Любими парфюмни съставки за февруари

Любими съставки в парфюмите

В най-любовния месец от годината, ние решихме отново да си поговорим за някои от най-иконичните и чувствени съставки, които откриваме в любимите си парфюми. Вдъхновени от януарската ни класация, сме ви подготвили селекция от чудни компоненти, които влизат в състава на най-добрите аромати.

Знаем, че светът на парфюмерията е изграден от много труд, внимание към детайла, перфектен усет към естетиката и подбор само на най-качествените суровини. За да се създаде едно благоухание и, за да бъде то качествено и трайно, е от най-съществено значение съставките да бъдат наистина подбрани и съчетани правилно. Не случайно на създаването на един парфюм се гледа като на изкуство.

Днес споделяме с вас съставките, без които никой от долуизброените аромати нямаше да притежава присъщите си притегателност и обаяние.

Идва пролетта - зюмбюлът царува в парфюмите

Това безкрайно ароматно и нежно цвете е особено предпочитана съставка при създаването на редица парфюми. Флоралните акорди в благоуханията са някои от най-предпочитаните аромати от милиони хора по света, що се отнася до избора им на любим парфюм. Зюмбюлът впечатлява с изящността си, омайва сетивата и сякаш събужда съзнанието си, подготвяйки го за наближаващата пролет.

Giorgio Armani Acqua di Gio парфюм за мъже

Зюмбюл откриваме в безспорно прекрасния Acqua di Gio на Giorgio Armani. От бранда създават този вълшебен парфюм, вдъхновени от виталността и живителността на цветята - освен зюмбюл, в него откриваме още и жасмин и фрезия в сърцето. Ароматът ни се открива с цитрусови нотки, а в базата срещаме силата на кедъра и мускуса. Този мъжки парфюм на Армани побира в себе си свободния дух, експресивността и силната енергия. Подходящ е за онези господа, които приемат всяко предизвикателство и очароват околните с хъса и харизмата си.

Ванилията събира мъжки и женски парфюми в един танц

Наличието на ванилия в състава превръща всеки един парфюм в изискан гурме-аромат, който стимулира сетивата и не оставя притежателя си незабелязан.

Сладостта и притегателността на ванилията я правят особено предпочитана съставка от много изтънчени и видни парфюмеристи. Тя намира приложение както в дамски, така и в мъжки аромати, като образува чудесна симбиоза с останалите съставки и превръща всеки парфюм в произведение на изкуството.

Dior Homme Intense парфюм за мъже

Homme Intense e предложението на Christian Dior за мъже, където е вплетено чудното ванилово ухание. В компанията на ирис, кехлибар, кедър и ветивер ванилията разгръща божествените си акорди и гали сетивата. Този парфюм подчертава темперамента и страстта у всеки мъж и гарантирано се превръща в запазената му марка. От Диор прекрасно съчетават съставките и създават аромат, който няма как да остане незабелязан.

Narciso Rodriguez For Her парфюм за жени

For Her на Narciso Rodriguez е дамското ванилово предложение. На върха на този парфюм долавяме аромата на османтус, африкански портокалов цвят и бергамот. В сърцето са сгушени мускусът и кехлибарът, а в основата са заложени ванилията, пачули и ветивер. Този съблазнителен и привличащ парфюм кара всяка носеща го дама да се почувства като истинска кралица и от нея да бликат класа, стил и подчертана изтънченост.

Нар и портокал за една истински плодова сензация

Ако сте почитатели на плодовите аромати, то със сигурност сме уцелили в десетката с последното си предложение за месеца за най-добрите парфюмни съставки.

Плодовите благоухания са извор на свежест, жизнерадост и неподправен чар. Предпочитани са от слънчевите, усмихнати и енергични хора. Плодовете придават изключителна сладост и енергичност на всеки аромат, в чийто състав влизат.

YSL Black Opium парфюм за жени

Black Opium на Yves Saint Laurent e портокаловото изкушение от днешната ни селекция. Портокаловите цветчета чудно се вплитат с нежния аромат на жасмина и заедно създават една неповторима комбинация. Крушата и розовият пипер доразкриват женствеността на аромата, а дървесните нотки на пачули и кедър допринасят за завладяващото ухание.

Calvin Klein Euphoria парфюм за жени

Нарът е плодът на страстта, на изключителната притегателност и неустоимата привлекателност. Ароматът му е перфектно включен в цялостната композиция на Euphoria от Calvin Klein. Парфюмът се слави като един от най-успешните и разпознаваеми продукти на марката по цял свят - едва ли има дама, която да не се влюби в аромата. Нарът съставлява връхните нотки на благоуханието. В сърцевината долавяме цветните акорди на лотоса и орхидеята, а в основата откриваме кехлибар, мускус, махагон и виолетки за трайност и мекота на аромата.

Парфюмните съставки са наистина от най-съществено значение, за да се създаде един наистина качествен и запомнящ се аромат. Какъвто и парфюм да изберете с тези съставки, можете да бъдете сигурни, че благоуханието му ще остави трайни следи по кожата и съзнанието ви.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Любими парфюмни съставки през октомври

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Уханията с диня предизвикват широки усмивки

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Цитрусови ухания - несъмнена свежест през лятото

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив