Парфюми, подходящи за подарък за абитуриенти

Парфюми, подходящи за подарък за абитуриенти

Дипломирането е необичайно важно и вълнуващо събитие в живота на всеки млад човек. Всъщност, от този момент започва влизането в нов и интересен възрастен живот, изпълнен с надежди и очаквания. Този красив ден е особено важно завършващият да избере елегантен костюм или специална празнична рокля, за да може това събитие да бъде запомнено с радост както в сърцето, така и в снимките. Но ако се чудите как да изненадате своя любим абитуриент, то идеалният избор за подарък би бил прелестен аромат, с който да направите изживяването му още по-незабравимо.

Дамски парфюми, подходящи за подарък за абитуриентки

Carolina Herrera Good Girl

Carolina Herrera Good Girl е изключително секси, ароматна комбинация с определено ориенталски характер и загадъчна аура. Посланието на аромата, говори само за себе си, а именно: "Толкова е хубаво, че не може да е лошо". Ароматната комбинация е изключително иновативна и се отваря с акорди тубероза и тонка, което пресъздава двойнствения характер на жената. Цветната вълна от бял жасмин Самбак и тубероза контрастират с мистериозните и дълбоки акорди тонка и какао. Парфюмът е подходящ за подарък за млади дами, които искат да бъдат в центъра на вниманието на абитуриентския си бал.

Carolina Herrera Good Girl парфюм за жени EDP

Gorgio Armani In Love With You

In Love With You e идеалният подарък за красивите, скромни и ученолюбиви момичета, с който на абитуриентския си бал да се превърнат в истински принцеси. Прелестното ухание е плодово, като черна череша представя изящната красота на парфюма, съчетана с вкусни плодове, които притежават наситен характер. Сърцето на аромата прегръща връхните акорди в уханен букет от цветя и нежно ги потапя в чувствена хармония. In Love With You е аромат, създаден за дами търсещи парфюм, който да опише тяхната нестихваща и красива емоция и копнежът към по-красиви дни.

Giorgio Armani In Love With You Парфюм за жени EDP

Thierry Mugler Alien

Ако искате да направите подарък на любимата си абитуриентка, с който не само да ѝ пожелаете успех в живота като възрастен, но и да спомогнете за него, то Thierry Mugler Alien e идеалният избор. Ароматът разпространява около себе си мистериозна аура, която издава и името му. Невероятно магнетичен и мистичен аромат, един от безспорните лидери в парфюмерията от 2005 година насам. Една любовно подсилена химия между парфюма и носителя му. Просто истинска гаранция за успех за живота занапред. Композицията е опростена и изчистена. Но всъщност отлично съчетани ароматни линии съставени от бял кехлибар, дървесни акорди и слънчев индийски жасмин които правят аромата предпочитан и неустоим.

Thierry Mugler Alien парфюм за жени EDP

Мъжки парфюми, подходящи за подарък за абитуриентския бал

Mercedes Benz Club Black

Mercedes Benz Club Black е един доста различен и нетипичен аромат за парфюмното семейство на Мерцедес. Той се отличава с плътност, чувственост и неустоим ориенталски характер. Крие в себе си идеална хармония между кехлибар и ванилия, подчертани с величествен тамян и много изискани дървесни ухания. Ще се хареса на абитуриентите, които определено си търсят аромат с присъствие и харизма. Парфюмът е подходящ е както за бала през деня, така и за партито след това вечерта.

Mercedes Benz Club Black Парфюм за мъже EDT

Bvlgari Man Black Orient

Bvlgari Man Black Orient е буйно и чувствено ориенталско ухание на Bvlgari. Парфюмът е много загадъчен, магнетичен и пикантен, което го прави перфектният подарък за младеж, който иска да привлича женското внимание по време на абитуриентския си бал. Уханието се открива с богатите акорди ром и пиперлив кардамон. Сърцето включва изумителен букет от пищна тубероза и ориенталска роза Таиф. Разкошните аромати на агарово дърво и кожа представят базата в целият й блясък. 

Bvlgari Man Black Orient парфюм за мъже EDP

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на козметичните продукти на Chanel

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

От обич към тялото - козметиката, която се отплаща

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията He Wood на Dsquared

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив