Мъжките ухания за летния сезон – на какво да спрат избора си господата

Мъжки парфюми за летния сезон

Обявяваме официалния старт на лятото и бързаме да зарадваме господата с една вълнуваща новина – екипът на Parfium.bg се постара да направи селекция от най-любимите и привличащи вниманието мъжки парфюми, които са повече от подходящи за носене през лятото.

Скъпи господа, знаем колко трудно може да е понякога откриването на точния аромат. На пазара изобилства от ухания и често всеки се изгубва в морето от есенции. Ето защо решихме да ви навигираме успешно в начинанието – избрахме 7 мъжки аромата, за които смятаме, че заслужават достойно място в днешната селекция. Всеки един от тях е внимателно съобразен за носене през лятото – ще се убедите сами в свежестта и енергията, носещи се от флаконите на тези ароматни бижута!


Представяме ви 7 великолепни мъжки парфюма, в които ще се влюбите от първото впръскване


Летния сезон асоциираме с приключения, ваканции и положителни преживявания. Определено всеки би искал да бъде съпътстван от прекрасни есенции, които трайно да се настанят в съзнанието. Няма нищо по-приятно от това дадено благоухание да извика определен спомен – така всеки може многократно да преживява любимите си моменти.

С удоволствие днес ви запознаваме със 7 прекрасни парфюма за господата:

  • Carolina Herrera 212 VIP Wins Limited Edition
  • Paco Rabanne Invictus Victory
  • Dolce & Gabbana K By Dolce & Gabbana
  • Hermes H24
  • Versace Eros
  • Issey Miyake Fusion D’Issey
  • Calvin Klein Eternity Summer 2020

Парфюмните класики заемат челните позиции в личните класации


Марката Carolina Herrera се слави като една от най-обичаните и често избирани, що се отнася до парфюмни изкушения. Ето защо бе повече от задължително в днешната селекция да намери място и 212 VIP Wins Limited Edition – вълнуващ и чувствен парфюм за мъже, изключително подходящ за летните горещи дни. В съдържанието се радваме на зелено юзу, мандарина, босилек, лавандула, черен пипер, кожа и тонка.

Invictus Victory бе логичното продължение на изключително успешния Invictus на марката Paco Rabanne. Ароматът е брилянтно очарование, смесица от най-висококачествените и приковаващи вниманието съставки. В композицията ни радва присъствието на лимон и розов пипер, лавандула и тамян, ванилия, тонка и амбра.

мъжки парфюми

Едва ли ще изненадаме някого с включването на аромат на марката Dolce & Gabbana. K By Dolce & Gabbana е един от най-харесваните мъжки парфюми на италианците – милиони господа по света не спират да посочват именно тази есенция за своя любима. Съдържанието на аромата е автентично, притегателно и будещо внимание – хвойна, цитруси, портокал и лимон ни посрещат с връхните нотки, последвани от чушки, градински чай, лавандула и индрише в сърцето. Базата е умело представена от ветивер, кедър и пачули.


Изненадващи ароматни приключения за авантюристите по душа


Н24 на марката Hermes е парфюм, който е повече от задължително да присъства в ароматната колекция на всеки господин, държащ на изисканата и привлекателна визия. Чувствен, вълнуващ и привличащ приключения, този парфюм е същинско очарование в бутилка. В композицията се наслаждаваме на присъствието на градински чай, нарцис, метални акценти и акорди от палисандър.

парфюми за мъже

Versace Eros често бива определян като своеобразно обяснение в любов. Рядко попадаме на аромати, които да ни пленят мигновено, след което да е почти невъзможно да ги прогоним от мислите и съзнанието си. Парфюмното изкушение от Версаче въздейства именно по този начин и сякаш е творение, излязло из страниците на старогръцката митология. Откриваме съставки като мента, лимонови кори, зелена ябълка, цитруси, тонка, здравец, кехлибар, ванилия и дървесни акорди.


Футуристични и вълнуващи парфюмни изкушения за горещите летни нощи


Fusion DIssey by Issey Miyake е енигматичен и вълнуващ парфюмен шедьовър, печелещ все повече фенове в световен мащаб. Творението на японския дизайнер буди сетивата с впечатляващата си и изтънчено подбрана селекция от аромати – в съдържанието с радост откриваме кокосово мляко, нектар от смокиня и лимон във връхните нотки; сандалово дърво, розмарин, индрише и кардамон в сърцето; амброксан, дървесни акорди и пачули в базата.

мъжки парфюми

Последното, но не и по значимост предложение за днес, е Eternity Summer 2020 от Calvin Klein. Предвид наименованието на парфюма, не бихме се сетили за по-подходящ завършек на днешната селекция. Уханието е свежо, будещо любопитство и бързо превръщащо се в запазена марка на онзи, който го носи. Благодарение на акорди от листа от виолетки, роза, бергамот, джинджифил, кокосов нектар, жасмин, мускус и ветивер, този мъжки парфюм отдавна се е доказал като всеобщ любимец.


Е, господа, вече сме сигурни, че сте отправили взор към морския бряг и предстоящата лятна почивка. Добрата новина е, че разполагате с цяла плеяда от парфюмни изкушения, между които да избирате – позволете си да бъдете неотразими през любимите летни дни и нощи!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Новите мъжки парфюми за Есен 2018 – част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-предпочитаните пролетни парфюми за мъже

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Kaкво да подаря за Коледа и Нова година - подаръчни комплекти за мъже

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив