Мъжките парфюми, които ще бъдат хит за 2020

Мъжките парфюми, които ще бъдат хит за 2020

Скъпи господа, съгласни ли сте с нас, че 2019 беше една прекрасна година? Сигурни сме, че сте прекарали едни вълнуващи дванадесет месеца в компанията на любимите си парфюми.

Ние знаем, че парфюмите са от решаващо значение за завършващия ключов компонент от външния вид и впечатлението, което оставяте. Затова и винаги сме се стремили да ви представяме максимално изчерпателна информация, що се отнася до най-хубавите и знакови аромати. За нас е важно да вникнем в света на предпочитанията и вкусовете ви, за да успеем в пълнота да ви представим онези благоухания, които задълго ще останат в съзнанието ви. И за да продължим тази традиция, днес решихме да подберем за вас един своеобразен списък от парфюми, които ще бъдат особено харесвани и предпочитани през цялата предстояща 2020 година.

В никакъв случай не се оставяйте без любимия си аромат. За мъжа парфюмът е белег на собствените му темперамент и характер. Именно поради тази причина ви даваме възможност да се запознаете с тенденциите тази година в парфюмерийния свят и от първа ръка да се информирате за това кои аромати ще бъдат на особена почит през 2020. Ето кои са те.

Долче&Габана и парфюмът на свежестта

Dolce & Gabbana Light Blue парфюм за мъже EDT

От италианския моден бранд винаги са залагали на качеството и стила, що се отнася до знаковите им аромати и благоухания. Не е изключение и добре познатият им Light Blue – парфюмът, който разпръсква свежест с всяко впръскване от шишенцето. За това спомагат съставки като сицилиански лимон и зелена ябълка – в комбинация те придават неповторима живителност на аромата. В сърцето на парфюма откриваме роза, жасмин и бамбук – в съчетание те оставят усещане за мъжественост и, същевременно с това, нежност и чувственост. Амбрата, мускусът и кедърът в основата пък спомагат за това парфюмът да подчертае мъжката сила и устойчивост – трайността на аромата е забележителна и не би оставила никого равнодушен.

Пако Рабан и парфюмът на победителите

Paco Rabanne Invictus парфюм за мъже EDT

От Пако Рабан успяха да създадат толкова предпочитан и обичан парфюм, че не е никаква изненада присъствието му в днешния списък. Invictus покори сърцата на милиони с неповторимите си ухания на грейпфрут и морски нотки, които създават усещане за ефирност и освободеност на духа. Балансират ги дафиновият лист и жасминът, които придават земност и стабилност на благоуханието. В основата дъбовият мъх, амбрата и пачулито правят от парфюма една истинска смесица от страст, дързост, мъжественост и изключителна провокативност. Влиянието, което ще усетите, когато впръскате от аромата по кожата си, е подчертано силно – с този парфюм определено ще се чувствате като победители и едва ли ще съществува препятствие, което би могло да се окаже пречка по пътя ви.

Мон Блан и парфюмът на легендите

Mont Blanc Legend парфюм за мъже EDT

Господа, убедени сме, че сред вас съществуват живи легенди – това са мъжете, след които всеки се обръща и ги поглежда със страхопочитание и респект. Ако искате да извадите на преден план именно тези ваши личностни характеристики, тогава определено препоръчваме парфюма Legend. От Мон Блан вплитат съставки като българска лавандула, бергамот, ананас и върбинка в отварящите акорди на този прекрасен аромат. Те обгръщат тялото ви с усещане за сладост, нежност и категорично самочувствие. Преходността на благоуханието се разгръща в последващите здравец, роза, сушени плодове и червена ябълка, за да допълнят картината от многопластовостта на истинския мъж.

Азаро и парфюмът на желанието

Azzaro Wanted парфюм за мъже EDT

От Азаро създават своя аромат с комплимент към мъжа – те виждат своя герой като желания, изкусителния, мечтания. В Wanted те вплитат изящността на джинджифила, лавандулата и ментата, за да придадат усещане за свежест и енергия. В сърцето на аромата откриваме кардамон, ябълка и здравец за подчертана елегантност и стил, а базата се състои ветивер, тонка и амбра за сила, устойчивост на парфюма и реверанс към мъжката сила и категоричност. Парфюмът оставя след себе си трайни впечатления и с него си гарантирате, че никога няма да бъдете забравени.

Булгари и парфюмът на морския бриз

Bvlgari Aqva парфюм за мъже EDT

Булгари са всеизвестни с непоправимите си възможности в създаването на настина запомнящи се и изключително качествени парфюми. Именно един такъв е и Aqva – мъжкият аромат, който не остави никого равнодушен. Чудната смесица от мандарини и житни цветове придават неустоимо усещане, което прави носещия парфюма приковаващ погледа. Амбрата пък отвежда съзнанието към морската шир и вдъхновява една непоправима мечтателност и ефирност на ума. Ароматът на Булгари определено заслужава да намери място в козметичната ви колекция.

Господа, приветстваме ви да се сдобиете с който и да е от гореизброените парфюми, за да се насладите на една наистина вдъхновяваща и вълнуваща предстояща 2020 година.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Празнични подаръци за мъже - парфюми и комплекти, част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките парфюми, които очакваме през пролетта на 2017-та

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 на най-предпочитаните летни парфюми за мъже

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив