Парфюми с ухание на море

Парфюми с ухание на море

Дори и далеч от живописните брегове на морето, може да си напомните за тях не само чрез снимки, но и с аромати с нотки, които напомнят на плажния пясък, водата, бриза и морската сол. В тази статия ще ви представим нашата селекция от парфюми с ухание на море. Тя включва както най-интересните нови ухания, така и изпитани бестселъри и лимитирани версии на любимите аромати.

Escentric Molecules Escentric 04 - унисекс аромат

Escentric 04 е нов съблазнителен наследник на синтетичните ароматни колекции от модна къща Escentric Molecules. В него е заложена молекула Яванол, която напомня за сандалово дърво и запазва неговото сияние. Тя подчертава характера на грейпфрута в молекулата, а хвойна и розов пипер придават допълнителна свежест на парфюма. В сърцето си Escentric 04 ни дарява с оррис и четири различни елемента на уханна роза, балансирайки с дървесна топлина. Кадифен аромат за мъже и жени, които не следват правилата, а създават свои собствени.

Escentric Molecules Escentric 04 Унисекс парфюм без опаковка EDP

Aqua Allegoria Bergamote Calabria - за жени

Колекцията на Герлен, посветена само и единствено на великолепната природа, носи името "Aqua Allegoria". Всяка година към нея се присъединяват нови издания, които разкриват и възхваляват нов поглед към тази философия. През 2017 година към семейството на Алегория се присъединява и Guerlain Aqua Allegoria Bergamote Calabria. Става дума за прекрасно цитрусово ухание, което насочено към почитателките на свежестта и плодовете. Композицията е дело на парфюмеристите Thierry Wasser и Delphine Jelk, който работят съвместно в създаването и на други ароматни величия за марката.

Guerlain Aqua Allegoria Bergamote Calabria Парфюм за жени без опаковка EDT

Dolce & Gabbana Light Blue Beauty of Capri - за мъже

Dolce & Gabbana Light Blue Beauty of Capri е поредното свежо лимитирано издание на бранда, представено през 2016 година. Уханието му е вдъхновено от красотата и невероятната атмосфера на италианския остров Капри.  Неговият ободряващ аромат носи чувство за свобода, лукс и божествена хармония с природата. Отвежда Ви край блестящите скали, разкошните зелени гори и кристално чистата морска вода, които правят Капри едно от най-очарователните кътчета на света.

Dolce & Gabbana Light Blue Beauty of Capri парфюм за мъже EDT

Amouage Blossom Love - за жени

Amouage приветства красотата и романтиката на предстоящите топли дни с новото ухание Blossom Love, в което вкусни плодови акорди, игриво се потапят в слънчева пролетна градина. Ярък, стилен и луксозен гурме аромат, напомнящ за любов и нови приключения със свежо начало от бергамот, съчетан с финия аромат на хелиотроп. Те се преплитат в мечтана хармония със сладкия деликатен характер на Cherry Blossom и пробуждат сетивата в своята притежателка. Черешовите цветове разкриват смелостта на композицията, като се сливат с амарето, за да създадат богат и чувствен характер, подчертан с тайнствената изтънченост на иланг-иланг. Тази флорална емоция е обгърната с ухание от тонка и ванилия, за да създаде красива и пристрастяваща ароматна пътека.

Amouage Blossom Love Парфюм за жени без опаковка EDP

Gucci Bamboo Limited Edition - за жени

Bamboo Limited Edition е нова свежа и модерна версия Gucci на класическия Gucci Bamboo. Композицията е леко променена, а също така и дизайнът. Свежата ароматна композиция носи спомени за горещите летни дни, прекарани на морските плажове. Парфюмът съдържа нотки на бергамот, лилия от Казабланка, иланг-иланг, портокалов цвят, сандалово дърво, ванилия и амбра.

Gucci Bamboo Limited Edition Парфюм за жени EDP

Roses de Chloe - за жени

Chloe Roses de Chloe Ви отвежда на романтична разходка из розовите градини на Париж. Неговата благоуханна композиция ще ви омае със свежестта на бергамот и естрагон, последвани от сърдечното ухание на маслодайна роза и магнолия. Своята топлина и елегантност, аромата дължи на базовите дървесни акорди.

Chloe Roses de Chloe парфюм за жени EDT

Acqua di Parma Colonia Essenza - за мъже

Acqua di Parma Colonia Essenza e аромат за мъже който принадлежи към групата на цитрусовите аромати. Представен е на пазара 2010 г. Изключително леко се вписва в мъжката визия, изразява финното, елегантно и касически изтънчено излъчване.  Ароматната комбинация е богата и е съставена от ноткиветивер, мускус, жасмин, нероли, пачули, розмарин, градински чай, кехлибар, бергамот, грейпфрут, портокал, мандарина, роза и момина сълза.

Acqua di Parma Colonia Essenza Парфюм за мъже EDC

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Погрижете се за косата си с продукти с естествени съставки

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

10 правила за грижа за кожата през лятото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюми, подходящи за спорт

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив