Серията Аllure на Chanel

Серията Аllure на Chanel

През последното десетилетие на миналия век неповторимият парфюмерист Jacques Polge (Жак Пол) се присъединява към семейството на Chanel, за да създаде редица ароматни шедьоври, които ще оставят неговия отпечатък завинаги записан със златни букви в световната парфюмерийна история. Каква е тайната на популярността на тази линия? Chanel Allure - тези две думи днес звучат като магия.

Chanel Allure за жени

Chanel Allure е едно бижу с много аспекти от Chanel. Парфюмът представлява богат и сложен дамски аромат, предназначен за жени с изискан и капризен вкус. Allure - фина игра на съблазняване, флирт и кокетство! Чувствен, секси и определено женствен парфюм, който триумфира без да ограничава свободата на действие на своята собственичка. Трудно е да се определи, невъзможно да се устои - Allure е аромата на истинската, лъчиста жена с естествена елегантност. Създаден е за онази представителка на нежния пол, която се откроява със своята грация, присъствие, харизма. Автор на композицията е парфюмеристът Jacques Polge, като парфюмът се появява на пазара през 1996 година.

Chanel Allure парфюм за жени EDP

Chanel Allure за мъже

"Стила прави човека!" - това е мотото на парфюма за мъже Chanel Allure. Ароматът е изпълнен с чар, сила и елегантност. Лансиран е успешно през 1999 година,  като негов създател е Jacques Polge. Предназначен е за хармонични, изтънчени и стилни мъже. Това е един от забележителните класически аромати на Chanel, с които ще се почувствувате забелязан, елегантен и неустоимо чаровен. Парфюм за мъжа, който оценява съвършенството във всичко, не приема намеци и недомлъвки, а до себе си има красива дама, отразяваща неговата същност и изискана природа.

Chanel Allure парфюм за мъже EDT

Chanel Allure Homme за мъже

Chanel Allure Sport EDT е по-лека и енергична вариация на парфюма за мъже Allure. Той е адресиран към съвременния, спортен, динамичен мъж, който обича да поставя пред себе си високи цели и се стреми към предизвикателството винаги и навсякъде. Мъжът Chanel Allure Sport е свикнал да побеждава както в личен така и в професионален план, той не търпи компромиси. Модерен, елегантен, динамичен и много секси. Може да се носи навсякъде и по всяко време. Ако трябва уханието да се опише, то би било като истински ароматен връх - просто Chanel! Стартира на пазара през 2004 година.

Chanel Allure Homme Sport парфюм за мъже EDT

Chanel Allure Sensuelle за жени

Allure Sensuelle е парфюм за жени, запазил основния характер на Allure, но по-загадъчен и по-тайнствен. Той отваря ново измерение на женската чувственост, въплътена в изискани и вълнуващи ориенталски нотки. Захаросани плодове, пикантни подправки и тамян - всички съкровища на Изтока са събрани тук. Уникален, игриво непостоянен, загадъчен и ослепително бляскав. Това са само малка част от характеристиките на Chanel Allure Sensuelle . Специален парфюм, който подсилва женската сексуалност и фаталното излъчване. Създаден е парфюмериста Jacques Polge през 2006 година. Няколко капки са достатъчни, за да бъдете забелязани и неповторими.

Chanel Allure Sensuelle парфюм за жени EDP

Chanel Allure Sport Eau Extreme за мъже

Chanel Allure Sport Eau Extreme се появява през 2012 г., като достойно се присъединява към добре известната колекция Allure Homme. Аромат, създаден да привлича нежния пол. Малко наподобяващ Allure Homme Sport, но имащ своята идентичност - секси пристрастяващ, съблазнителен и флиртуващ аромат! Създателят на това издание е Jacques Polge. Той комбинира мускусни нюанси, пикантни подправки, свежест и дървесни аромати. Сицилиански мандарини, мента, кипарис и градински чай се грижат за студената билкова свежест. Дървесните ухания са от кедър и сандалово дърво, оформени и омекотени от чувствен мускус и топла тонка. Изключителна комбинация от свежест, проницателност, чувственост, острота и сила.

Chanel Allure Sport Eau Extreme парфюм за мъже EDP

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Околоочен крем - как се нанася и защо е важна употребата му

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как се прави опушен грим - ръководството, от което се нуждаете

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Пет правила при избор на парфюм за пътуване

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив