Парфюми, подходящи за подарък за Св. Валентин за мъже

Парфюми, подходящи за подарък за Св. Валентин за мъже

Dsquared 2 Potion – за съвременния Казанова

Dsquared 2 Potion е парфюм, магическа алхимична смес, инструмент за съблазън, който завладява емоциите и предизвиква страст и плътски желания. Аромат за успешните мъже, целенасочени и уверени в себе си и своите способности. Адресиран е до всички членове на по-силната половина от човечеството, които се стремят да се открояват от тълпата. Завладяваща смес от дървесни и кехлибарени нюанси, разположени в бутилка. Dsquared 2 Potion е неустоим аксесоар, който трябва да присъства в колекцията на всеки съвременен Казанова! Лансиран на пазара през 2011 година.

Versace Dreamer – за романтичните мъже

Versace Dreamer е опианяващ аромат, който впечатлява и допринася за самочувствието на всеки мъж. Оригинален и  луксозен парфюм, създаден за романтични и същевременно излъчващи увереност и смелост мъже. Отдайте се на любовта, желанията и мечтите  с Versace Dreamer. Уникална  комбинация, която засвидетелства усещане за мъжественост и успех. Аромата е характерен, различен, дълбок, траен и определено секси. Лансиран e от дизайнерската къща през 1996 г. и е подходящ за всеки ден, за делови, и неофициални срещи.

Trussardi Black Extreme – за мъжкарите

Trussardi Uomo Black Extreme е парфюм за мъже - подчертано мъжествен, загадъчен и абсолютно черен! Аромат за успешния модерен човек, търсещ силни усещания. Uomo Black Extreme - почит към миналото с поглед в бъдещето, това е перфектния баланс между модерност и традиция. Силен и отчетлив, ухание което привлича и завладява като ново обонятелно оръжие за съблазняване. Разработен е на базата на кожени нотки с аристократичен характер в съчетание с топли и елегантни дървесни нюанси.

S.T Dupont Noir – за дръзки и смели мъже

S.T Dupont Noir е пикантен-уди аромат за мъже, представен на пазара 2006г. Добре балансиран и мъжествен, този мъжки аромат оставя след себе си трайна и характерна аура. S.T Dupont Noir е богат и ексцентричен вкус, подходящ за страстни натури, способни на дръзки действия. Dupont Noir е създаден за решителни, смели и здравомислещи мъже. Нищо не може да ги спре по пътя им към набелязаната цел.Те винаги са придружени от късмет и успех.

Azzaro Pour Homme – за консервативните мъже

Azzaro Pour Homme е свеж, пикантен дървесен аромат, представен на пазара 1978 г. Характереното му ориенталско звучене се е превърнало в символ на елегантност, жизненост и стил. Класически, пикантен, зрял и наситен аромат за мъже с по-консервативен е делови стил на поведение и вкус. Изключително богатия му състав включва 320 съставки, половината от които са с природен произход.

Cerruti 1881 Sport – за спортистите

През 2016 година модния лейбъл Cerruti  въвежда на пазара нова интерпретация на легендарния парфюм за мъже Cerruti 1881, олицетворяващ италианския стил и изискан вкус. Новата версия 1881 Sport въплъщава елегантността и чувствеността на спортния стил, неговата естественост, непринуденост и лекота! 1881 Sport EDT е изпълнен със свежест и прохлада, жизненост и сила, нежност и чистота. Автор на композицията е парфюмериста Amandine Marie.

Christian Dior Eau Sauvage Cologne – за младите джентълмени

Също както през 1966 година, Dior избира отново да предизвика младите джентълмени към нова ароматна авантюра и да отхвърли всичко останало. Eau Sauvage Cologne е стилен, свеж, изпълнен с енергия и сила. Неочаквано ухание, което изразява личността на неспокойния и израстващ мъж, който се опитва да открие собствения си път в живота. Eau Sauvage Cologne е символ на стандарт, класа и наследство. Толкова познат и в същото време толкова различен и модерен.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюми, подходящи за подарък за Св. Валентин за мъже

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-популярните подаръчни комплекти за мъже

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрите мъжки парфюми за зимата

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив