Парфюми, които ухаят на Коледа

Парфюми, които ухаят на Коледа

Когато си помислим за Коледа, в съзнанието ни веднага се появяват различни ухания, които свързваме именно с този светъл празник. И несъмнено три от тези аромати, които ни носят усещане за уют, спокойствие, смирение и хармония, са мирисът на канела, тамян и мандарина. Те имат силата да направят нещо, за което науката може само да мечтае – да върнат времето назад и да ни отведат в детството, когато украсявахме коледната елха вкъщи, докато в печката се печеше коледен пай с канела и плодове.

И предвид, че наистина все още машина на времето не е измислена, то можем да се пренесем обратно в това време чрез силата на любимите ни аромати. Магията е в това да успеем да открием точно онази благоуханна комбинация, която помним от миналото! И за да не се затормозявате да търсите, сме ви подготвили списък с пет парфюма, които със сигурност носят духа на коледните празници и с които можете да накарате любимите си хора да почувстват още по-силно топлината  и вълшебството на Коледа.

Hugo Boss Deep Red парфюм за жени EDP

Hugo Boss Deep Red е дамски парфюм, който може не само да ви върне в миналото, но и да ви даде сили да мечтаете за едно по-добро бъдеще. Притежава ароматна аура, която ще ви зареди с невероятно настроение и усещане за най-красивите моменти, които сте изживели, но и които знаете, че ще ви се случат отново. Възбуждащата ароматна комбинация се отваря с плодови акорди касис, ароматна круша, мандарина и червен портокал. Пикантен аромат на джинджифил, фрезия и хибискус определят сърдечните тонове. Сандалово дърво, кедър,ванилия и мускус са последните тонове, които завършват чувствената ароматна аура.

Jean Paul Gaultier Classique Couple парфюм за жени EDT

Jean Paul Gaultier Classique Couple е топъл аромат, който има силата да сгрее сърцето и душата. Уханието носи цитрусова свежест и неустоима флорална нежност, а ароматните нотки на портокалов цвят, мандарина и канела могат да бъде разпознат от всеки дори със затворени очи.

Bvlgari Aqva Amara парфюм за мъже EDT

Въпреки че вдъхновението за това ухание идва от Средиземноморието, сицилианската мандарина в Bvlgari Aqva Amara няма как да не донесе и мъничко коледно настроение.  Парфюмът притежава енергична композиция, изградена от нотки освен на сицилианска мандарина, също и а нероли, морски акорди, бял тамян и индонезийски листа от пачули.

Christian Dior Jadore парфюм за жени EDT

По-лека, деликатна и нежна вариация на класическия парфюм, подлудил безброй дами по света, Christian Dior Jadore EDP.  Цветно - ориенталски аромат със свежи нотки на мандарина, за всички жени които обичат да са център на вниманието. Представен на пазара през 2011 година. Флакона е разработен в елегантна форма, наподобяваща числото осем. Осем е щастливо число на Christian Dior и формата му напомня извивките на женското тяло. Ухание, въплъщаващо идеалите на френския лукс и крайната женственост!

YSL Parisienne A L Extreme Парфюм за жени без опаковка EDP

YSL Parisienne A L Extreme е парфюм, който потвърждава неустоимата чувственост на всяка жена и навява усещане за топлота, уют и спокойствие. Композицията се открива с интензивна есенция от къпина. В сърцето се разкрива флорален ритъм от роза Дамасцена и виолетки. Тези опияняващи сетивата ухания са подчертани с модерна и елегантна база. Тя е съставена от загадъчни нотки мускус, пачули, велур, тамян и daim.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-доброто от дрогерийните продукти – да заблестим през лятото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията He Wood на Dsquared

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да влияем на настроението си чрез парфюм

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив