Най-добрите есенни парфюми на Dior

Най-добрите есенни парфюми на Dior

Есента е най-добрия сезон, в който да покажем любимия си парфюм – времето и градусите позволяват да покажем божествения аромат, който носим. А парфюмите на Dior притежават онази така желана нотка, с която да се откроим измежду всички наоколо.

Ароматите на Dior предизвикват идеята за сцени, изникнали сякаш от ориенталска мечта с опушените кожени нотки, които разкриват един цял нов свят на дълбоки емоции, които да изживеете. Флоралните парфюми пък внасят усещане за величественост – сладкият жасмин, чувствената роза и жизнената тубероза доставят мигновено удоволствие.

А за да направим и вашата есен по-прекрасна сме избрали няколко парфюма на Dior, с които да се отличите като познавач на божествените и стилни аромати за есента.

Christian Dior Sauvage Парфюм за мъже EDP

Christian Dior Sauvage

Christian Dior Sauvage е парфюм за силните и привлекателни мъже. Представен през 2018 година от парфюмериста Франсоа Демаши, този аромат носи мистериозност и чувственост на мъжа, който го носи, правейки го привлекателен за нежната част от човечеството. Композицията е трайна, дълбока и подчертано чувствена, запазвайки така познатия стил и класа, разпознаваеми за бранда. Усеща се лекото присъствие на лавандула, бергамот, пипер от Сичуан и амброксан, които съчетани с индийско орехче, ванилия и топли ориенталски тонове правят парфюма все по-желан от широката публика.

Christian Dior Homme Intense парфюм за мъже EDP

Christian Dior Homme Intense

Този вечерен аромат е тук, за да помогне на мъжа изкусител да се пробуди. Отговаряйки на името си той е интензивен, но и елегантен и изтънчен, благодарение на съблазнителните дървесно-флорални ухания. И тук създателят е Франсоа Демаши, но в състава на парфюма ще намерите ванилия, кедър, ирис, кехлибар и ветивер. Christian Dior Homme Intense ще остане в съзнанието дълго след като го усетите, а самият аромат лесно се превръща в запазена марка на мъжа, който го носи.

Christian Dior Homme парфюм за мъже EDT

Christian Dior Homme

Christian Dior Homme е класически аромат, вече познат на пазара след излизането му през 2011 година. Непреходен аромат като този излъчва сексапил и увереност, както и лукс, който е търсен от мъжете. Парфюмът е предназначен за мъже, които не се страхуват да покажат своят стил и изисканост, но освен да бъдат строго мъжествени, показват че могат да бъдат и нежни и романтични. Този аромат е опияняваща смесица от нотки лавандула, бергамот и градински чай, а  средните акорди на ирис, какао и кехлибар правят основата от пачули, кожа и таитянски ветивер да се усеща по-изтънчено и изкусително.

Christian Dior Poison Girl парфюм за жени EDP

Christian Dior Poison Girl

Poison Girl на Dior е ново попълнение дамски аромат в Poison колекцията, появил се през 2016 година. Създаден от парфюмериста Франсоа Демаши, това е аромат на контрастите със горчиво-сладките си флорални съставки. Наречен още парфюмът на съвременните жени феминистки, които преследват смело мечтите си, той им придава още по-голяма увереност и женствено излъчване. Свежият аромат на сицилиански горчив портокал се смесва с изтънченото ухание на няколко вида рози, венецуелска тонка, сандалово дърво от Шри Ланка и Толу балсам. Леките ориенталски нотки оставят траен спомен в съзнанието на всеки, докоснал се до този смел аромат.

Christian Dior J`adore парфюм за жени EDP

Christian Dior J`adore

J`adore е бляскав, пищен и изключително модерен и познат за бранда аромат. Символ на силната жена, която знае как да бъде елегантна, но и същевременно с това да излъчва магнетизъм и светлина. Създаден още през 1999 година и с флакон, оформен като гръцка амфора, този аромат представя концепцията за изтънчената женственост. В него са съчетани богати флорални и плодово-цитрусови комбинации - магнолия, пъпеш, праскова, круша, бергамот и мандарина преливат в цветен букет от виолетови цветчета, орхидея, роза, тубероза, както и завършващи нотки на къпина, сладка ванилия, мускус и кедър. Божествен аромат за божествена жена.

Christian Dior Miss Dior 2017 Парфюм за жени EDP

Christian Dior Miss Dior 2017

Miss Dior 2017 е създаден за романтичните жени – тези, които знаят какво искат от един мъж и са готови на всичко, в името на любовта си. Тук майсторът Демаши разработва цветен и елегантен аромат с доминиращи акорди на роза Дамасцена и роза от Грас. Това невероятно ухание е подкрепено от дървесни нотки и великолепните плодови нюанси на лимон, мандарина, розов пипер, бергамот и портокали. Представен от небезизвестната актриса Натали Портман, парфюмът е все така тотален хит навсякъде, а жената, която го носи, излъчва чувственост и магнетично обаяние.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмите с най-атрактивни флакони

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кой е подходящият аромат за вас според източния календар

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ароматът и характерът на жените. Има ли връзка? - част 1

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив