Топ 5 на най-популярните дамски подаръчни комплекти

Топ 5 на най-популярните дамски подаръчни комплекти

Искате да подарите парфюм на любимата си жена, но не сте сигурни кой е правилният избор? За да ви улесним, представяме топ 5 на най-популярните дамски подаръчни комплекти, с които ще разпалите отново любовта в сърцето на вашата любима. Комплектите са подходящи за подарък за всякакви празници.

Carolina Herrera Good Girl

Почитателките на модерното, съблазнително и чувствено ухание за жени Carolina Herrera Good Girl вече се радват да открият любимия си аромат и под формата на страхотен  комплект. Той включва невероятното ухание с уникален дизайн, както и ароматен лосион за тяло с омекотяващи кожата частици.

Парфюмът излиза за директна продажба през 2016 г. и веднага става любим на милиони жени по света. Изключително секси, ароматна комбинация с определено ориенталски характер и загадъчна аура.  Ароматната комбинация е доста иновативна и се отваря с акорди тубероза и тонка, което пресъздава двойнствения характер на жената. Цветната вълна от бял жасмин Самбак и тубероза контрастират с мистериозните и дълбоки акорди тонка и какао.

Carolina Herrera Good Girl подаръчен комплект за жени

Paco Rabanne Lady Million

Paco Rabanne Lady Million е чувствен, характерен и изключително женсвен аромат за дами, който вече може да бъде открит и във вариант подаръчен комплект. Ефектно, различно и интересно предложение за подарък.  С Paco Rabanne Lady Million дамски подаръчен комплект, освен основния аромат ще получите допълнения от продукти за тяло, които внасят особен чар, когато се използва парфюмът.

Lady Million е един от най-популярните аромати през последните няколко години. Уханието е вдъхновено от златотото и богатството. То е създаден за жената, която изглежда като 1 милион долара и е напълно наясно с това - огнена, доминираща и чувствена. Флаконът е във формата на диаманд, напомнящ  за дамско бижу. Представен е на пазара 2010 г.

Paco Rabanne Lady Million дамски подаръчен комплект

Jean Paul Gaultier Scandal

Скандален, секси и неустоим! Парфюмът Jean Paul Gaultier Scandal е ароматът на силните и харизматични жени, които умеят да съблазняват и да привличат внимание с лекота. Той е създаден за дамите, които през деня са кротки, делови и изискани, а вечер са каквито си пожелаят! Специално за почитателките си, Готие лансира на пазара и комплекти, които бързо станаха любими на почитателките на уханието. Те са изключително подходящи за подарък и крият в себе си освен прекрасният парфюм, така и луксозни допълнения от продукти за тяло.

Jean Paul Gaultier Scandal Подаръчен комплект за жени

Lancome Tresor La Nuit

Lancome Tresor La Nuit е прекрасен аромат за жени, който е истинска радост за душата и сетивата. Страхотното ухание се предагаи във вариант на красив подаръчен комплект. В него ще откриете любимото ухание и продукти за тяло, носещи аромата на Lancome Tresor La Nuit. Парфюмът е разработен и пуснат за продажба на пазара февруари 2015 г. Създателите му, Christophe Reino, Amandine Marye са имали амбицията да създадат своеобразен любовен елексир и афродизиак. Една красива ароматна мечта, превърната в реалност, и опакована в невероятно красив флакон. Lancome Tresor La Nuit е парфюм, създаден да изрази и изпълни с форма, вашата женственост и сексапил. Привлича, омагьосва, пристрастява и изпълнява желания. Привлича като магнит противоположния пол. Създаден за дами, които не се притесняват да бъдат център на внимание, обичат предизвикателствата и правото си на свободен избор.

Lancome Tresor La Nuit подаръчен комплект за жени

Versace Bright Crystal

Versace Bright Crystal е невероятно женствен, красив и нежен аромат, който пленява сърцата и се явява истинска наслада за сетивата. Bright Crystal е един от най-обичаните и емблематични парфюми на бранда. Точно за това от Версаче искат да зарадват почитателките на аромата и с луксозни подаръчни комплекти. Те съдържат любимото ухание, ароматни продукти за тяло и дори дизайнерски несесери.

Versace Bright Crystal подаръчен комплект за жени

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Dolce Garden – най-новото изкушение от Dolce&Gabbana

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамските парфюми, които очакваме през пролетта на 2017-та

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Есен 2018: Новите дамски парфюми – Lancome, Armani и Prada

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив