Най-добрите парфюми, използвани през изминалото десетилетие

Най-добрите парфюми през изминалото десетилетие

Измина и второто десетилетие на 21 век, което бе изпълнено с много нови и много затвърждаващи се аромати. Някои аромати достигнаха до нови висини, други завладяха сърцата ни още с излизането си.

Затова и днес сме тук да поговорим за някои от парфюмите, които бяха на върха през изминалото десетилетие и се наложиха като най-желаните ароматни есенции на пазара.


Amouage Beloved – любимецът на всички

Amouage Beloved парфюм за жени без опаковка

Това обичан аромат изразява лукс и елегантност и придава неподправен стил на всеки, който го носи. „Beloved“ е аромат на силната, но нежна и обичаща жена. Композицията от растения, билки и цветя е като ефирен шал, който ще ви обгърне с нежността си. В него са съчетани ароматни съставки като лавандула, жасмин, роза и кардамон, с пачули и тамян, а допълнени с мускус, сандалово дърво, кедър, ванилия и още ароматни съставки, цялостното ухание се превръща в празник за сетивата. Такъв аромат не може да бъде пропуснат!


Giorgio Armani Code – ориенталският аромат за мъже

Giorgio Armani Code парфюм за мъже без опаковка

Мъжката половина на населението блестеше, използвайки стилния и неподражаем Giorgio Armani Code. Този парфюм е предназначен за елегантните, стилни и изискани мъже, които предпочитат чувствения луксозен аромат и показват класата си, изразявайки мъжествените си черти. През изминалото десетилетие той се наложи като един от най-търсените мъжки аромати не само в страната ни, но и по целия свят. С примамливите връхни нотки на лимон и бергамот, сърцевина от цветове на маслина и семе от анасон и основа от тютюн, кожа и бакаутово дърво, този изтънчен аромат заслужава да бъде на върха.


Paco Rabanne 1 Million – златният избор

Paco Rabanne 1 Million парфюм за мъже

Всичко в този парфюм крещи лукс – от божествената златна опаковка и мъжествена форма на бутилката до уникалната ароматна композиция. Състоящ се от основа от кожа, пачули и дървесни нюанси, средна нотка от канела, рози и подправки и връхни нотки на секси червен портокал и грейпфрут, 1 Million на Пако Рабан е перфектната рецепта за достигане на върха във всичко, с което се захванем. Ароматът ще вдъхне увереност на всеки мъж, който го носи, а това го прави желан и неустоим от мъжете по света.


Bvlgari Splendida Jasmin Noir – луксът блести в черна визия

Bvlgari Splendida Jasmin Noir парфюм за жени

Bvlgari е марката, която богатите и известните избират, за да подчертаят лукса, с който за заобиколени. Представен през 2017 година като част от мини-колекцията „Splendida“, ароматът „Jasmin Noir“ е чувствена и елегантна комбинация, с която всяка жена ще блести, използвайки го за вечерните партита. Връхните нотки гардения и свежа зеленина са комбинирани с уникалния притегателен аромат на сандаловото дърво, а основата от зърна тонка и кашмеран правят този флорален ориенталски парфюм един от най-търсените за времето, което е вече на пазара. Подарете си чувствената, елегантна и изтънчена композиция, която е Jasmin Noir, за да завладеете всяко събитие, на което се появите.


Versace Versus Blue Jeans – класиката и модерното в едновременно

Versace Versus Blue Jeans парфюм за мъже

Когато си говорим за съчетание на старото и модерното в едно, няма как да не споменем Versus Blue Jeans. Този класически елегантен аромат ще ви накара винаги да се завръщате към него, правейки го един от най-желаните и поръчвани парфюми за изминалото десетилетие. Не можем да отречем, че когато са замесени бергамот, палисандрово дърво, лавандула, жасмин, ирис, мускус, ванилия и кехлибар и дори още несравними съставки, то цялостната комбинация ще е аромат, който да направи всеки мъж желан, и да извади всичките му качества на показ. Как да не се завърнем към него?

Определено изминалото десетилетие предложи невероятни аромати. Нямаме търпение да разберем какво ли ще се случи в настоящото.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Kак да използваме правилно парфюмите при важна среща

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмите, които тийнейджърите обожават

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какъв мъжки аромат да изберем за есента

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив