Парфюмите, които всеки иска за Коледа

Парфюмите, които всеки иска за Коледа

С наближаването на любимите за мнозина празници, у всеки се поражда стоплящото усещане за грижа, внимание и любов. На Коледа всички сме завладени от обичта към близки и семейство. Какъв е най-лесният начин да видим важните за нас хора усмихнати? Като ги направим щастливи с прекрасни коледни подаръци!

И понеже ние знаем, че идеи за това на кого какво да купим не винаги идват лесно, сме тук, за да ви се притечем на помощ. Ето една подсказка от нас:

Зарадвайте близките си с идеалния парфюм

Съществува една вечна класика, що се отнася до избора на идеалния подарък – заложете на нещо, което отсрещният обича и ще му бъде от полза.

Още един хубав парфюм не е никога в повече. Дори и вашият човек да притежава завидна колекция от божествени аромати, още едно допълнение от най-високо качество едва ли би било излишно. Разгледайте богатия ни асортимент от мъжки и дамски парфюми и открийте онзи, който би бил най-подходящият подарък за вашия човек. Отделете минутка и на страницата ни с подбрани коледни предложения, където ще можете да персонализирате своето търсене така, че да откриете наистина подходящия за вас продукт.

Чувствените, разтапящи, главозамайващи аромати и есенции не биха оставили никого равнодушен. Какво по-хубаво от това да посрещнеш любимите празници с шишенце съвършено благоухание под елхата? И, все пак, за да ви ориентираме максимално лесно в избора, сме подготвили няколко предложения, с които със сигурност няма да сгрешите.

Ето за кои парфюми сме сигурни, че са най-желаният коледен подарък тази година

Унисекс ароматът, който бе кралят на 2019

Pierre Montale създава своя нишов Montale Intense Cafe като едно своеобразно обяснения в любов към Ориента. Дизайнерът е известен със страстта си към екзотичните съставки и този аромат не прави изключение. Съчетанието от рози, кафе и шоколад превръщат ползването на този парфюм в приказна феерия за сетивата, а кехлибарените и ванилови нотки придават неустоима сладост, когато се разпръснат върху кожата.

Кога е подходящ за носене? Всеки ден, но ако желаете наистина любимите ви хора да се докоснат до съвършенството на аромата, експертите препоръчват да заложите на Montale Intense Café през студените месеци от годината, тъй като уханието му тогава е забулено от подчертан мистицизъм.

За любимите ви дами

За онези ваши любими жени, които притежават подчертан темперамент, сексапил и драматизъм, ние препоръчваме Jean Paul Gaultier Scandal. Този френски аромат дръзко отвежда към сладостта, дивата страст и изкушението в лицето на своите ключови съставки – мед, гардения и червен портокал. Този аромат ще се хареса на всяка жена, която, със своите изисканост и стил, е заслужила най-добрия подарък тази година.

С иконичната си бутилка-обувка, парфюмът Carolina Herrera Good Girl е за онези ваши скъпи дами, които залагат на екзотиката и загадъчността. Ароматът избухва с благоухание на кафе и бадеми, които сладострастно се превръщат в нежни нотки бял жасмин и тубероза. Вашите момичета ще останат прегърнати от вълшебството на тонка, какао, сандалово дърво и ванилия. Аромат за истински чувствените дами.

Дамски парфюми подходящи за подарък за Коледа

Лавандулата и жасминът в парфюма Guerlain Mon Guerlain ще се харесат на уравновесените и уверени в себе си дами. Ирисът и тонката ще ги накарат да се усетят чувствени и харесвани.

Ако пък сте решили да зарадвате своите хора с аромат като допълнение към вече избран от вас подарък, имаме решение за вас и по този въпрос. Парфюмът Boucheron Quatre Boucheron е създаден с мисъл и грижа към по-младите дами – цитрусовите му и цветни нотки в лицето на грейпфрут, портокал, жасмин и ванилия акомпанират чудесно с игривата и заразяваща дамска енергия.

За скъпите ви господа

Обичащата жена е готова на всичко, за да зарадва важните мъже в живота си.

Ако вашият човек е класик и залага на утвърдените във времето аромати, то тогава правилният избор за него несъмнено е Bvlgari Aqva. Букетът от мандарини и житни цветове ударно се съединява с тръпнещото благоухание на амбрата, за да създадат перфектната симбиоза от страст, мъжественост и сила.

Бергамот, джинджифил, подправки, сандалово дърво, тамян – има ли по-съвършена комбинация, която да се слее с мъжката кожа и да направи притежателя й адски неустоим? Формулата за това откриваме в благоуханието Carolina Herrera 212 – парфюмът на силния мъж, на покорителя, на действащия със замах.

Ако пък желаете към основния си подарък да добавите и щипка благоухание, изборът пада върху Davidoff Cool Water. Истински свеж и енергизиращ, този аромат носи живителността на ментата, кориандъра, розмарина и жасмина, а за да подчертае мъжката сила се уповава на тютюневите нотки.

Мъжки парфюми подходящи за подарък за Коледа

С тези подаръци ви уверяваме, че ще задоволите вкуса и на най-претенциозните измежду вашите близки хора. Подарявайки парфюм на любим човек, вие му подарявате чувство, спомен и обич в бутилка. Зарадвайте любимите си хора за празниците и бъдете винаги неотразими!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да изберем парфюм според личността

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Подарете парфюми с пачули с пожелание за богатство и късмет през...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои аромати мъжете и жените намират за най-атрактивни

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив