Мъжките ухания, които белязаха ароматния свят през 2021

Мъжките ухания, които белязаха ароматния свят през 2021

Изпратихме 2021г. уверени, въодушевени и сигурни, че ни предстои една още по-успешна, вдъхновяваща и красива година. Една от причините, поради които обичаме новогодишните равносметки, се дължи на факта, че имаме възможност да се обърнем назад и да резюмираме най-същественото и най-важното от изминалите дванадесет месеца.

Днес се спряхме на темата с мъжките ухания, които категорично белязаха ароматния свят през 2021г. С радост ще ви представим едни от най-знаковите благоухания за мъже – всеки един от тези аромати съумя да се настани трайно в предпочитанията и желанията на милиони господа по света. С нетърпение ви представяме онези мъжки парфюми, които истински успяха да ни възхитят през 2021г.!

Мъжката парфюмерия през 2021г. отново бе вдъхновена от елегантността и модерността на съвременния мъж

За никого не е тайна, че за тенденции говорим не само по отношение на модата, но и що се отнася до изтънчената парфюмерия. През 2021г. определено можем да кажем, че мъжките парфюми бяха под знака на елегантността и класата – на почит бяха плътните и лесно разпознаваеми аромати на водещи модни къщи. Разбира се, музата, стояща зад тяхното създаване, бе съвременният мъж – господинът, който не се спира пред нищо, който е свикнал да живее в динамиката на големия град и който е способен да съблазни жената на мечтите си само с поглед. Смело заявяваме, че петте аромата, които подбрахме днес за вас, категорично олицетворят именно тези качества – ако се откривате в описанието, то със сигурност сте попаднали на точните есенции за вас!

Най-популярните и обичани модни къщи предлагат на почитателите си изкусителни аромати, към които никой не би могъл да остане безразличен

Prada Luna Rossa Ocean - Paco Rabanne Phantom

Prada Luna Rossa Ocean

Едва ли е изненада за някого, че стартираме днешната селекция с аромат на Прада. Марката от десетилетия служи като еталон за красота, изящество и аристократизъм. Luna Rossa Ocean е един от знаковите парфюми за господа в богатия каталог на бранда. Създаден през 2021г., той не само за кратко време съумява да покори сърцата на милиони господа по света, но и да се превърне в един от най-търсените и купувани аромати. Формулата на есенцията ни радва с безупречното си съдържание:

  • Бергамот, артемизия, розов пипер;
  • Лавандула, ирис, салвия, шафран и велур;
  • Мускус, ветивер, пачули и карамел;

Paco Rabanne Phantom

Едва ли Paco Rabanne е марка, която се нуждае от представяне. Популярен с едни от най-обичаните и разпознаваеми парфюми на всички времена, брандът не спира да изненадва и вдъхновява почитателите си по целия свят. В центъра на действието този път е изящният мъжки парфюм Phantom, създаден през 2021г. – още с лансирането си той ударно навлиза в класациите и няма никакви изгледи да отстъпи челните места.

Интересното при този аромат, освен прекрасното съдържание, е фактът, че флаконът му е във форма на робот и съхранява в себе си NFC чип. Това позволява на притежателите на парфюма да го свързват с мобилните си телефони и да се радват на интересно и интригуващо съдържание. В ароматната композиция долавяме:

  • Лавандула;
  • Мадагаскарска ванилия и италиански лимон;
  • Ветивер;

Christian Dior Sauvage Elixir

Едва ли има човек, който вече да не е чувал за епохалния аромат Sauvage на Dior. Мъжкият парфюм предизвика такъв възторг сред почитателите на есенции, че сме убедени, че още дълго ще се говори за него. Безапелационният му успех съвсем естествено вдъхнови създаването и на достоен негов наследник – представяме ви Sauvage Elixir. Нов аромат, лансиран също през 2021г., който разгръща пред сетивата една феерия от прекрасни усещания и дръзко мечтание. Сред съставките му откриваме:

  • Канела, индийско орехче, грейпфрут, бергамот;
  • Лавандула;
  • Сандалово дърво, кехлибар, пачули, ветивер и женско биле;

Christian Dior Sauvage Elixir - Bvlgari Man Terrae Essence

Bvlgari Man Terrae Essence

Новият мъжки аромат от любимата на всички марка Булгари се причислява към семейството на дървесните парфюми – убедени сме, че бързо ще се превърне във ваш любимец. Ако трябва да се опитаме да преведем значението на името му, то би звучало нещо като „есенциите на земята“. Познавайки отблизо съдържанието на уханието, не бихме могли да открием по-точно име:

  • Лимон и маслини;
  • Ветивер;
  • Земни акорди;

YSL La Nuit de L’Homme Bleu Electrique

YSL La Nuit de L’Homme Bleu Electrique

Никога не е излишен малко френски шик! Новото попълнение за господа от редиците на марката YSL пристигна, за да ни дари с дози вдъхновение и елегантност. Ако сте в търсене на следващия си любим аромат, то не е необходимо да дирите повече – представяме ви есенцията, която ще ви накара да мечтаете. Композицията на парфюма елегантно загатва за лукс, аристократичност и нотка енигматичност:

  • Кардамон, джинджифил и бергамот;
  • Лавандула и индрише;
  • Кедър и ветивер;

Подканваме всички господа да разширят парфюмните си хоризонти и с помощта на гореизброените аромати да се впуснат в поредното благоуханно приключение. 2021 успя да представи на вниманието ни някои наистина прекрасни есенции, които категорично заслужават място сред козметичната ви колекция и доза любов.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките парфюми през лятото - ухание на море и адреналин

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Новите унисекс парфюми за Есен 2018 – част 1

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните мъжки парфюми на Bvlgari

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив