Кой аромат отговаря на вашия характер

От нашия опит можем да кажем, че много често хората не могат или не знаят как да определят ароматът, който отговаря на техния стил и характер. И съвсем нормално е в такива случаи да търсят съветите на специалисти. Но ако все пак искате да опитате да откриете кой парфюм би бил подходящ за вас, то ще ви издадем една малка тайна. Която всъщност изобщо не е тайна. Трябва просто честно пред себе си да си отговорите на един простичък въпрос - как искате да чувствате парфюма си? И ако отговорът ви съвпада с някой от тези, които сме описали по-долу, то веднага ще разберете кои парфюми биха могли да отговорят на стила, характера и вкуса ви.

Смел

Ако определяте своя стил с една-единствена дума и тя е "смел", то значи подходящият парфюм трябва също да се отличава със сила и уникалност. Вие сте личност, която обича да заявява себе си, да се изявява и винаги да бъде под светлината на прожекторите. И най-важното е, че знаете, че имате какво да дадете на хората, които ви гледат. Винаги искате да бъдете в крак с последната мода. Харесва ви предизвикателното и дръзко излъчване, което ви отличава от тълпата. За това се нуждаете от аромат, който също като вас да бъде запомнящ се и впечатляващ. 

Подходящи за вас са парфюмите, в чиито ароматни композиции се съдържат дървесни нотки и нотка на кипарис. Препоръчваме ви да опитате Sycomore на Chanel, Rosa Nobile на Acqua Di Parma, Santal Majuscule на Serge Lutens.

Чувствителен

Ако отговорът ви е "чувствителен", то значи вие сте човек, който преминава през живота със страст, не остава равнодушен към нищо, което му се случва, обича лукса и елегантността. При парфюмите ще ви допаднат онези, чиито нотки носят усещане за изтънченост и за изключителност. Любопитен факт е, че за вас е важно парфюмът ви да бъде наслада не само за вас, но и за хората около вас. Подходящи в такива случаи са ориенталските аромати, които възбуждат сетивата и могат да накарат всекиго да се пренесе в един вълшебен далечен свят, който да го накара да усеща и да мечтае. Такива парфюми имат в състава си нотки на канела, ванилия, карамфил, тамян, абра и др. Предлагаме ви да опитате Versace Pour Homme Oud Noir, Chloe, Guerlain Shalimar Parfum Initial и Armani Eau Pour Homme.

Грациозен

Ако сте избрали тази дума, то най-вероятно вие сте романтична натура. За това за вас е важно парфюмът ви да изразява именно това - женствеността при жените и мъжествеността при мъжете. Подходящи за вас са елегантните аромати, в които всеки е готов да се влюби. За това жените най-често предпочитат парфюмите с цветни нотки, а мъжете арматите на различни дървета и храсти. Препоръчваме ви да опитате 5th Avenue от Elizabeth Arden, Tuberose Gardenia от Estee Lauder, Anna Sui Flight от Fancy, Paul Smith Rose, Gucci Rush, Chanel N5 и др.

Спокоен

В случай, че сте избрали думата "спокоен", то вие най-вероятно сте човек, който обича природата и търси всякакви начини да бъде в хармония с нея. Заради това ви се харесват ярките аромати с пикантни нотки, които могат да отговорят на желанието ви парфюмът да бъде изчистен и да ви кара да се чувствате приятно, спокойно и добре. Подходящи за вас са Youth Dew на Estee Lauder, Coco на Chanel, Opium на Yves Saint Laurent, Obsession for Men на Calvin Klein, Black Orchid на Tom Ford.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-харесваните парфюми с нотки на цветя

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Грим с дрогерийни продукти, по нищо неотстъпващ на професионалния

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Времето оставя своя отпечатък върху лицето ви - доверете се на Filorga

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив