Нишовите ухания, които ще доминират парфюмния свят през 2022

Нишовите ухания, които ще доминират парфюмния свят през 2022

Нишовите парфюми категорично винаги са успявали да развълнуват съзнанията ни. Действително най-големите почитатели и любители на марковите ухания споделят, че трудно може да се открие нещо по-висококачествено и заслужаващо внимание от нишови парфюми.

Вероятно сте чували за множеството предимства на нишовата парфюмерия и за някои от категоричните й ексклузивности – определено можем да кажем, че закупуването на нишова парфюмерия може и на пръв поглед да се окаже скъпо струващо начинание, но определено си заслужава в дългосрочен аспект.

Нишовите парфюми, които ще заблестят на звездния парфюмериен небосклон през 2022

Със сигурност 2022г. ни е подготвила много изненади – искрено се надяваме да преобладават положителните и носещите радост събития. Определено считаме, че следва да сме добре подготвени за тях – а какъв по-добър начин от това да обогатим парфюмната си колекция с повече от прекрасни и вълнуващи нишови парфюми?

В днешната си селекция сме подготвили именно такъв асортимент – с удоволствие ви запознаваме с няколко автентични и достойни за възхищение аромата, за които сме убедени, че мигом ще погълнат вниманието ви.

Две нишови ухания от впечатляващите Tiziana Terenzi

Tiziana Terenzi със сигурност е марка, която е добре известна на феновете на нишовата парфюмерия. Уханията от нейния асортимент се класифицират именно като нишови и не случайно милиони хора по света се доверяват точно на качеството и ексклузивността на бранда.

Две нишови ухания от впечатляващите Tiziana Terenzi

Kirke Extrait De Parfum е от онези екстравагантни парфюми, които трудно биха могли да останат незабелязани. Вдъхновен е от мита за Цирцея от гръцката митология и с тези си внушения успешно се вписва в традициите на енигматичността и тайнствената мистика. Унисекс уханието определено ще се хареса на клиентите, които не се страхуват от експерименти и не се спират пред нищо в името на изграждането на впечатляваща визия. Акордите от касис, пясък, праскова, круша, малина и сандалово дърво красноречиво обрисуват естетиката на есенцията.

Cassiopea Extrait De Parfum също е ухание от асортимента на марката, което се радва на особена потребителска любов. Нежен, изящен и загадъчен, този парфюм със сигурност ще ви помогне да се превърнете в звездата на събитието. Определено ви препоръчваме да насочите вниманието си към него и ако искате да зарадвате любим човек с невероятен подарък. В съдържанието му откриваме маракуя, касис, лимон, карамфил, чаена роза, лилия, тонка, ванилия и сандалово дърво.

Още три впечатляващи нишова парфюма очакват своите бъдещи притежатели

Добрите новини са, че не ограничаваме избора ви само до гореспоменатите две ухания – всъщност с нетърпение ще ви разкажем за още три впечатляващи нишови есенции, за които се обзалагаме, че ще се превърнат в страхотно допълнение на козметичната ви колекция.

Още три впечатляващи нишова парфюма очакват своите бъдещи притежатели

Instant Crush е очарователно изобретение на парфюмния бранд Mancera, който пък оглавява челните места в света на нишовите ухания. Изкусното и добре балансирано вплитане на ароматните акорди в съдържанието със сигурност е способно да удовлетвори изискванията дори и на най-претенциозните клиенти. Откриваме нотки от шафран, мандарина, бергамот, джинджифил, амбра, жасмин, пачули, ванилия, сандалово дърво, мускус.

EGE Extrait De Parfum от марката Nishane е следващото попълнение в днешната ни селекция, което заслужава категорично внимание. Ако сте на вълна чувствени и провокативни нишови парфюми, то сте попаднали на точния продукт. Есенцията е красива смесица от висококачествени състаки, способни да разтопят сетивата на всекиго. Попадаме на следните акорди в съдържанието: виолетови листа, юзу, анасон, босилек, мента, кардамон, тамян и женско биле.

Приключваме днешната колекция от нишови съвършенства с един аромат на марката Creed и предполагаме, че едва ли ще има някой изненадан. Silver Mountain Water е изключително вдъхновяваща есенция на една от най-скъпите и ексклузивно представени марки в света на парфюмерията – с радост се натъкваме на акордите от бергамот, мандарина, зелен чай, касис, мускус и сандалово дърво.

В никакъв случай няма да сгрешите, ако изберете което и да е от днешните ароматни изкушения. Пожелаваме ви много щастливи, вдъхновени и красиви мигове през 2022г. в компанията на прекрасните нишови парфюми.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какво означава парфюм без опаковка?

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Kак да изберем парфюм за зимния сезон

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

На осми март празнуваме женствеността - ето и най-добрите идеи за...

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив