Най-желаните парфюми през есента са тук – представяме ви Топ 5 неустоими предложения

Топ 5 неустоими предложения на парфюми

Любимият на мнозина сезон пристигна ударно и завладя сърцата и съзнанието ни – сега, повече от всякога, ни се ще да добавим по нещо ново в разкрасителните си процедури. Дали ще е нова дреха, добавка към козметичната ни колекция, или просто нов марков парфюм, който да подчертае вродената ни изящност – есента е тук, за да ни отведе към света на модата, изтънчеността и усещането за лукс, което всички ние така много обичаме.

Говорейки за парфюми, няма как да скрием очарованието си – не веднъж сме споделяли, че сме почитатели на идеята за поетапното и постоянно обновяване на ароматната колекция. Всеки заслужава да си подарява нови есенции, които да носи с чувство за красота и стилна визия. В днешната статия спираме вниманието си върху най-желаните парфюми през есента – представяме съвършена палитра от дамски и мъжки аромати, за които сме убедени, че няма да останете равнодушни.


От Boucheron даряват господата с наистина изтънчен и стилен аромат


Jaipur представлява вдъхновение в бутилка – от качеството на съставките, намиращи местенце в съдържанието, до отношението, с което обикновено се носи тази есенция. Господата, избиращи Jaipur, се чувстват елегантни, аристократични, уверени и енигматични. Няма как да бъде иначе – малко парфюми съумяват толкова добре да съчетаят цяла палитра от изискани усещания. В съдържанието се радваме на:

  • Лайм, лимон, бергамот, кардамон;
  • Карамфил, канела, жасмин и роза;
  • Тонка, пачули, тамян и кедър;

Заложете на този мъжки парфюм през есента, ако желаете да се усетите вдъхновени и авантюристични.

мъжки аромати


И от Azzaro не остават никак назад


Докато сме още на темата за мъжките парфюми, бързаме да обърнем внимание и на предложението от Azzaro – Chrome е онзи епохален аромат за господа, който от години се нарежда все на челните позиции, що се отнася до най-предпочитаните есенции. Съгласяваме се, че определено има защо – малко благоухания съумяват да вплетат в себе си толкова вълнуващи и интересни съставки:

  • Цитрусови ухания, бергамот и мандарина срещаме на върха;
  • Джинджифил, кардамон и върба в сърцевината за повече свежест и пикантност;
  • Дъбов мъх, палисандър и мускус за дълбочина и топлина на есенцията;

Сигурни сме, че това представяне на парфюма категорично оставя у вас усещане за лукс, уют и слънчеви следобеди – дали има нещо по-есенно от тази картинка, която рисува съзнанието ни?


Calvin Klein представят двойка аромати, перфектни за нея и него


Марката Calvin Klein от години се асоциира с модерност, младежка енергия и свежест. Не правят и изключение ароматите, които ще ви представим днес. Считаме, че лансирането на парфюми от една колекция, които да бъдат предназначени за него и нея, представлява едно особено обясняване в любов – какво по-хубаво от това с половинката да притежавате сходни парфюми? Именно тази концепция е заложена в серията Contradiction – реверансът на бранда към влюбените, които споделят всичко в живота си.

Calvin Klein Contradiction

Дамският Contradiction впечатлява с чудна смесица от роза, жасмин, божур, круша, орхидея и сандалово дърво. Сладостта и опиянението от аромата преследват съзнанието ни и никак не успяваме да останем равнодушни пред този изтънчен и подчертано дамски, нежен парфюм.

Мъжкият Contradiction е дързък, категоричен, устойчив и силен в състава си: кардамон, индийско орехче, градински чай, лимон и ланвадула са само част от съставките, които истински ни карат да мечтаем.


Съвършенство и приказност излъчва поредното ароматно изкушение от Lancome


Lancome Idole парфюм за жени

Idole е неповторим аромат – дамският парфюм е подчинен на флоралната магия, бликаща от цветовете на розата. Богинята на цветята разкрива до съвършенство величественото си ухание – в Idole долавяме аромат на турска и френска роза. Компания им правят качествени и изящни съставки като бергамот, круша, жасмин, бял мускус и ванилия. Ако има дамски парфюм, който по-категорично да съвпада с представите ни за женственост, нежност, съблазън и магия, то това е именно това ароматно предложение от френския бранд.

Сигурни сме, че сред тези 5 парфюма откривате и своя бъдещ любимец. Експериментирайте, бъдете дръзки, необикновени, пробващи нови неща – със сигурност есента ще се превърне в особено красива и блестяща, когато носите очарователно ухание със себе си.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-екстравагантните парфюми, с които да се откроиш

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Opium – скандалната източна легенда, покорила целия свят

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

10 дървесни парфюма, подходящи за есента - част 1

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив