Новите унисекс парфюми за Есен 2018 – част 1

Унисекс парфюмите - има аромати, които прилагаме сутрин, за да допълним имиджа си, а някои - вечер, за да даде на срещата специален чар; някои ухания изпълняват ролята на вълшебни пръчици и подобряват настроението, а някои - възбуждат не само ума, но и либидото. В допълнение, те също са разделени на масов пазар и mastige – нишов, луксозен марков парфюм.

По време на създаването на определен аромат се използват естествени суровини. А за случаите на нишова парфюмерия технологичният прогрес е изобретил молекули, които са създадени в лабораториите, както и уникални техники за филтриране, дестилация и др. Това дава нов аромат на аромата. Тази техника е характерна най-вече за унисекс парфюмите. Отчасти поради тази причина уханията, при които няма разделение на пол, се произвеждат в по-малки количества. Любопитен факт е, че за този тип парфюми по света се казва, че притежателите им са „членове на тайно общество“.

Всеки ден имената, създаващи нишови парфюми, стават все повече и по-известни и най-важното - ако сте ценители на определена луксозна марка, особено за вас, популярните марки произвеждат отделни линии. Сред тези, които са внимателни към своите фенове, са марките: Giorgio Armani, Tom Ford, Lancome, Mugler, Dolce&Gabbanaи много други. Днес искаме да ви запознаем с най-новите представители на нишовите унисекс аромати!

La Maison Lancome Oranges Bigardes на Lancome

Композиция на парфюмериста Кристоф Рейнау, който казва за нея следното: "Отлична композиция, пресъздадена около любимата на всички парфюмеристи нотка на горчивия портокал". Уникалната интерпретация на горчивия портокал в дует с нотки на зрял оранжев цвят, увит в акцентите на пушен чай Ceylon, създава уникално усещане за красота и рядък и уникален чар. Кристоф Рейно - майстор на парфюмерията, създава изкуството на парадокса, издига се и завладява в невидимото пътешествие на сетивата. Ще бъдете очаровани от вечната елегантност на Oranges Bigardes.

La Maison Lancome Iris Dragees на Lancome

Композиция на парфюмериста Натали Лорсън: "Началото на този аромат беше желанието да се създаде женски аромат, изпълнен с мекота и ясна свежест, която дава дълбочина и успокояващо удоволствие". Парфюмът  открива съвсем нов звук от аромата на цвета на ирис, съчетаващ двата си екстракта около бадемово-ванилово сърце, обвито в облак бял мускус. Една фина комбинация от гурме вкусове, която печели с елегантност и е символ на чистота, мекота и изисканост.

La Maison Lancome Santal Kardamon от Lancome

Парфюм на парфюмериста Амандин Мари: "Исках да създам едно ново, различно разбиране за свежест  - така че да се покаже контраста на свежестта и пикантността. Композицията започва пикантно вместо с обичайните цитрусови плодове – но това е единствено началото на един многостранен аромат, който продължава със сандалово дърво, за да достигне апогея на Santal Kardamon. Сандалово дърво от остров Шри Ланка придава свеж звук с пикантен зелен кардамон. Съставът се отваря със сладки нотки на сандалово дърво, едновременно свежи нотки на сочна мандарина и пикантност на чушки. Нотката на кардамон подчертава и допълва новото тълкуване на наситената свежест. Ароматът завладява универсалността. Това е тайната на чара, която може да бъде отворена всеки път с нова изящна страна.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките аромати, които да подарим на любимия за Коледа

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Новите унисекс парфюми за Есен 2018 – част 1

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Първите мъжки парфюми за 2018 г. –Gucci, Hugo Boss, Roja Parfums,...

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив