Серията на Boucheron Quatre

Серията на Boucheron Quatre

История на марката

Boucheron е френска марка, чиято основна дейност е производството на бижута и ювелирни изделия, като през последните няколко десетилетия става популярна и със свои парфюми. Историята на легендарната марка започва през 1858 г. във Франция, когато Фредерик Бушерон отваря първия си магазин в галерия Валуа в Пале Роял, а скоро след това създава и собствена работилница. На световното изложение в Париж през 1867 г. работата на Бушерон прави невероятно впечатление, зaради което той получава златен медал.

Славата на продуктите на Бушерон нараства бързо и достига дори до кралския двор. Известно е, че на 7 февруари 1876 г. великият херцог Александър и съпругата му посещават магазина в Пале Роял, където бъдещият цар Александър III купил часовник и поръчал корона. От 1988 г. до днес марката Boucheron представя на взискателната публика повече от тридесет различни парфюма, които са доста разнообразни по своята класификация и необичайни в нотките на парфюмните композиции.

Серията Quatre

За жени

Бляскавата колекция Quatre от луксозната марка Boucheron е вдъхновение за милион жени по света. Благодарение на ароматите, включени в нея, те имат възможността да изразяват себе си по уникален и незабравим начин.

Boucheron Quatre Absolu de Nuit Pour Femme

Boucheron Quatre Absolue de Nuit Pour Femme е нов блясък в короната на забележителната Quatre колекция. Това е един цветно-ориенталски аромат, вдъхновен от очарователната и тайнствена нощ. Нежен и съблазнителен, точно като идеалната си притежателка, уханието му ще ви накара да се чувствате истински желана.

Boucheron Quatre Absolu de Nuit Pour Femme парфюм за жени EDP

Boucheron Quatre Boucheron

Boucheron Quatre e смело балансиран флорално-плодов аромат с изискани дървесни нюанси, създаден през пролетта на 2015 година от Boucheron в сътрудничество с Interparfums. Ароматът е кръстен на известната колекция бижута Quatre rings. Идеята на парфюмеристите е да създадат ново и модерно ухание, което да привлече по-младите клиенти.

Boucheron Quatre Boucheron парфюм за жени EDP

Boucheron Quatre En Rose

Boucheron Quatre En Rose притежава очарователна и нежна композиция от цветя, деликатни плодови нюанси и дървесно-мускусни ароматни акценти. Създаден е за модерната делова жена, която с финес и класа умее да постига целите си.

Boucheron Quatre En Rose Парфюм за жени EDP

За мъже

Мъжката серия Quatre е създадена с мисъл за елегантния джентълмен, който умее да очарова всекиго, с когото се срещне.

Boucheron Quatre Absolu de Nuit Pour Homme

Boucheron Quatre Absolue de Nuit Pour Homme излиза на пазара през 2017 година. Парфюмът е подходящ за есента и зимата, когато имаме нужда от по-наситени и чувствени ухания. Подходящ е за вечерни излизания, бизнес събития, срещи и официални поводи. С него всеки джентълмен ще се почувства прекрасно.

Boucheron Quatre Absolu de Nuit Pour Homme Парфюм за мъже EDP

Boucheron Quatre Intense

Boucheron Quatre Intense парфюм за мъже се отличава с интензивен дървесно-ориенталски състав и неустоим изискан характер. Ароматната му композиция притежава пирамидална структура, което позволява на уханието да се развива постепенно и по прекрасен начин. Парфюмът е подходящ за господата, които обичат по-наситените и плътни аромати. Той е чудесен за по-хладните месеци, както и за вечерните ангажименти.

Boucheron Quatre Intense Парфюм за мъже EDT

Boucheron Quatre Pour Homme Boucheron

Boucheron Quatre Pour Homme e аромат създаден през 2015г. и вдъхновен от известната диамантена колекция Quatre rings на Boucheron.  Уханието му е очарователно и бляскаво. Предназначен е за мъжете, на които не им липсва чувство за стил и класа. Подходящ е за вечерта, както и за специални поводи.  

Boucheron Quatre Pour Homme Boucheron парфюм за мъже EDT

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Грижа за кожата след лятната почивка

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Почина Пако Рабан - дизайнерът, който даде аромат на света

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Свежестта в парфюмите – трепетното очакване на пролетта

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив