Серията He Wood на Dsquared

Серията He Wood на Dsquared

Парфюмната къща, която е позната на всички под името Dsquared, е една от най-популярните в Европа. През 1995 г. първият магазин на Dsquared бе открит от канадските братя близнаци Дийн и Дан Кейтен в Милано. И още през 2007 г. се появи Dsquared парфюмната линия, която бе създадена благодарение на тясното сътрудничество с известната голяма компания I.T.C. Много скоро след това обаче новата фирма стана равна на популярните парфюмни линии като Gucci, D & G, Chanel, Nina Ricci.

Първият аромат на компанията Dsquared се появява през 2007 г. и е наречен "He Wood". Този уникален парфюм, създаден за мъже, е затворен в нестандартна бутилка с оригинална форма, оградена с дървен блок. Ароматът се състои от много фини комбинации от кехлибар, мускус, бял смърч, виолетови листа и цветя, нотки от кедър. За кратко цялата линия се превърна в любима на стотици хиляди мъже по цялата земя.

"He Wood" може да се счита за въплъщение на любовта на братя Дийн и Дан към природата. В първия си мъжки аромат създателите сякаш възхваляват привлекателността на северните канадски гори. Концепцията на този аромат се основава на миризмата на най-красивото, луксозно и силно от всички същества на природата - миризмата на дърво. Ароматът е посветен на мнозинството от съвременните мъже, които търсят начини за съвършенство и свобода чрез природата. Това се доказва дори от формата на бутилката, направена във формата на дърво и оградена от естествено дърво - червена елша от Канада.

Dsquared He Wood

Цветен и в същото време дървесен младежки аромат, олицетворение на свободата и волният дух на младия човек. Ароматна композиция от нотки на бял бор, амбра, мускус и теменужка. Създателя на този шедьовър е Daphne Bugey. Парфюмът представлява дървесен аромат за мъже. Връхните нотки са цветни примесени умело с ветифер и кедър. Базата е характерна и наситена на амбър, бял бор и мускус, превърщайки го в един покоряващ женските сърца мъжки аромат.

Dsquared He Wood парфюм за мъже EDT

Dsquared He Wood Rocky Mountain

Dsquared Wood He Rocky Mountain е мъжки парфюм, чието създаване е вдъхновено от величествените канадски планини. Уханието е посветено на любителите на природата и свързания с природата начин на живот. Парфюмът е насочен към всички онези, които обичат и ценят свободата и които при всяка възможност се опитват да избягат от суматохата на големия град. Накратко казано, Rocky Mountain Wood е парфюм за мъжете авантюристи със смели сърца. Представен е на пазара през 2009 година.

Dsquared He Wood Rocky Mountain парфюм за мъже EDT

Dsquared He Wood Intense

Dsquared He Wood Intense е нова подобрена версия на емблематичния за бранда аромат. Определението е за елегантен, изтънчен и силен мъжки парфюм. He Wood Intense става един вид отражение на градския живот, ритъма и интензивността на мегаполиса, неговата енергия. Прекрасно допълнение към стайлинга на модерния мъж, който живее в града, но много обича природата. Парфюм за съвременните представители на силния пол, в крак с последните модни тенденции на пазара и достигащи до нови висоти. Появява се по рафтовете на парфюмерийните магазини за пръв път през 2014 година.

Dsquared He Wood Intense парфюм за мъже EDT

Dsquared He Wood Cologne

Dsquared He Wood Cologne е нова версия на емблематичния аромат за бранда, който се появява 10 години след първото издание. Съчетанието на дървесни акорди, които са смело преплетени с класически цитрусови нотки, е сигурна гаранция за успех и свежо присъствие. Уникалният характер на класическата композиция е интерпретиран и представен с по-модерно и изтънчено присъствие. Прекрасно предложение, което ще се впише адекватно в ежедневието на всеки мъж.

Dsquared He Wood Cologne Парфюм за мъже EDC

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Dolce & Gabbana Light Blue - или как се създава шедьовър

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Козметика за лице за различните видове кожа - цялостен наръчник за...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Грим с дрогерийни продукти, по нищо неотстъпващ на професионалния

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив