Любими парфюмни съставки за месец юни

Любими парфюмни съставки за месец юни

Юни месец е онова време от годината, в което с охота започваме да планираме летните си приключения. Дали ще се отправим на пътешествие към брега на морето, или ще отправим взор към уюта и прохладата на планината, зависи изцяло от собствените ни вкусове и нагласи. Едно, обаче, е сигурно – безспорно бихме искали да прекараме всеки един важен и скъпоценен летен миг от лятото в компанията на някой и друг аромат, който категорично ще ни накара да се влюбим и да обвържем спомените си от прекрасните моменти с вълшебни есенции.

Ето защо за нас е удоволствие да ви представим селекцията си от ароматни съставки, които определено преоткриваме в стартиращия лятото месец. Заложихме на цитрусово-плодовата вълна от благоухания, защото определено считаме, че през горещото време имаме нужда от допълнителна доза свежест и енергизираност.


Ароматът на портокалови цветчета безспорно свързваме със свежестта и обаянието на лятото


Уханието на цитруси и, в частност, портокаловите есенции, определено могат да разтопят сетивата дори и на най-взискателните почитатели на парфюмите. За щастие, откриваме тези аромати в достатъчно на брой благоухания, за да се радваме на същинско парфюмно пиршество. За днес сме ви подбрали:

  • Abercrombie & Fitch First Instinct
  • Jo Malone Orange Blossom

Есенцията на Abercrombie & Fitch First Instinct се отличава с изключителна нежност и ефирност по отношение на съдържанието в бутилката. Този енигматичен и притегателен парфюм за жени е перфектният ароматен шедьовър, с който представителките на нежния пол биха могли да се снабдят за лятото. Освен портокалови цветчета, в есенцията с наслада долавяме още и уханията на грейпфрут, маракуя, магнолия, орхидея, тонка и кехлибар.


парфюми


Jo Malone Orange Blossom пък е вълнуващо унисекс предложение, способно да заинтригува както дамите, така и господата. Британската парфюмерийния марка е известна със семплата линия, която следва при създаването на своите парфюмни изкушения. Orange Blossom никак не е изключение от правилото – в подборката от висококачествените съставки проличава присъствието както на портокаловите цветове, така и на мандарина, люляк, водна лилия, ирис и ветивер.


Мандаринени есенции откриваме в следните вълнуващи и елегантни парфюмерийни предложения


Свежестта на мандарината върви сякаш ръка за ръка с асоциациите, които си правим, свързани с летния сезон. Сладост, блаженство и висока доза енергизираност обладават сетивата ни, когато доловим във въздуха уханието на този любим на мнозина цитрус.

За днешната ни селекция от любими съставки за месец юни спряхме избора си на следните два аромата, обогатени с щедри количества мандаринени есенции:

  • Armani Pour Homme
  • Boucheron Orange De Bahia

Всеизвестният и обичан от всички мъжки парфюм Armani Pour Homme определено заслужава да блести в днешната ни селекция. Свеж, запомнящ се и безспорно галещ сетивата, този очарователен аромат за господа е повече от подходящ продукт за включване в лятната благоуханна лична колекция. Освен акордите на зелена мандарина, които долавяме още във връхните нотки с първите впръсквания, парфюмът очарова и с присъствието на портокал, босилек, бергамот, лимон, индийско орехче, карамфил, лилия, канела, лавандула, роза, жасмин, сандалово дърво, пачули, мускус, кедър, ветивер, дъбов мъх.


парфюми


От Boucheron пък винаги са съумявали да ни запленят с изключителни парфюми и определено появата на Boucheron Orange De Bahia не предизвиква по-различни емоции. Чувствен, магичен и вълнуващ, този ароматен шедьовър е перфектното допълнение към свежата и лятна визия. Освен мандарина, в съдържанието му с радост и удоволствие откриваме още и портокал, роза, смокинови листа, кокосово мляко, бял кедър и дървесна смола.


В царството на цитрусите няма как да пропуснем и аромати, съдържащи любимата ни есенция от бергамот


Категорично сме, че едни от най-подходящите парфюми за лятото са тези, съдържащи цитрусови нотки в съдържанието си. След портокаловите и мандаринените акорди, няма как да не обърнем внимание и на тези от бергамот. С нетърпение ви представяме:

  • Antonio Banderas King Of Seduction
  • Cacharel Anais Anais Premier Delice

Мъжкият аромат King of Seduction се е превърнал в своеобразна класика, заслужаваща категоричното обожание от страна на многомилионните си почитатели. Идеален за горещите летни дни и нощи, този прекрасен парфюм чудесно се вписва в концепцията за добре поддържания и изрядния във външността си мъж, отличаващ се със страст към живота и своеобразен авантюризъм. В съдържанието, освен мандарина, откриваме още и грейпфрут, ананас, пъпеш, зелена ябълка, нероли, жасмин, кардамон, кедър, ветивер, кехлибар, велур и бял мускус.


парфюми


От Cacharel слагат своеобразен край на нашата ароматна селекция, включвайки се с впечатляващия дамски аромат Cacharel Anais Anais Premier Delice. Чувствен, притегателен и авантюристичен, този парфюм за жени се котира като едно благоуханно бижу в ароматния свят. Компания на акордите от бергамот правят есенции като круша, галбан, портокал, божур, какао и кедър.


Сигурни сме, че вече тръпнете в очакване да се впуснете във вълнуващите юнски дни и нощи. Обещаваме, че всяка една изживяна емоция ще бъде в пъти по-пълноценна в компанията на страхотен аромат, който да я съпътства.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Бензоин – най-сладката ароматна нотка

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Гардения - ухание на нежност, женственост, чувственост и любов

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ванилия - момент на сладост и нежност

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив