Парфюми, подходящи за спорт

Обичате ли да спортувате? Водите активен начин на живот с много физически натоварвания? Но въпреки това искате да ухаете невероятно? Е, попаднали сте на точното място. В този материал ще ви представим топ 3 на най-популярните спортни аромати за мъже и жени, които спортуват активно.

Топ 3 парфюми за спортуващи мъже

Burberry Sport

Oще от 2010 г. този спортен мъжки аромат завладя сърцата на мъже и жени по целия свят и и до днес не слиза от почетната стълбичка на спортните аромати. Създаден от парфюмериста от Великобритания Burberry, той е подходящ за най-енергичните и дейни представители на силния пол, за които спортът и грижата за здравето са се превърнали в начин на живот. Парфюмът е от семейството на дървесните аромати, изключително запомнящ се и свеж. Идеален избор е както за спорт, така и в ежедневието при разходки сред природата или при по-продължителни пътувания. Ароматната композиция съдържа нотки на грейпфрут, трева, джинджифил, плодове от хвойна, кехлибар, кедър, мускус и морски акорди.

Dolce & Gabbana The One Sport

Това е първият спортен аромат на Dolce&Gabannа, който беше представен през 2012 г. И оттогава марката не спира да бъде спонсор на различни спортни прояви и е привърженик на всякакви кампании за насърчаване на здравословния начин на живот. Ароматът е свеж като морски бриз, като освен водните бележки съчетава още и нотки на секвоя, пачули, зелен кардамон и мусус.

Christian Dior Pour Homme Sport

Парфюмът е създаден с идея да бъде верен приятел на модерният градски мъж по време на неговите спорни тренировки. Спортно-елегантният аромат е перфектен избор както за активни физически дейности, така и в деловото ежедневие. Ароматната композиция съдържа нотки на лимон, червен портокал, круша, здравец, розов пипер, индийско орехче, сандалово дърво и ветивер.

Топ 3 парфюми за спортуващи жени

Burberry Sport Woman

Може би е достатъчно просто да кажем, че Burberry Sport Woman e парфюм – символ на енергията и динамиката на живота. Съставен от прекрасна смесица от дървесни ухания, цветя и цитруси, той е подходящ за всички жени, които поддържат тялото си чрез любим спорт. Парфюмът съдържа нотки на джинджифил, сол, мандарина, орлови нокти, мусус, кедър, пясък, слънчеви акорди и др.

Benetton Let`s Love

Въпреки че не се отнася пряко до спорта, Benetton Let’s Love e създаден с мисъл за младата, модерна, енергична, дейна и романтична жена, която копнее с цялото си същество за спиращи дъха моменти и се подготвя за тях по всякакъв начин – включително и чрез спортуване всеки ден. Благоуханната парфюмна комбинация се отваря с нотки на момина сълза,  бамбук и ананас, които преливат в сърцето в нотки на пасифлора, малина и жасмин. А в базата са сгушени кашмир, кедър и мускус за дълготрайност.

Gianfranco Ferre In The Mood For Love Pure

Този запленяващ цветен и свеж аромат е изключително подходящ за млади жени, за които спортът е ежедневие. А и романтиката също. Със сигурност ще накарате всички мъже по време на тренировката да гледат вас! Това ще се случи благодарение на зашеметяващата ароматна колаборация от нотки на черен касис, ябълка, круши, кора от праскова, роза, жасмин, лилия, черешов цвят, мускус, кедър и др.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Празничният грим, с който ще заблестите

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Околоочен крем - как се нанася и защо е важна употребата му

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията на Givenchy Ange ou Demon

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив