От обич към тялото - козметиката, която се отплаща

козметика за тяло

Няма да се уморим да го повтаряме - кожата изисква щателни грижи, за да й се радвате в най-добрия й вид. Множество фактори влияят върху състоянието й - метеорологични условия, начин на живот, диета, прекомерна умора и недоспиване.

И макар и да не можем да противостоим на множеството предпоставки за влошаването на външния вид на кожата ни, то имаме късмета съвременната дерматологична индустрия да отбелязва значителен напредък по отношение на разработката на качествена и даваща резултат козметика.

В днешната статия решихме да представим някои козметични продукти за тяло, които неимоверно ще подобрят цялостното състояние и общия вид на кожата ви. Не пропускайте и ден, в който да не се погрижите за нуждите й - правилно подбраната козметика за тяло гарантира добри резултати в дългосрочен план. Така си осигуряваме красота и свежест в годините напред. Ето кои са нашите предложения днес:


Очите са огледалото на душата - погрижете се за зоната около тях


Зоната около очите, знаем, е изключително деликатно място. Кожата там е много нежна и фина - козметиката, която подбирате, следва да бъде щадяща и специално пригодена за тази специфична област. Именно такъв продукт е Benefiance NutriPerfect Eye Serum от Shiseido. Серумът за зоната около очите спомага изключително много за възвръщането на нейната еластичност, като, същевременно с това, я освежава и изглажда фините бръчки в дълбочина. Има доказан превантивен ефект за появата на нови такива. Обогатен с хранителни вещества, така ценни за кожата ни, този серум я овлажнява и възвръща младостта й. Определено е продукт, който ще заеме централно място в ежедневната би бюти рутина.

Shiseido Benefiance NutriPerfect Eye серум за зоната около очите


Без никакви притеснения на плажа - неустоимо предложение от Clarins


С наближаването на горещите летни месеци, все по-голяма част от нас отправят замечтан поглед към плажа и морето и нямат търпение да се отдадат на заслужена почивка. Но и не малка част изпитват известни притеснения по отношение на тялото си - знаем, че колкото и да ви убеждаваме, че изглеждате прекрасно, вътрешно ще чувствате потребност да сте в още по-добра форма. И тук на помощ идва неустоимото предложение от марката Clarins - любима на всички, които осъзнават важността от това да се чувстваме прекрасно в кожата си. Creme Masvelt действа чудодейно, ако искаме да стегнем и оформим тялото си, както и да противодействаме на редица несъвършенства по него. Нека сложим край на притесненията относно това как изглеждаме и да се погрижим за достигането до най-добрата си форма за лятото.


От марката не забравят и за лицето през топлото време


Основният враг на кожата, допринасящ за преждевременното стареене и появата на прекомерно количество бръчки, е сухотата. Липсата на влага в кожата е нещо, което не бива да допускате. През лятото, обаче, това е още по-осезаемо - топлото време допълнително намаля количеството вода и започваме да усещаме кожата си изтощена, дехидратирана и лишена от всякаква свежест и еластичност. Онова, което ви е необходимо, е тонизиращият лосион с лайка за Clarins, специално разработен за нуждите на сухата кожа. Успокояващото му и овлажняващо действие ще подействат изключително положително на лицето ви, а екстрактът от лайка ще подхрани изтощената ви от слънцето кожа.


Какво е по-приятно след баня от използването на суфле за тяло?


Любимата ни марка Nivea ни изненадва изключително приятно, предлагайки ни своето суфле за тяло, обогатено с масла - Coconut & Monoi Oil. Двете съставки се вплитат в една кадифена комбинация, очароваща с мекота и чувствена наслада при допир. Суфлето ще омекоти кожата ни, снабдявайки я с достатъчно хидратация, а аромата, който ще остави по нея, е трудно да бъде сравнен с каквото и да е било. Ще чувствате, че сякаш носите прекрасен парфюм.


От Nuxe напомнят да не изключваме и грижата за устните от режима си


Деликатната и нежна кожа на устните също се нуждае от ежедневна хидратация и грижа. Метеорологичните промени оказват влияние и върху нея - всеки се е сблъсквал с напуканите устни през зимата, както и с прекомерно изсушените такива през лятото. За да сте винаги подготвени и да осигурите максимални грижа и защита, ние препоръчваме хидратиращия лосион за устни на Nuxe. С него устните ви ще бъдат винаги готови за целувка - а и кой ли би могъл да им устои?

Всеки един от тези продукти ще се отплати - бързо ще забележите положителното му въздействие върху кожата си и ще се чудите как сте съумели досега да не се възползвате от многобройните му ползи. Бъдете неотразими и се чувствайте прекрасно в тялото си!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Новите парфюми на зима 2017/2018 – част 4

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Обичани парфюми на Calvin Klein

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Milk Shake възвръща естествената красота на вашата коса

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив