На осми март празнуваме женствеността - ето и най-добрите идеи за подарък

8 март - ден на жената

Няма как да пропуснем отбелязването на един от най-хубавите и празнични дни в годината – предстоящото настъпване на осми март тази година ни провокира да стимулираме сетивата си в опит да създадем впечатляваща парфюмна селекция.

Какъв по-добър подарък бихте могли да направите за 8-ми март, освен оригинален и изтънчен парфюм? Това е един прекрасен повод да зарадвате любимите жени в живота си – честваме своите майки, съпруги, сестри, дъщери и приятелки. Искрено вярваме, че всяка една от тях заслужава да бъде зарадвана за празника. Ето защо умело съчетахме в своята празнична колекция имената на онези дамски парфюмни изкушения, които извикват в съзнанието ни усещане за свобода, пролетна очарователност и много любов. Нямаме търпение да ги споделим с вас – за нас е чест да участваме в зарадването на най-скъпите дами в живота ви!


Парфюм за 8-ми март – изтънчен подарък, говорещ за грижа и истинска любов


Подаряването на парфюм е съкровен акт на споделена обич – едва ли съществува по-подходящ начин да засвидетелствате любовта си. Ароматите са перфектен избор, когато желаете да демонстрирате специално отношение. Ако се спрете на парфюм, който любимата ви дама обича да използва в ежедневието си, то по този начин показвате внимание към детайла – истински жест на любов е да познавате в детайли темперамента на скъпия си човек. Ако пък решите да заложите на нещо различно и необичайно, вие демонстрирате дълбоко познаване на вкусовите предпочитания на обичаната дама – осми март е чудесен повод за всяка жена да експериментира с ароматите. Кой знае, съвсем възможно е това да е един чудесен повод за откриване на следващото любимо благоухание?


Ето кои прелестни дамски парфюми избрахме за празника тази година


Armaf Club De Nuit Парфюм за жени

Стартираме празничната си селекция с един аромат на Armaf – марката, която все по-ударно създава свое местенце в света на парфюмерията. Нишовите им аромати впечатляват и се превръщат в наистина незабравими шедьоври – само въпрос на време е преди вашата дама на сърцето да се влюби окончателно в предлаганата композиция. Говорим за Club De Nuit – нишовото съвършенство на марката съвсем бързо се превърна в любим парфюм на милиони дами по света. Ето защо считаме, че определено би бил наистина подходящ избор за осми март. В съдържанието му откриваме:

  • Портокал, грейпфрут, бергамот и праскова обрисуват плодово-цитрусовото начало на аромата;
  • В сърцето се натъкваме на роза, индрише, личи и жасмин;
  • Базата е умело представена от мускус, ванилия, ветивер и пачули;

Mugler Alien

От Thierry Mugler безспорно знаят как да изненадат почитателите си – уханието Alien не е никак ново на пазара, но пък вече много години не напуска първите места в класациите за най-предпочитани аромати. Споделяме, че есенцията е от по-плътните и тежки парфюми – идеална е за онези дами, които предпочитат по-екстравагатните и правещи впечатление композиции. Носейки този аромат, всяка жена ще бъде категорично забележителна. Притегателната си сила и омайност ароматът дължи на:

  • Жасмин във върховите нотки за съблазняваща сладост;
  • Дървесни акорди в сърцето, хармонизиращи си прекрасно с цветята;
  • Кехлибар в основата, обливащ сякаш цялата композиция със забележителна яркост и слънчева енергия;

Donna Karan DKNY Be Delicious

DKNY Be Delicious на Donna Karan е забележителен аромат, подходящ за еманципираната дама, потопена в градския живот и забързаното ежедневие. Парфюмът е белязан от динамиката на Ню Йорк – носейки го, всяка дама ще почувства шеметния прилив на енергия и космополитност, така характерни за Голямата ябълка. Едновременно свеж и изключително запомнящ се, този парфюм се нарежда сред най-любимите дамски аромати – ежегодно милиони дами по света спират избора си именно на него, що се отнася до попълване на козметичната си колекция. В него откриваме акорди от:

  • Тубероза, момина сълза и магнолия;
  • Бяла роза;
  • Сандалово дърво и бяла амбра;

Christian Dior J`adore парфюм за жени

Вечната класика! Така бихме могли да опишем J’Adore by Christian Dior. Известен и обичан от много години насам, този аромат е действително един идеален подарък за осми март. Едва ли ще се намери дама, която да не е била вдъхновявана и омайвана от приказния и божествен аромат на тази есенция. Благодарение на специално подбраните си и селектирани съставки, благоуханието си запазва реномето на един от най-добрите парфюми въобще. Някои от компонентите му са:

  • Магнолия, пъпеш, праскова, круша и бергамот;
  • Роза, тубероза, жасмин, момина сълза и фрезия;
  • Мускус, ванилия, кедър и къпина;

Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything Парфюм за жени

Girls Can Do Anything – това ни заявяват от Zadig&Voltaire, превръщайки едноименния си аромат в един истински парфюмен шедьовър. Идеален като идея за подарък, този свеж и енергизиращ парфюм би се съчетал прекрасно с букет свежи пролетни цветя. Не пропускайте да зарадвате любимата жена! Умело ще постигнете тази си цел с този аромат, благодарение на съставките му, част от които са:

  • Бергамот, круша и портокалов цвят;
  • Тонка;
  • Мускус, ванилия, кехлибар и папрат;

Нямате търпение да настъпи 8-ми март, нали?


Убедени сме, че вече, имайки няколко прекрасни идеи за подарък, нямате търпение да дойде заветният ден, в който ще съумеете да покажете и докажете обичта си по един невероятен и уханен начин. Щастливи сме, когато сме от полза на своите клиенти – нямаме търпение да ни разкажете за множеството положителни емоции, които сте предизвикали с подаръци от нашата препоръчана селекция.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какви дамски парфюми харесват мъжете?

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Четири парфюмни марки, с които да изпратим лятото подобаващо

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Top-list: най-добрите парфюми за 2016 - част 2

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив