си глас и желанията на любимата си дъщеря.

Парфюми

Lanvin Eclat d`Arpege

Eclat d'Arpège е плодово-цветен аромат, с който марката съживява музикалната тема на легендарния си Arpege парфюм. Съставът е деликатен, крехък и ангелски. Първите акорди Eclat d'Arpege са зелен люляк и  сицилиански лимонови листа, което ни отвежда до първия ден на пролетта. Люлякови цветя  правят аромата  по-силен в сърцето на парфюма, подчертан от буен и чувствен червен божур peachblossom. Въздушни листа от зелен чай допълнително освежават, а основата на бял ливански кедър, нежна мускус и кехлибар придават скъпоценна обвиващата ласка.

Lanvin Eclat d`Arpege парфюм за жени EDP

Lanvin Eclat d`Arpege Arty

Lanvin Eclat d`Arpege Arty е лимитиран плодово-цветен аромат, чийто състав е леко зеленикав и идентичен с оригинала. Ароматът се отваря с нотки на лимонени листа и люляк. В сърцето са скрити акорди глициния, божур, зелен чай и цвят от праскова. Ароматът завършва с чувствена база, съставена от кедър, бял мускус и кехлибар.

Lanvin Eclat d`Arpege Arty парфюм за жени EDP

Lanvin Eclat de Fleur

Lanvin Eclat de Fleurs е парфюм с меко, деликатно, плодово-цветно ухание, което прекрасно ще допълни женския ежедневен стайлинг. Ароматът дава усещане за чистота, простор и невинност. Предназначен е за дами със вкус и предпочитание към романтичните и нежни парфюми, които не са натрапчиви, но имат своето характерно и сигурно присъствие. Плодово-цветната ароматна комбинация се отваря меко и деликатно с нотки круша. Средните акорди са топли и романтични и включват жасмин, роза и фрезия. Основата е характерна и е съставена от бял мускус и сандалово дърво.

Lanvin Eclat de Fleurs парфюм за жени EDP

Lanvin Eclat de Nuit

Въпреки че марката Lanvin е известна в света на ароматите със своите нежни и ефирни ухания, през 2018 година брандът разбива тези стереотипи и ни представя нещо загадъчно и съблазнително. Жената, която го носи, е пораснала, удовлетворена от живота и постига своите мечти. А това елегантно бижу, наречено Eclat de Nuit, подчертава нейната увереност, елегантност и истинска женственост. В сърцето на аромата Lanvin отново залага на флорални акорди, но този път те са обвити с мистерия от чувствен съюз между вкусни плодове в началото и сладка топла база от ванилия и сандалово дърво. Eclat de Nuit е затворен в красив стъклен флакон в тъмен нюанс на розов цвят, завършен със сребриста капачка, покрита с диамант, в очакване да бъде освободен.

Lanvin Eclat de Nuit Парфюм за жени EDP

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Коледни изненади с аромат на злато

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

8 съвета за прекрасна коса през лятото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Защо ни е необходим дезинфектант за ръце ?

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив